PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه ترشی بندری



shima_glk
04-12-2015, 07:07 AM
http://pnu-club.com/imported/2015/04/351.jpg (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2F)


مواد لازم:
آب گوجه : 3 لیتر یا گوجه فرنگی : 5 کیلوگرم
بادمجان : یک کیلوگرم
گل کلم : 500 گرم
هویج : 500 گرم
کرفس : 200 گرم
خیار : 200 گرم
سیر : 100 گرم
فلفل تند : 100 گرم
ادویه کاری : 2 قاشق غذاخوری
گشنیز : 2 قاشق غذاخوری
گلپر : یک قاشق غذاخوری
سیاه دانه : 2 قاشق غذاخوری
نمک : به میزان لازم
سرکه : به میزان لازم

طرز تهیه:
1. بادمجان را با پوست به مدت 10 دقیقه با سرکه بجوشانید. صاف کنید و سرکه را جدا کنید.
2. بقیه مواد را خرد کنید و در آب گوجه و مقداری سرکه بجوشانید.
3. حرارت را خاموش کنید و زمان دهید تا مواد سرد شود.
4. ادویه و بادمجان خرد شده را به این مواد اضافه کنید. اگر لیته خواستید آنرا داخل مخلوط کن می ریزید .
5. بعد از 10 روز ترشی آماده است و باید در یخچال نگهداری شود.


http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif