یکی دیگر از شیرینی های سنتی که به شیرینی آردی معروف است و معمولاً برای نوروز تهیه میشود را در ادامه مطلب مشاهده خواهید کرد.


برای نوروز و سال جدید این شیرینی خوش طعم را درست واز خوردن آن لذت ببرید.




مواد لازم :

کره : 100 گرمروغن جامد : 100 گرمپودر شکر : 75 گرمآرد ذرت : 65 گرمآرد سفید قنادی : 200 گرمبیکینگ پودر : 1/8
قاشق چایخوریوانیل : 1/8 قاشق چایخوریپودر هل : 1/2 قاشق چایخوری

روش تهیه :

آرد، آرد ذرت و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و الک کنید.
در ظرف دیگر کره و روغن را با همزن خوب بزنید تا سفید و روشن شود.
پودر قند را اضافه کنید و 4 تا 5 دقیقه هم بزنید تا کرمی و روشن شود. بعد وانیل و پودر هل را اضافه کرده کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
سپس ترکیب آرد را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
خمیر را جمع کنید و به مدت 20 دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
سپس از یخچال بیرون آورده و قالب بزنید.
و با فاصله 2 سانت از هم در سینی فر بچینید.
به مدت 20 دقیقه در فری که از قبل با حرارت 170 درجه سانتیگراد گرم شده، بگذارید.