ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خورش آلو مسمای گیلانی



shima_glk
04-16-2015, 09:50 AM
در این قسمت طرز تهیه آلو مسما که یک غذای بسیار خوشمزه گیلانی است را خواهید آموخت...


http://pnu-club.com/imported/2015/04/532.jpg (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2F)

مواد لازم:
مرغ: براي هر نفر يه تكه
آلو قيسي: براي هر نفر 2 تا 3 عدد
آلو سياه: براي هر نفر 2 تا 3 عدد
پياز: 2 عدد
شکر: 2 قاشق غذاخوري
زردچوبه: مقداري

طرز تهيه:
1. مرغ رو با كمي آب و زرد چوبه به روی آتش می گذاریم, و پس از آنکه نیم پز شد آلوها را که در روغن سرخ کرده ایم بدان اضافه می کنیم.
2. هر وقت كه مرغ و آلو كاملا" پخت پياز را که قبلا سرخ کرده ایم بهمراه شکر به مقدار گفته شده به آن اضافه می کنیم. بعد از کمی جوشیدن ( 3 تا 5 دقيقه ) غذای ما آماده است.
نكته:
• اين خورش بايد آب كمي داشته باشد.
• اگر در حین طبخ متوجه شده اید که مرغ کاملا پخته شده ولی آلوها هنوز نپخته اند مرغها را از قابلمه خارج کنید تا الوها حسابی پخته و مرغها له نشوند.
• پس از اضافه کردن پياز نگذارید که غذا زیاد بجوشد چون اصطلاحا غذا وا خواهد رفت.
• ميزان شكر اين غذا بسته به ميل شما قابل تغييراست.
• طعم اين غذا با وجود شكر و آلو سياه, ملس می باشد.

http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif