PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه ماهی شکم پر



shima_glk
03-02-2015, 05:18 AM
● مواد لازم :
▪ ماهی ۱ عدد
▪ گشنیز ۲۵۰ گرم
▪ پیاز ۱ عدد
▪ سیر ۲ حبه
▪ تمبرهندی به میزان لازم
▪ گردو ۵۰ تا ۱۰۰ گرم
▪ زردچوبه، ادویه، نمک، فلفل و روغن به میزان لازم


http://pnu-club.com/imported/2015/03/70.jpg (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2F)


● طرزتهیه:
ماهی را کاملا تمیز کرده، داخل ماهی را خالی و مقداری نمک می زنیم ( به مدت نیم ساعت ) کاملا شسته و با دستمال خشک می کنیم. پیاز و سیر را رنده کرده با مقداری روغن، زردچوبه، ادویه، فلفل و گشنیز خرد شده و درصورت تمایل مقدار کمی هکم شوید به آن اضافه و می گذاریم کاملا سرخ شود البته درب ظرف را می بندیم بعد از ۱۰ دقیقه آب تمبرهندی را به آن اضافه کرده و پس از ۲ تا ۳ دقیقه ظرف را از روی اجاق برداشته و درداخل شکم ماهی قرار می دهیم، ماهی را با نخ یا خلال دندان بسته و درمقداری آرد و زردچوبه قرار می دهیم یا روی سطح ماهی می پاشیم سپس در ماهیتابه سرخ می کنیم بجای تمبرهندی می توان از آبلیمو یا آب نارنج نیز استفاده کرد. به جای گشنیز و سیر می توانیم از پیازداغ و گردو استفاده کنیم.


http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif