ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بادمجان پلو، غذای محلی قزوینی



shima_glk
04-14-2015, 12:30 AM
http://pnu-club.com/imported/2015/04/426.jpg (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2F)


مواد لازم:
برنج : یک کیلوگرم
بادمجان حلقه شده : یک کیلوگرم
پیاز سرخ‌ شده : یک پیمانه
گوشت چرخ‌ کرده : 500 گرم
گوجه‌ فرنگی حلقه شده : 2 پیمانه یا 5 عدد
رب گوجه‌ فرنگی : 2 قاشق غذاخوری
روغن : نصف پیمانه
نمک، ادویه و زردچوبه : به میزان لازم

طرز تهیه:
1. بادمجان‌ها را سرخ کرده و کنار می‌گذاریم.
2. سپس با پیاز داغ، کمی گوجه ‌فرنگی و گوشت تفت می‌دهیم.
3. می‌توانیم به همان گوشت سرخ ‌شده، رب گوجه ‌فرنگی را هم اضافه کنیم.
4. سپس برنج را شسته آبکش کرده و از ته قابلمه لابه‌لای آن گوشت، بادمجان و گوجه‌فرنگی را قرار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم می‌کنیم.


http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif