کمک و درخواست و پاسخگويي به سوالات مرتبط به رشته ي فناوري اطلاعات - it
با سلام
لطفا اگر درخواست کمک و نیاز به راهنمایی در زمینه های مختلف مطالب درسی دانشگاهی و یا سوالات گوناگون مرتبط رشته ي فناوري اطلاعات و غیره دارید در این با رعایت ادب و احترام مطرح و اعلام فرمائید. حتما در اولین فرصت پاسخ داده خواهشد
سلام دوستان .
من تابستون درس معماری کامپیوتر رو برداشتم .
دوستام من رو خیلی ترسوندن .
میخواستم بدونم اگه توی این درس به مشکلی برخوردم کسی هست که به من کمک کنه ؟
ممنون میشم .
درضمن دنبال حذفیاتش هم هستم .
کسی میدونه چه حذفیاتی داره ؟
غصه نخور دلم ... هر کسی جایگاهی داره که درکش برای همگان دشواره ...
اگه تو رو شکستن ...چون میخواستن کوچیک بشی ...درست به قدر فهم و درک خودشون .
با سلام
اين هم اولين كمك بنده در مورد درس معماري كه همون طور درخواست كرديد ليست حذفيات اين درس براساس سرفصل درسي مي باشد 4 ترم اول رشته ي اي تي مي باشد.
روزگار خوش
معماری کامپیوتر درسیه که واقعا نیاز به خوندن و فهمیدن داره. اگر با دقت بخونیش پاس کردنش خیلی ساده است. اما به نظر من نسبت به ساختمان داده، پایگاه داده و حتی طراحی الگوریتم سخت تره
کاربر مقابل پست pnugirl عزیز را پسندیده است:
Borna66
منبع سوالات درس آمار و احتمالات کاربردی رشته فناوری اطلاعات چه کتابی است؟؟
.
.
.
خود دانشگاه میگه که کتاب آمار و احتمالات مهندسی است ولی بچه های ترم قبل میگن که هیچ ربطی به این کتاب نداره؟؟؟؟؟
منبع سوالات درس آمار و احتمالات کاربردی رشته فناوری اطلاعات چه کتابی است؟؟
.
.
.
خود دانشگاه میگه که کتاب آمار و احتمالات مهندسی است ولی بچه های ترم قبل میگن که هیچ ربطی به این کتاب نداره؟؟؟؟؟
با سلام
اين هم ليست منابع درسي رشته ي فناوري اطلاعات كه در اون هم در مورد منبع درس آمار و احتمالات کاربردی توضيح داده شده
طه جان .......................... اینم که بازم همون رو نوشته !!!!!!!!!
همین جدول ولی مربوط به پارسال رو من دارم یخورده با این فرق میکنه ولی بازم برای آمار و احتمالات کاربردی کتاب آمار و احتمالات مهندسی نوشته دکتر نصیری رو معرفی کرده !!!!!