PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ماكاروني؛ محبوب همه



مژگان
08-31-2010, 07:45 PM
همين چند وقت پيش بود كه ايتاليايي‌ها در اعتراض به افزايش قيمت ماكاروني كه از نان شب هم برايشان واجب‌تر است، دست به تحريم اين رشته‌هاي زرد رنگ و خوشمزه زدند اما موج گراني ماكاروني كه به مواد اوليه آن باز مي‌گردد، خيلي زود به كشور‌هاي ديگر و حتي ايران هم سرايت كرد.شايد خود مخترع ماكاروني هم تصور نمي‌كرد كه اختراعش تا اين اندازه بين مردم محبوب شود كه به خاطرش دست به تظاهرات بزنند.
اما بايد اعتراف كرد كه محصول اختراعي او از هر نظر با ذائقه افراد از نژاد‌ها و مليت‌هاي گوناگون هماهنگي دارد. گفته مي‌شود تاريخچه توليد ماكاروني به سال ۲۰۰۰ قبل از ميلاد كه چيني ها نوعي غذاي پاستا مانند را مصرف مي كردند، باز مي‌گردد.بر خلاف تصور عام، ماركوپولو پاستا را به ايتاليا نياورده است، بلكه حتي ۱۶۰۰ سال قبل از متولد شدن ماركوپولو، ايتاليايي‌ها ماكاروني مي‌خورده‌اند.

هر چند ماكاروني در ايران يك غذاي وارداتي به شمار مي‌آيد اما طرفداران آن كم نيستند و تقريبا مي‌توان گفت كه اين ماده غذايي، مطلوب همه بچه‌‌ها و البته مهد كودك‌‌هاست.

در واقع در منوي غذايي اكثر مهدكودك‌ها، روز‌هايي كه ماكاروني سرو مي‌شود چند بار در هفته تكرار مي‌شوند. اين در حالي است كه اين ماده غذايي به تنهايي سرشار از نشاسته است و تنها تركيب آن با ديگر مواد غذايي از جمله گوشت و سبزيجات آن را به يك غذاي كامل تبديل مي‌كند.

امروزه همزمان با پيشرفت صنايع غذايي، كارخانه‌هاي توليد كننده ماكاروني آن را به صورت غني شده و با طعم‌هاي مختلف به بازار ارائه مي كنند. حتي ماكاروني‌هاي رنگي‌هم به بازار آمده‌اند كه جلوه زيبايي به سفره مي‌دهد.

از سوي ديگر اين روز‌ها علاوه بر قابلمه مي‌توان ماكاروني را در دستگاه‌هاي ويژه پخت ماكاروني طبخ كرد.

ماكاروني يك غذاي ساده است كه به سرعت آماده مي‌شود و به همين دليل سرانه مصرف آن در اغلب كشور‌ها بالاست؛ البته بايد توجه داشت كه مصرف زياد ماكاروني همانند ديگر غذا‌هاي نشاسته‌اي توصيه نمي‌شود.