PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خورش کرفس را این بار متفاوت درست کنید



shima_glk
04-04-2015, 06:50 PM
خورش کرفس یکی از غذاهای سنتی ایرانیان است که طرفداران بسیار زیادی دارد. برای ایجاد تنوع در غذاهای تان خورش کرفس را این بار متفاوت درست کنید.



http://pnu-club.com/imported/2015/04/162.jpg (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2F)


مواد لازم برای خورش کرفس :
گوشت گوسفندی : 200 گرم
کرفس خرد شده : 200 گرم
لوبیا چیتی : 50گرم
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری
،نعنا خشک : 1 قاشق غذاخوری
پیاز : 1 عدد
سبزی قورمه سبزی : 50 گرم
آبغوره : ½ پیمانه
نمک و فلفل و زردچوبه : مقداری

طرز تهیه خورش کرفس :

ابتدا پیاز خرد شده را در روغن کمی تفت دهید.
وقتی سبک شد سپس گوشت گوسفندی خرد شده را به آن اضافه کنید و کمی زرد چوبه و فلفل سیاه را به آن بیفزایید و کمی اجازه دهید گوشت پخته شود (حدود 10 دقیقه).
سپس سبزی قورمه سبزی را به گوشت بیفزایید و کمی تفت دهید .
رب گوجه فرنگی را نیز با آین مواد کمی سرخ کنید(1- 2 دقیقه) .
حددود 4 لیوان آّ به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید تا بپزد.
لوبیا چیتی را که از شب قبل خیس کرده ،اجازه دهید جداگانه پخته شود.
در این فاصله کرفس های شسته و خرد شده را در کمی روغن مایع حدود 10 دقیقه تفت دهید.
وقتی آب کرفس ها کشیده شد نعناخشک را نیز به آن اضافه کنید و حدود 2 دقیقه تفت دهید و شعله را خاموش کنید.
هنگامی که گوشت پخته شد ،لوبیا چیتی پخته شده و کرفس و نعنا تفت داد شده و آبغوره و نمک را نیز به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید حدود 15 دقیقه دیگر تا جا بیفتد.

http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif