PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برنامه‌های روز شهید/برگزاری اولین مراسم تولد شهدا در کرمانشاه



sunyboy
03-11-2015, 08:30 PM
به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام هادی عسگری عصر چهارشنبه در نشست خبری با خبرنگاران به مناسبت سالروز تاسیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و روز بزرگداشت شهید، آسایش و آرامش کنونی کشور را مرهون خون شهدا دانست و گفت: براساس این تفکر راهبردی حضرت امام (ره)  تا زمانی که حق و باطل در مقابل هم هستند که البته هیچ گاه در کنار هم نخواهند بود، جنگ بین حق و باطل و مقام شهید و شهادت وجود دارد.
وی افزود: این تفکر و رویکرد امام راحل بود که منجر به تاسیس بنیاد شهید در ۲۲ اسفند ۵۸ شد و چند سال بعد نیز بخش جانبازان و ایثارگران به آن ملحق شد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه گفت: به فرموده رهبر معظم انقلاب،فرض بنیاد شهید، فرض حیات انقلاب است و مسئولان بنیاد وظیفه دارند   فرهنگ ایثار و شهادت را ترویج کنند.
فرهنگ ایثار و شهادت از مولفه‌های امنیت کشور است
حجت‌الاسلام عسگری، این فرهنگ ر ا از مولفه های امنیت کشور معرفی کرد و از تلاش مستمر و اکید مسئولان بنیاد برای ترویج و معرفی این فرهنگ خبرداد.
وی افزود: در واقع به نوعی بنیاد شهید کمربسته فرهنگ ایثار و شهادت است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه، با بیان اینکه شهدا و خون‌های ریخته از شهدا پیام‌هایی را برای جامعه دارند، رسانه‌ها را بهترین ابزار برای انتقال این پیام‌ها که همان ارزش‌های اسلامی و انسانی است دانست.
حجت‌الاسلام عسگری، با بیان اینکه انقلاب اسلامی یک جریان فرهنگی بود که فرهنگ عاشورا را در قرن بیستم زنده کرد گفت: مقام معظم رهبری می‌فرمایند: اگر نصف روز واقعه کربلا توانسته چنین اثری بر کالبد و تاریخ کشور ما بگذارد چرا فکر نکنیم که هشت سال دفاع مقدس می‌تواند منشا اثر باشد؟!
وی بر به رشته تحریر درآوردن پیام شهدا تاکید کرد و گفت: خوانندگان قطعا کار شهدا و ایثارگران را درک خواهند کرد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه، با اشاره به جنگ‌های متعدد کشور در طول تاریخ ۳۰۰ ساله اخیرگفت: به جز هشت سال دفاع مقدس در همه جنگ‌ها قطعاتی از ایران جدا شده است و تنها در دفاع مقدس است که ذره‌ای از خاک ایران به دست دشمنان نیفتاد.
وی با اشاره به جانفشانی شهدای نوجوان که اغلب زیر ۱۵ سال بودند گفت: استان کرمانشاه ۵۲ شهدی نوجوان تقدیم کرده است که با شهامت به جنگ دشمن تا دندان مسلح میرفتند و در مقابل آنها نروهای غرب و شرق با تسهیلات و تجهیزات روز بود که آموزش‌های کامل نظامی را نیز فراگرفته بودند.
حجت‌الاسلام عسگری یادآور شد: هیچ کس فکر نمی کرد پس از هشت سال نبرد، صدام با آن همه حمایت و تجهیزات چنین تحقیر شود و این همه برگزفته از اعتماد و ایمان شهدا به فرموده امامشان بود و تاکید داشتند که مبادا حرف امام زمین بماند و این جمله حتی تنها جمله وصیت نامه یکی از شهدا بود.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه، امام خود هم آمر به عمل بود و عامل به عمل و در واقع الگوی برای شهدا بود که به تاسی از او شهدا نیز به دنبال حفظ ارزش‌های اسلامی به میدان نبرد آمدند .
وی خاطرنشان کرد: اگر این شجاعت و اخلاص نبود قطعا وضع ما از کشورهای منطقه مانند عراق ، سوریه و افغانستان بدتر بود.
برنامه‌ها روز شهید در استان/ تولد شهدا
حجت‌الاسلام عسگری در بخش دیگر به برنامه‌های روز شهید در کرمانشاه اشاره کرد و گفت: برگزاری یادواره نوجوان یکی از برنامه‌ها بود که صبح امروز با حضور ۵۲ خانواده شهید نوجوان زیر ۱۵ سال برگزار شد و از دیگر برنامه‌های شاخص و مهم ما میتوان به نخستین جشن تولد شهدا اشاره کرد.
وی ، برگزاری مراسم غبارروبی مزار شهدا، سخنرانی پیش از خطبه مدیران بنیاد شهید در نمازهای جمعه استان با محوریت شهید و شهادت ، بزرگداشت شهدا توسط ائمه جماعات و برگزاری مراسم پیاده روی به منظور گرامیداشت شهدا در همه شهرستان‌های استان را از جمله برنامه‌های در نظر گرفته شده برای گرامیداشت روز شهید و سالروزتاسیس بنیاد شهید در استان کرمانشاه عنوان کرد.
اجرای طرح سپاس با استفاده از ظرفیت ایثارگران
