shima_glk
04-14-2015, 04:40 PM
مواد لازم برای ۴ نفر:
پنیر فتا: ۲۰۰ گرم
تخممرغ درشت: یک عدد
جعفری: یک قاشق غذاخوری، ساطوریشده
نعناع: یک قاشق غذاخوری، ساطوریشده
شوید: یک قاشق غذاخوری، ساطوریشده
خمیر یوفکا یا فیلو:۸تا۱۲ ورقه
روغن مایع: به میزان لازم
http://pnu-club.com/imported/2015/04/458.jpg (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2F)
طرز تهیه:
۱ - در یک کاسه تخممرغ و سبزیجات را ریخته، سپس پنیر را با چنگال له کرده و با مواد مخلوط کنید.
۲ - یک قاشق غذاخوری از مایه پنیر را روی خمیر به فاصله یک سانتیمتر از لبه بریزید، سپس دو طرف آن را جمع کرده و خمیر را لوله کنید. لبه خمیر را با انگشت خیس کرده و آن را ببندید، این کار باعث میشود خمیر در روغن باز نشود.
۳- روغن را روی شعله متوسط داغ کرده و بسته به اندازه ظرف، بورقیها را ۲ یا ۳تایی در روغن۵تا۶ دقیقه سرخ کنید تا خمیر برشته و ترد شود.
۴ - با قاشق سوراخدار، بورقیها را خارج کرده و بعد بهسرعت سرو کنید. استفاده از سالاد شیرازی و سبزی خوردن درکنار این غذا بسیار لذتبخش است.
نکات:
۱ - برای تنوع میتوانید از انواع پنیر طعمدار که در بازار موجود است استفاده کنید.
۲ - اگر بورقیها را زودتر آماده کردید، آنها را تا زمان سرخ کردن زیر یک دستمال نمدار و در یخچال نگه دارید.
http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif
پنیر فتا: ۲۰۰ گرم
تخممرغ درشت: یک عدد
جعفری: یک قاشق غذاخوری، ساطوریشده
نعناع: یک قاشق غذاخوری، ساطوریشده
شوید: یک قاشق غذاخوری، ساطوریشده
خمیر یوفکا یا فیلو:۸تا۱۲ ورقه
روغن مایع: به میزان لازم
http://pnu-club.com/imported/2015/04/458.jpg (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2F)
طرز تهیه:
۱ - در یک کاسه تخممرغ و سبزیجات را ریخته، سپس پنیر را با چنگال له کرده و با مواد مخلوط کنید.
۲ - یک قاشق غذاخوری از مایه پنیر را روی خمیر به فاصله یک سانتیمتر از لبه بریزید، سپس دو طرف آن را جمع کرده و خمیر را لوله کنید. لبه خمیر را با انگشت خیس کرده و آن را ببندید، این کار باعث میشود خمیر در روغن باز نشود.
۳- روغن را روی شعله متوسط داغ کرده و بسته به اندازه ظرف، بورقیها را ۲ یا ۳تایی در روغن۵تا۶ دقیقه سرخ کنید تا خمیر برشته و ترد شود.
۴ - با قاشق سوراخدار، بورقیها را خارج کرده و بعد بهسرعت سرو کنید. استفاده از سالاد شیرازی و سبزی خوردن درکنار این غذا بسیار لذتبخش است.
نکات:
۱ - برای تنوع میتوانید از انواع پنیر طعمدار که در بازار موجود است استفاده کنید.
۲ - اگر بورقیها را زودتر آماده کردید، آنها را تا زمان سرخ کردن زیر یک دستمال نمدار و در یخچال نگه دارید.
http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif