shima_glk
03-23-2015, 06:54 AM
یک سوفله پفکی با طعم اسفناج و پنیر جذابیت ویژهای به غذاهای روز میز میدهد.
مناسب برای :6 نفر
زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت
زمانی که برای آماده کردن این سوفله نیاز دارید 25 دقیقه و زمان پختن آن نیز 25 دقیقه خواهد بود.
ارزش غذایی این غذا به این ترتیب است؛ انرژی 665 کیلوژول، چربی اشباع شده 6.50 گرم، چربی کل 112 گرم، کربوهیدرات کل 5.50 گرم، فیبر رژیمی 55 گرم، پروتئین 9.55 گرم.
برای بدست آمدن یک سوفله پفکی و سبک مطمئن شوید سفیدهها همدمای اتاق هستند. 20 دقیقه قبل ازآنکه زردهها و سفیدهها را مخلوط کنید؛ آنها را از یخچال خارج کنید. این پیش غذا برای 6 نفر کافی است.
مواد لازم:
پنیر پارمزان
60 گرم
کره
30 گرم
شیر
¾ پیمانه
اسفناج
1 دسته
تخم مرغ
3 عدد
خرده نان
2 قاشق سوپخوری
آرد
½1 سوپخوری
کره آب شده
به مقدار لازم
فلفل قرمز
به مقدار لازم
طرز تهیه:
ته اسفناجها را ببریده بشوئید و آنها را ریز خرد کنید.
پنیر پارمزان را رنده کنید.
زرده و سفیده تخم مرغها را جدا کنید.
کره را در یک شیرجوش متوسط روی حرارت متوسط آب کنید.
آرد را اضافه کنید و از قاشقی چوبی برای هم زدن استفاده کنید تا وقتی مخلوط یک دست شود. حرارت را کم کنید و در حال هم زدن آن را به مدت 1 دقیقه بپزید تا وقتی مخلوط حباب بزند. سپس آن را از روی حرارت بردارید.
تدریجاً شیر را به مخلوط آرد اضافه کنید و مدام هم بزنید تا وقتی مخلوط یکدست شود. تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و مخلوط را به جوش بیاورید و در حال هم زدن مداوم به مدت 3 تا 5 دقیقه آن را بپزید یا تا وقتی مخلوط غلیظ شود .
اسفناج را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا وقتی اسفناج نرم شود.
تابه را از روی حرارت بردارید و پارمزان را به آن اضافه کنید.
زرده تخم مرغها را هم بزنید و به مخلوط بالا اضافه کنید. سپس آن را با نمک و فلفل قرمز مزه دهید.
فر را از قبل تا 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. کف و دیوارههای شش قالب نسوز (با ظرفیت 185 میلی لیتر، ¾ فنجان) را با کره آب شده چرب کنید.
خرده نانها را میان قالبها تقسیم کنید و در آنها بچرخانید تا کف و دیواره قالبها را بپوشاند. حالا آنها را تکان دهید تا اضافه نانها بیرون بریزد.
از یک همزن برقی برای هم زدن سفیده تخم مرغها در یک کاسه خشک و تمیز استفاده کنید تا وقتی شکل بگیرند.
از یک قاشق فلزی بزرگ برای مخلوط کردن نصف سفیده تخم مرغ در مخلوط اسفناج استفاده کنید. به آرامی بقیه سفیده تخم مرغ را نیز اضافه کنید. مخلوط را با قاشق بهطور یکنواخت در میان قالبهای آماده شده قرار دهید.
قالبها را در یک سینی پخت بزرگ قرار دهید.
آنها را برای 15 دقیقه در فر بپزید یا تا وقتی سوفلهها پف کنند و طلایی شوند. بلافاصله سرو کنید.
http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif
مناسب برای :6 نفر
زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت
زمانی که برای آماده کردن این سوفله نیاز دارید 25 دقیقه و زمان پختن آن نیز 25 دقیقه خواهد بود.
ارزش غذایی این غذا به این ترتیب است؛ انرژی 665 کیلوژول، چربی اشباع شده 6.50 گرم، چربی کل 112 گرم، کربوهیدرات کل 5.50 گرم، فیبر رژیمی 55 گرم، پروتئین 9.55 گرم.
برای بدست آمدن یک سوفله پفکی و سبک مطمئن شوید سفیدهها همدمای اتاق هستند. 20 دقیقه قبل ازآنکه زردهها و سفیدهها را مخلوط کنید؛ آنها را از یخچال خارج کنید. این پیش غذا برای 6 نفر کافی است.
مواد لازم:
پنیر پارمزان
60 گرم
کره
30 گرم
شیر
¾ پیمانه
اسفناج
1 دسته
تخم مرغ
3 عدد
خرده نان
2 قاشق سوپخوری
آرد
½1 سوپخوری
کره آب شده
به مقدار لازم
فلفل قرمز
به مقدار لازم
طرز تهیه:
ته اسفناجها را ببریده بشوئید و آنها را ریز خرد کنید.
پنیر پارمزان را رنده کنید.
زرده و سفیده تخم مرغها را جدا کنید.
کره را در یک شیرجوش متوسط روی حرارت متوسط آب کنید.
آرد را اضافه کنید و از قاشقی چوبی برای هم زدن استفاده کنید تا وقتی مخلوط یک دست شود. حرارت را کم کنید و در حال هم زدن آن را به مدت 1 دقیقه بپزید تا وقتی مخلوط حباب بزند. سپس آن را از روی حرارت بردارید.
تدریجاً شیر را به مخلوط آرد اضافه کنید و مدام هم بزنید تا وقتی مخلوط یکدست شود. تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و مخلوط را به جوش بیاورید و در حال هم زدن مداوم به مدت 3 تا 5 دقیقه آن را بپزید یا تا وقتی مخلوط غلیظ شود .
اسفناج را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا وقتی اسفناج نرم شود.
تابه را از روی حرارت بردارید و پارمزان را به آن اضافه کنید.
زرده تخم مرغها را هم بزنید و به مخلوط بالا اضافه کنید. سپس آن را با نمک و فلفل قرمز مزه دهید.
فر را از قبل تا 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. کف و دیوارههای شش قالب نسوز (با ظرفیت 185 میلی لیتر، ¾ فنجان) را با کره آب شده چرب کنید.
خرده نانها را میان قالبها تقسیم کنید و در آنها بچرخانید تا کف و دیواره قالبها را بپوشاند. حالا آنها را تکان دهید تا اضافه نانها بیرون بریزد.
از یک همزن برقی برای هم زدن سفیده تخم مرغها در یک کاسه خشک و تمیز استفاده کنید تا وقتی شکل بگیرند.
از یک قاشق فلزی بزرگ برای مخلوط کردن نصف سفیده تخم مرغ در مخلوط اسفناج استفاده کنید. به آرامی بقیه سفیده تخم مرغ را نیز اضافه کنید. مخلوط را با قاشق بهطور یکنواخت در میان قالبهای آماده شده قرار دهید.
قالبها را در یک سینی پخت بزرگ قرار دهید.
آنها را برای 15 دقیقه در فر بپزید یا تا وقتی سوفلهها پف کنند و طلایی شوند. بلافاصله سرو کنید.
http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif