PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : روش يافتن پسورد فايل فشرده دونلود شده



Borna66
04-30-2011, 12:22 AM
لام http://pnu-club.com/imported/mising.jpg

. معمولن اگر من با چنين مشكلي مواجه شوم،از يكي از راه‌هاي زير استفاده مي‌نمايم كه تاكنون بعضي اوقات يكي از آنها به من جواب داده‌است:


راه اول:
. اكثرن در همان سايتي كه فايل را دونلود نموديد Password نوشته مي‌شود. اگر سايت مورد نظر كلمه عبور را ننوشته است، به قول دوستمان Parsa، ممكنه با بازي با كلمات آدرس سايت، (فقط نام سايت و نه ادامه آن) بتوانيد كلمه عبور را پيدا نماييد.(من يه چندباري با اينكار موفق شده‌ام!) براي مثال اگر آدرس سايت اينچنين هست:

http://www.samplesite.com/app123/dl.html

. بايد اين حالات را تست نمايي:

www.samplesite.com (http://www.samplesite.com/)
samplesite.com
Samplesite.com
SampleSite.com
samplesite
Samplesite
SampleSite
...

. اما ممكنه كه شما فقط لينك دونلود آن فايل را به طريقي به غير از سايت اصلي گير آورده باشيد(از دوستي يا سايتي كه سايت Uploader اين فايل نبوده و ...) در چنين صورتي از راه‌هاي بعدي استفاده نماييد.


راه دوم:
. گاهي وقت‌ها Security فايل فشرده شده را به نوعي تعريف و درست مي‌كنند كه مي‌توان محتويات آن را بدون دادن كلمه عبور مشاهده نمود. در چنين حالتي باز مي‌توان از روش‌هاي زير به كلمه عبور رسيد. اما ابتدا برروي فايل راست كليك كرده و از منو Open With WinRAR/WinZip را انتخاب نماييد:
1) گاهي در بين فايل‌هاي موجود در فايل فشرده فايل txtي وجود دارد كه نام آن، نام سايت ايجاد كننده آن فايل هست. در چنين صورتي از همان روش بازي با كلمات! در اينجا هم مي‌توانيد استفاده و شانس‌تان را امتحان نماييد.
2) گاهي فايل txt يا nfoيي موجود هست كه پسورد دار نيستند و مي‌شود آنها را Extract كرد. در چنين صورتي ممكنه كلمه عبور در آن باشد.
3) بعضي از فايل‌هاي فشرده داراي Comment هستند (به خصوص RARها) كه با باز نمودن‌شان توسط برنامه فشرده ساز، يك پنل در سمت راست ظاهر مي‌شود و ممكن است كه در آن كلمه عبور، نام سايت و ... نوشته شده باشد.


راه سوم:
. اگر راه‌هاي فوق جواب نداد، سعي نماييد سايت Uploader آن را بيابيد. نام فايل را به همان شكلي كه دونلود نموده‌ايد، در Google بنويسيد و كلمه Password يا Pass را هم در ادامه آن ذكر نماييد. از اين طريق معمولن به سايت‌هايي كه اين فايل را معرفي و Upload نموده‌اند مي‌رسيد. گاهي يك فايل را در چندين سايت به همراه كلمه عبور آن معرفي نموده‌اند، هر چه اين فايل از محبوبيت بيشتري برخوردار باشد احتمال بالا بودن تعداد چنين سايت‌هايي بيشتر مي‌شود.


راه چهارم (آخرين اميد):
. راه ديگر استفاده از برنامه Advanced Archive Password Recovery (http://www.elcomsoft.com/archpr.html?src=prog_archpr) هست. (از همين لينك مي‌توانيد نسخه Shareware برنامه را دريافت نماييد، لطفن تقاضاي كرك آن را از من نفرماييد!) اين برنامه روش‌هاي مختلفي براي يافتن پسورد فايل‌هاي فشرده دارد. يكي از آنها استفاده از Dictionary Attack است. در اين روش نياز است كه شما يك فايل Text كه حاوي تمامي كلمات ممكن به عنوان كلمه عبور هستند را در خطوط مجزا از هم داشته باشيد. اين فايل به Dictionary معروف است. برنامه به كمك اين فايل Dic سعي ميكنم پسورد را بدست آورم. اين روش بسيار سريع تر از Brute Force هست اما احتمال يافتن پسورد در اين روش 100% نيست.(Brute Force همان روشي هست كه دوستمان معرفي نمودند، در اين روش تركيبات مختلف انواع كاراكتر‌هايي كه تعريف نموده‌ايد را برروي فايل فشرده شده، تست مي‌كند. اين روش 100% است اما ممكنه از چند ثانيه تا چند سالي طول بكشد!!!!! البته اگر خوش شانس باشيد!)
. معمولن پسورد چنين فايل‌هايي كه از سايت‌هاي وارز دونلود مي‌شوند، پسوردهاي ثابت و معروفي هستند و اكثرن هم نام خود سايت‌ها هست. من يك نمونه از اين Dicها را كه حاوي نام اكثر سايت‌هاي وارز و كلمات كليدي‌شان هستند را برايتان UL كرده‌ام.(لينك دونلود آن در انتهاي اين پست قرار دارد) اما در سايت زير دو مدل از اين Dicها قرار دارد كه يكي ~670KB هست و داراي 213560 خط كلمه عبور هست و ديگري در حدود ~27MB هست و نمي‌دانم چند خط؟! چون دارم يواش يواش دونلودش مي‌كنم. (670KB-يه! يكبار به كارم آمد ):


2 مدل Dictionary براي Dic Attack (http://lastbit.com/dict.asp)
جديدن چندين فايل Dic را با هم ادغام نمودم و 411،874 خط شد! از اين لينك دونلود نماييد (http://www.4shared.com/file/60102150/8a750eae/Dictionary_Attack.html).