PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تشریح جزئیات پذیرش دانشجو در دانشگاه پیام‌نور / حداکثر سنوات تحصیلی در پیام نور



sunyboy
12-14-2010, 09:27 PM
معاون سنجش و آموزش دانشگاه پیام نور جزئیات پذیرش دانشجو از طریق کنکور سراسری در دانشگاه پیام نور را تشریح کرد / حداکثر طول مدت تحصیل مجاز در مقطع کارشناسی نیز اعلام شد.

عبدالله معتمدی معاون سنجش و آموزش دانشگاه پیام نور با بیان اینکه دانشگاه پیام نور امکانات رفاهی از قبیل خوابگاه، سالن غذاخوری، وسیله ایاب و ذهاب و نظایر آن را به دانشجویان ارائه نمی‌دهد، افزود: هر یک از داوطلبان دیپلم نظام قدیم یا پیش دانشگاهی نظام جدید آموزش متوسطه در آزمون سراسری سال ۱۳۹۰ که علاقه‌مند به تحصیل در رشته‌های تحصیلی دانشگاه پیام‌نور در گروه آزمایشی ذیربط باشند براساس کارنامه آزمون می‌توانند رشته‌های تحصیلی این دانشگاه را انتخاب کنند.
وی با بیان اینکه مواد امتحانی و ضرایب دروس هر یک از رشته‌های تحصیلی دانشگاه پیام نور همانند مواد امتحانی و ضرایب رشته مربوط در دوره‌های روزانه آزمون سراسری است، گفت: تمام پذیرفته شدگان مشمول می‌توانند از معافیت تحصیلی استفاده کنند، مشروط به اینکه ضوابط مقررات وظیفه عمومی را رعایت کرده باشند.


معتمدی با تأکید بر اینکه حداکثر طول مدت تحصیل مجاز در مقطع کارشناسی برای دانشجویانی که از معافیت تحصیلی استفاده می‌کنند ۶ سال و برای سایرین ۱۰ سال است، گفت: پذیرش دانشجو در تمام رشته‌های تحصیلی کنکور ۹۰ برای مقطع کارشناسی است و در تمام رشته‌ها زن و مرد می‌توانند شرکت کنند.

وی با بیان اینکه حضور دانشجو در کلاس‌های دروس نظری دانشگاه پیام نور اختیاری و امکان اشتغال دانشجو همزمان با تحصیل میسر است، گفت: انتقال و تغییر رشته دانشجویان دانشگاه پیام نور، فقط به مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور میسر است و به سایر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی ممنوع است.
معاون سنجش و آموزش دانشگاه پیام‌نور با بیان اینکه نظام ارزشیابی و امتحانات دانشگاه پیام نور متمرکز بوده و اوراق امتحانی در دانشگاه‌های پیام‌نور استانی تصحیح و ارزشیابی می‌شود، گفت: پذیرفته شدن در این دانشگاه به عنوان یک نوبت از حداکثر دو نوبت قبولی در آزمون سراسری محسوب نمی‌شود.
وی با بیان اینکه دانشجویان فعلی دانشگاه پیام نور که در ردیف پذیرفته شدگان قرار می‌گیرند نیازی به انصراف برای دانشگاه پیام نور ندارند، گفت: دانشجویانی که از معافیت تحصیلی استفاده می‌کنند، پس از انصراف مجدداً نمی‌توانند از معافیت تحصیلی استفاده کنند و باید طبق مقررات به خدمت وظیفه عمومی اعزام شوند.
معتمدی گفت: دانشجویان انصرافی در صورتی می‌توانند از معافیت تحصیلی استفاده کنند که با کسب موافقت ستاد کل نیروهای مسلح و ناجا، بیش از چهار نیمسال تحصیلی از زمان ورود آنها به آموزش عالی سپری نشده باشد.
وی گفت: داوطلبان پذیرفته شده مشمول در صورتی که در حین خدمت مقدس سربازی در یکی از این رشته‌ها در دانشگاه پیام نور، به عنوان دانشجو پذیرفته شوند، با موافقت یگان محل خدمت نظام وظیفه خود می‌توانند در امتحانات پایان ترم دانشگاه در نزدیکترین مرکز یا واحد دانشگاه پیام نور شرکت کنند و در این صورت نیازی به ترخیص از خدمت نظام وظیفه برای دانشجو شدن ندارند.

معاون سنجش و آموزش دانشگاه پیام نور ادامه داد: تمام پذیرفته شدگان نظام جدید آموزش متوسطه باید حداکثر تا پایان شهریور ۱۳۹۰ موفق به اخذ گواهینامه پایه پیش دانشگاهی شده باشند.