PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : احتمال عدم حمایت مالی از برخی رشته‌های المپیکی/ منتظر بودجه هستیم



sunyboy
04-25-2015, 12:50 PM
اصغر رحیمی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه در راستای برنامه ریزی برای حضور در المپیک ۲۰۱۶ ریودوژانیرو، ۲۸ رشته المپیکی را در گروه های جداگانه طبقه بندی کرده ایم در مورد چگونگی و معیار حمایت مالی از ورزشکاران این رشته ها، چگونگی تخصیص بودجه به آنها و البته پیش بینی تعداد سهمیه های ورزش ایران برای این دوره از بازی های المپیک و ... توضیح داد.
گروه بندی رشته های المپیکی در پنج گروه
رئیس مرکز نظارت بر عملکرد تیم های ملی با اشاره به ۲۸ رشته المپیکی که ورزش ایران هم در آنها فعالیت دارد، به خبرنگار مهر گفت: این رشته ها را در پنج گروه مجزا قرار داده ایم. گروه اول به رشته های مدال آور اختصاص دارد که شامل کشتی آزاد و فرنگی، تکواندو و وزنه بردای است. گروه دوم و سوم در برگیرنده رشته های امید به مدال و شانس کسب سهمیه هستند. رشته های امید به کسب سهمیه در گروه چهارم قرار گرفته اند و گروه پنجم هم شامل رشته هایی است که بدون کسب سهمیه هستند.
نشست با روسای رشته های المپیکی بعد از ابلاغ بودجه
وی از عنوان کردن دقیق رشته های هر یک از این گروه ها امتناع کرد و اظهارداشت: کمیته ملی المپیک مانند ادوار گذشته بازی های المپیک و همچنین بازی های آسیایی و برای حضور در بازی های المپیک برزیل نشست های جداگانه ای را با روسای رشته های المپیکی خواهد داشت. این نشست ها بعد از مشخص شدن دقیق بودجه ۹۴ کمیته و ابلاغ رسمی آن آغاز می شود.
رحیمی در این زمینه ادامه داد: به احتمال زیاد تا دو هفته دیگر بودجه ۹۴ کمیته ملی المپیک ابلاغ خواهد شد. البته به نظر می رسد بودجه امسال تفاوت خیلی زیادی با سال گذشته نداشته باشد و رقمی حدود ۲۴ تا ۲۵ میلیارد تومان باشد. در هر صورت چگونگی اجرای برنامه های ما برای المپیک به بودجه ابلاغی بستگی دارد.
شاید از برخی رشته های المپیکی حمایت مالی نکنیم
رئیس مرکز نظارت بر عملکرد تیم های ملی تاکید کرد: در تلاش هستیم تا بتوانیم بودجه کامل درخواستی را دریافت کنیم در این صورت تمام رشته های المپیکی در هر پنج گروه مورد نظر را برای آماده سازی و حضور در میادین کسب سهمیه تحت پوشش قرار می دهیم در غیر این صورت و اگر بودجه کمتری به دست مان برسد مجبور به حذف برخی رشته ها خواهیم شود. اگر کار به اینجا برسد با در نظرگرفته بودجه، رشته ها را گروه به گروه حذف می کنیم. هر چه بودجه کمتر باشد مجبور به حذف رشته و گروه های بیشتری هستیم. در این صورت با روسای رشته های حذف شده نشستی نخواهیم داشت.
تمرکز روی رشته های مدال آور است
رحیمی با بیان اینکه شاید بودجه امسال کمیته ملی المپیک به قدری محدود شود که مجبور شویم تنها رشته های گروه های اول و دوم و حداکثر گرونه سوم را تحت پوشش مالی خود قرار دهیم، گفت: در مجموع تمام تلاش ما این است که ورزشکاران رشته های مدال آور در بهترین شرایط ممکن قرار بگیرند تا بتوانند بهترین عملکرد ممکن را در میادین آتی داشته باشند. در هر شرایطی تمرکزمان روی این رشته ها خواهد بود.
امضای تفاهم نامه مالی با فدراسیون ها
وی در ادامه گفتگو با خبرنگار مهر به برنامه های مورد نظر کمیته ملی المپیک بعد از برگزاری نشست هماهنگی با روسای رشته های اعزامی به المپیک اشاره کرد و یادآور شد:یکی از کارهای مورد نظر برای اجرا در این مرحله امضای تفاهم نامه با این فدراسیون هاست. این تفاهم نامه به این منظور امضا می شود که مشخص شود فدراسیون ها بودجه دریافتی خود از کمیته را در چه بخشی هزینه کنند. به طور مشخص این بودجه بایدصرف حضور در مسابقات انتخابی المپیک و آماده سازی برای این بازی ها شود.
معیار تخصیص بودجه به فدراسیون ها چیست؟
رئیس مرکز نظارت بر عملکرد تیم های ملی در پاسخ به این پرسش خبرنگار مهر مبنی بر اینکه "معیار کمیته ملی المپیک برای تخصیص بودجه به فدراسیون های المپیکی چیست"؟، گفت" مدال آوری، تعداد مدال های احتمالی در المپیک و تعداد نفرات حاضر در اردو سه معیار اصلی ما برای تخصیص بودجه به فدراسیون های المپیکی است که البته خود این معیارها مواردی مانند تعداد روزهای اردو (داخلی و خارجی)، مسابقات کسب سهمیه، حقوق ورزشکاران و کادر فنی را هم شامل می شود.
احتمال حمایت مالی از یک رشته در میانه راه
رحیمی در بخشی از صحبت های خود خاطرنشان کرد: بازهم تاکید می کنم که بر اساس میزان بودجه دریافتی شاید به این نتیجه برسیم که فقط از رشته های گروه اول و دوم و حداکثر گروه سوم حمایت کنیم اما اگر در طول سال شرایط رشته ای غیر از رشته های حاضر در این گروه ها به مدال آوری نزدیک شد، آن رشته را هم تحت حمایت مالی خود قرار می دهیم.
پیش بینی ۶۰ سهمیه برای المپیک برزیل 
رئیس مرکز نظارت بر عملکرد تیم های ملی در مورد پیش بینی کمیته ملی المپیک از سهمیه های احتمالی برای المپیک ۲۰۱۶ گفت: البته پیش بینی سخت است اما ممکن است تعداد سهمیه های ایران برای این دوره از بازی ها به ۶۰ سهمیه هم برسد. پیش بینی می شود این تعداد سهمیه در ۱۳ تا ۱۵ رشته به دست بیاید. البته این را هم تاکید کنم که برای المپیک برزیل تعداد سهمیه های کشتی از ۱۴ وزن به ۱۲ وزن کاهش پیدا کرده و سهمیه های تکواندو هم از ۲ به ۴ افزایش داشته است.
احتمال معرفی ناظر برای رشته های مدال آور
وی با یادآوری تغییر نام ناظران به تحلیلگران فنی گفت: پیش از این هر فدراسیون یک تحلیلگر فنی جدا از دیگر فدراسیون ها داشت اما طبق تصمیم جدید یک گروه تحلیلگر فنی بر کار تمام فدراسیون ها در کمیته ملی المپیک نظارت خواهند داشت. اما باید بگویم اگر مجبور شویم به دلیل کمبود بودجه تنها روی رشته های مدال آور (گروه اول) متمرکز شویم برای هر یک از این رشته ها یک تحلیل گر فنی انتخاب و معرفی می کنیم. 
نگران تکواندو هستیم
اصغر رحیمی در پایان با بیان اینکه امیدواریم انتخابات وزنه برداری هرچه زودتر بدون مشکل برگزار شود تا خیال مان بابت این رشته مدال آور در المپیک راحت شود، درمورد تکواندو و کسری بودجه این رشته با آن مواجه شده بود ابراز نگرانی کرد و گفت: عدم تناسب بودجه دریافتی از سوی کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش با فعالیت های انجام شده باعث کسری بودجه در این فدراسیون شد. این در حالی است که به خاطر تغییراتی که از سوی فدراسیون جهانی برای کسب سهمیه اعمال شده، تکواندوکاران باید در میادین متعددی شرکت کنند تا بتوانند سهمیه کسب کنند. این میادین متعدد هزینه های زیادی را متحمل کرده و همین مسئله باعث نگرانی شده است.

http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif