-
دفتر مدیریت بخش ای تی
سلام دوستان
کارهای انجام شده در این بخش به شرح ذیل می باشد:
1- ادغام مطالب مشابه
2- انتقال مطالبی که مربوط به این بخش نبود (بیشتر مطالب مربوط به بخش اخبار ای تی بود که به قسمت خودش منتقل شد)
3- مطالبی که با عنوان کمک و درخواست که از تاریخ آن گذشته بود بسته شد
4- بعضی از مطالب هم مهم شد تا بقیه دوستان بهش توجه کنند
از شما کاربران محترم درخواست دارم لطفا از این تاریخ به بعد از زدن تاپیکهای تکراری و موضوعات مشابه جدا خودداری کنید
درضمن اگر پیشنهاد یا انتقاداتی دارید لطفا توی این تاپیک برای اینجانب قرار دهید تا از نقطه نظرات شما استفاده کنم
ضمنا به اطلاع می رساند که تالار تخصصی ای تی در قسمت کامپیوتر و اینترنت درست شده است که با بخش های ذیل فعلا بخش بندی شده است . این بخش هم باقی خواهد ماند.
1- زندگی الکترونیکی
تجارت الکترونیکی
دولت الکترونیکی
2- مقالات ای تی
3- کتاب و منابع ای تی
4- اخبار ای تی
با تشکر فراوان
پری
3 کاربر پست pdfstore.ir عزیز را پسندیده اند .
Borna66, HeshaM, Y@SiN
-
07-04-2009 08:20 PM
# ADS
نشان دهنده تبلیغات
-
از شما دوست عزیز خواهش می کنم توی تالار تخصصی it هم سر بزنید و مطالب خودتان را برای دوستان دیگرتان ارسال کنید تا همگی استفاده کنیم
با تشکر
3 کاربر پست pdfstore.ir عزیز را پسندیده اند .
Borna66, فریبا, Y@SiN
-

نوشته اصلی توسط
pari
سلام دوستان
کارهای انجام شده در این بخش به شرح ذیل می باشد:
1- ادغام مطالب مشابه
2- انتقال مطالبی که مربوط به این بخش نبود (بیشتر مطالب مربوط به بخش اخبار ای تی بود که به قسمت خودش منتقل شد)
3- مطالبی که با عنوان کمک و درخواست که از تاریخ آن گذشته بود بسته شد
4- بعضی از مطالب هم مهم شد تا بقیه دوستان بهش توجه کنند
از شما کاربران محترم درخواست دارم لطفا از این تاریخ به بعد از زدن تاپیکهای تکراری و موضوعات مشابه جدا خودداری کنید
درضمن اگر پیشنهاد یا انتقاداتی دارید لطفا توی این تاپیک برای اینجانب قرار دهید تا از نقطه نظرات شما استفاده کنم
ضمنا به اطلاع می رساند که تالار تخصصی ای تی در قسمت کامپیوتر و اینترنت درست شده است که با بخش های ذیل فعلا بخش بندی شده است . این بخش هم باقی خواهد ماند.
1- زندگی الکترونیکی
تجارت الکترونیکی
دولت الکترونیکی
2- مقالات ای تی
3- کتاب و منابع ای تی
4- اخبار ای تی
با تشکر فراوان
پری

نوشته اصلی توسط
pari
از شما دوست عزیز خواهش می کنم توی تالار تخصصی it هم سر بزنید و مطالب خودتان را برای دوستان دیگرتان ارسال کنید تا همگی استفاده کنیم
با تشکر
با سلام
خوب دوستان با رعايت نكات كه دوست عزيزموت pari ارايه كردند.ما خوشحال ميشويم شما عزيزان در اين بخش بازديد و فعاليت مفيدي انجام دهيد.
باتشكر.طه
روزگار خوش
2 کاربر پست Borna66 عزیز را پسندیده اند .
pdfstore.ir, Y@SiN
-
خوشحال ميشم من هم اگر بتونم كميكي به دوستان بكنم
Y@SiN
فعلا امضا نداريم.باشگاه داريم
کاربر مقابل پست Y@SiN عزیز را پسندیده است:
pdfstore.ir
-
-
به امید پیشرفت روز به روز it باشگاه
کاربر مقابل پست yashar عزیز را پسندیده است:
pdfstore.ir
-
فروش آنلاین و سریع و راحت کلیه ی نمونه سوالات منتشر شده ی برای کلیه رشته های پیام نور در مقاطع مختلف تحصیلی (کارشناسی-ارشد- دکترا) و حتی کنکور های پیام نور و دولتی و دانشگاه آزاد و حتی نمونه سوالات آزمون های استخدامی قابل ارایه خواهدبود در pdfstore.ir
-
خوبه ............. موفق باشید
کاربر مقابل پست HeshaM عزیز را پسندیده است:
pdfstore.ir
-

نوشته اصلی توسط
hesham
خوبه ............. موفق باشید
ممنون از لطفت
فروش آنلاین و سریع و راحت کلیه ی نمونه سوالات منتشر شده ی برای کلیه رشته های پیام نور در مقاطع مختلف تحصیلی (کارشناسی-ارشد- دکترا) و حتی کنکور های پیام نور و دولتی و دانشگاه آزاد و حتی نمونه سوالات آزمون های استخدامی قابل ارایه خواهدبود در pdfstore.ir
-
دوستان عزیزی که از بخش بازدید می کنند خواهشمند است درصورت امکان اگر نظر یا پیشنهادی دارند جهت هر چه بهتر شدن این بخش لطفا راهنمایی بفرمایید
با تشکر
پری