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه، دیدار با خانواده‌های شهدا تحت عنوان «طرح سپاس» با حضور مسئولین استان و حتی ظرفیت ایثارگری استان و خانواده‌های شهدا را از دیگر برنامه‌های بنیاد شهید استان برای گرامیداشت این روز برشمرد و از برگزاری برنامه‌های فرهنگی در مدارس طی این روز خبرداد.
حجت‌الاسلام عسگری گفت: هم‌چنین برای گرامیداشت این روز برنامه‌های متنوعی نیز از صدا و سیمای کرمانشاه پخش شده و خواهد شد.
وی تعداد شهدای استان را ۹۸۰۰ شهید اعلام کرد و گفت: استان کرمانشاه ۱۹ هزار و ۶۱۶ جانباز و هزار و ۷۲۷ آزاده نیز دارد.
حجت‌الاسلام عسگری، تعداد زنان شهید استان را ۹۵۰ شهید اعلام کرد و گفت: در این زمینه در جایگاه دوم کشور قرار داریم و هم‌چنین هزار۱۵۰ جانباز زن نیز در استان وجود دارد که از این نظر نیز در جایگاه نخست کشور هستیم.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه ، با بیان اینکه طی دوسال اخیر برنامه‌های روز شهید بسیار پررنگ‌تر از سال‌های گذشته برگزار شده است یاداور شد: مراسم تولد شهدا نیز امسال  برای اولین بار در مدارس شاهد استان برگزار می‌شود.
وی به اجرای طرح وبلاگ نویسی شهدا اشاره کرد و گفت: سال گذشته ۶۰۰ وبلاگ توسط دانش‌آموزان نوشته شد که ۵۳۷ عدد آن تایید شده و البته طی همایشی نیز از برخی از وبلاگ‌های برترتجلیل شد.
ساماندهی ۷۰ درصد مزار شهدا
حجت‌الاسلام عسگری به ساماندهی قبور شهدا  اشاره کرد و گفت: تاکنون ۷۰ درصد از مزار شهداری کرمانشاه ساماندهی شده و امسال نیز ۹۰۰ مزار شهید را ساماندهی کردیم و البته برای تسریع در این کار تفاهم‌نامه ای با شهرداری منعقد شده است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه در بخش دیگر به استخدام ۵۰۰ نفر طی سال ۹۳ در بنیاد شهید اشاره کرد و گفت: ۵۵۷ نفر طی آزمونی در سال ۹۱ استخدام شدند که تاکنون ۵۰۰ تن آنها جذب شده و باقیمانده نیز در سال ۹۴ جذب میشوند.
وی افزود: در بحث اشتغال نیز افرادی که بخواهند کارآفرینی کنند در صدد هستیم در سال ۹۴ بحث مهارت آموزی برای آنان  و هم‌چنین کسانی که بخواهند تعاونی ایجاد کنند از طریق سازمان اقتصادی کوثر پیگیری کنیم و در مجموع این ظرفیتی است که اگر کسی استعداد و توانایی کارآفرینی داشته باشد هم بنیاد و هم استانداری او را حمایت میکنند.
ظرفیتی برای تحت پوشش قرار دادن رزمندگان در بنیاد شهید نیست
حج‌الاسلام عسگری در پاسخ خبرنگار مهر،  در خصوص بحث تعیین ایثارگری رزمندگانی که بیش از شش ماه در جبهه بوده و تحت پوشش هیچ بیمه‌ای نیستند نیز گفت: این ظرفیت در بنیاد شهید وجود ندارد که بخواهد خیل عظیمی را تحت پوشش قرار دهد و اولیوت ما شهدا و جانبازان و آزادگان هستند اما امیدواریم این ظرفیت به وجود آید و اعتبارات آن تعیین شود که حداقل رزمندگانی که شش ماه در جبهه بودند بتوانند به عنوان ایثارگر شناخته شده و مبلغی را دریافت کنند.
وی به ایجاد نرم‌افزارهای چندرسانه ای از برخی از شهدای شاخص استان اشاره کرد و از ثبت و ضبط تاریخ شفاهی شهدا با استفاده از اکیپی توسط بنیاد شهید خبرداد و گفت: این آثار ثبت و سپس پیاده سازی می‌شوند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه از نگهداری وصیت نامه‌ها و آثار شهدا در موزه اسناد خبرداد و گفت: نسخ دیجیتالی‌ای از این آثار تهیه شده و اصل آثار در مرکز نگهداری می‌شود. هم‌چنین آثار مکتوب مرمت می‌شوند.
حجت‌الاسلام عسگری از  دوام ۱۰۰ ساله نسخ دیجیتالی نیز خبرداد و گفت: این نسخ نیز در شرایط استاندار نگهداری شده و تاکنون در استان حداقل بیش از ۹۰ درصد از آثار مکتوب شهدا جمع‌آوری شده است.
دستگاه‌های دیگر آثار شهدا را به موزه اسناد بنیاد شهید بسپرند
وی خواستار شد: سایر دستگاه‌ها در این زمینه موازی کاری نکنند وآثار شهدا را به بایگانی و موزه اسناد بنیاد شهید بسپارند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه، با اشاره به اینکه در مددکاری تحت پوشین بنیاد از ظرفیت ایثارگران استان نیز استفاده می‌شود گفت: سعی کردیم دیدارها نیز هدفمند باشد و امسال تاکنون ۱۵ هزار و ۵۰۰ دیار با خانواده‌های شهدا با مشارکت سایر دستگاه‌ها صورت گرفته است.
حجت‌الاسلام عسگری در بخش دیگر به ایجاد مجموعه فرهنگی ورزشی شهدا در استان اشاره کرد و گفت: این مرکز ۱۴ هزار متر مربع مساحت دارد و در ان خدماتی چون ، آب درمانی و فیزیوتراپی و استخر ارائه می‌شود که در بین مجموعه‌های فرهنگی استان کم نظیر است.
 
 

http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif