PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دستگاه اندازه‌گيري ميزان افت فشار در مرحله هوادهي محصولات كشاورزي



MIN@MAN
11-08-2009, 05:30 PM
دستگاه اندازه‌گيري ميزان افت فشار در مرحله هوادهي محصولات كشاورزي توسط عضو هيات علمي دانشگاه تخصصي علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان ساخته و به ثبت رسيد. دكتر مهدي كاشاني‌نژاد، گفت: اين دستگاه قادر است ميزان افت فشار را در توده محصولات، تعيين كرده و تاثير عوامل مختلفي مانند ميزان دبي هوا، مسير جريان هوا و روش پر كردن محصول را اندازه‌گيري كند. وي افزود: همچنين رطوبت و ميزان ارتفاع محصول، رقم محصول و ميزان ناخالصي همراه محصول بر ميزان فشار، توسط اين دستگاه قابل اندازه‌گيري است. به گفته اين عضو هيات علمي دانشگاه، اطلاعات بدست آمده از اين دستگاه، در طراحي سيستم‌هاي هوادهي و بهينه‌سازي فرآيندهاي خشك كردن، هوادهي و انبارداري محصولات كشاورزي، مفيد خواهد بود. كاشاني‌نژاد، مهمترين اجزاي اين دستگاه را دمنده سانتريفيوژي 1/1 كيلووات و دو هزار و 840 دور در دقيقه، اينورتور 2 اسب بخار، محفظه هوا، مخزن نمونه استوانه‌اي، لوله‌هاي يكنواخت‌كننده، سرعت‌سنج سيم داغ و صفحه مشبكي محافظ نمونه، ذكر كرد. به گفته وي، با پر كردن مخزن نمونه از ماده غذايي يا محصول كشاورزي و تنظيم هواي مورد نياز، مي‌توان علاوه بر اندازه‌گيري ميزان افت فشار در ارتفاع مختلف از توده محصول، تاثير متغيرها را نيز بر افت فشار، تعيين كرد. اختراع اين دستگاه به شماره 36192 در اداره‌كل ثبت شركتها و مالكيت صنعتي به ثبت رسيده است. اين دستگاه در اجراي طرح تحقيقاتي "تعيين ميزان مقاومت توده پسته به جريان هوا"، طراحي و ساخته شده و هزينه آن توسط بنياد بين‌المللي علوم (ifs) كشور سوئد به مخترع اهداء شده است.