-
نرم افزارهای کم حجم برای رفع مشكل های عجيب و غريب windows
سلام.
يكي از شايع ترين مشكلات دوستاني كه در ويندوز با آن مواجه هستند مشكل Do not show hidden files and folders مي باشد به نحوي كه با انتخاب گزينه show hideen files and folders همانند شكل زير مجددا گزينه ... dont show انتخاب مي شود.
این فايل نتيجه نوشتن يك برنامه كم حجم و بي خطر براي شما سروران عزيز است تا اين مشكل (در صورت عدم وجود ويروس روي سيستم شما) براي هميشه از سيستم شما رخت بربندد.با اجراي اين برنامه پس از اصلاحات مورد نياز در رجيستري سيستم شما ريستارت شده و پس از راه اندازي مجدد ويندوز مشكل كاملا برطرف خواهد شد.
اضافه ميكنم اين مشكلات به دليل عملكرد مخرب ويروس بوده و حتي پس از پاك نمودن ويروس اثرات آن بر جا مي ماند.نمونه بارز آن فايل AotuRun.inf است كه مشكل Open with را در پي دارد كه هيچكدام از درايوها با دابل كليك باز نمي شوند.براي رفع اين مشكل نيز مي توانيد به تاپيك رفع مشكل open with در امضا بنده مراجعه نمائيد.
موفق باشيد.
2 کاربر پست Borna66 عزیز را پسندیده اند .
Fahime.M, smmmm
-
06-28-2009 07:38 PM
# ADS
نشان دهنده تبلیغات
-
دو برنامه ديگر هم براي كاربران محترم قرار مي دهم:
1- يكي از دغدغه ها و سوالات متعدد شما كاربران عزيز در تالار كامپيوتر عدم نمايش فايلهاي فوق مخفي يا اصطلاحا Super Hidden بوده است كه در تاپيكها و بخش هاي مختلف مورد سوال قرار گرفته كه در پاسخ هم ذكر شده كه معمولا دليل آن ويروس بوده و توسط بنده و اساتيد تالار كامپيوتر روشهاي خلاصي از ويروس و همچنين نمايش اين نوع فايلها خدمتتان ارائه شده است.
اما روشهاي ذكر شده تنها كمك مي كرد كه اين نوع فايلها ديده شوند ولي خاصيت Hidden بودن آنها تغيير نمي كرد.
به همين دليل امروز برنامه بسيار كم حجمي نوشتم تا ضمن يافتن اين نوع فايلها و فولدر ها در سراسر هارد و حافظه هاي جانبي سيستم شما ، امكان بازيافت و تغيير اين نوع فايل ها و پوشه ها را به شرايط نرمال در اختيار شما قرار مي دهد.
http://shahramvb.persiangig.com/docu...nhideFiles.exe
نكته مهم: اگر در كامپيوتر بعضي از دوستان اجرا نشد دليلش عدم وجود فايل DLL مربوط به ديكد كردن فايلهاي ويژوال بيسيك است كه بنده به دليل حجيم نشدن برنامه از ساخت Setup خودداري كردم و دوستاني كه مشكل داشتند با نصب برنامه ويژوال بيسيك 6 مشكلشان حل خواهد شد ولي معمولا اين فايل در سرويس پك 2 ويندوز وجود دارد.
2- برنامه دوم مربوط به باز نشدن درايوها با دابل كليك و اصطلاحا باز شدن با Open With است كه به دليل وجود فايل autorun.inf كه اغلب هم مخفي است اتفاق مي افتد.
http://shahramvb.persiangig.com/document/open%20with.exe
نكته مهم درباره اين برنامه ها اين است كه اين برنامه ها آنتي ويروس نيستند و ويروس را از سيستم شما حذف نمي كنند بلكه در صورت عدم وجود ويروس اثرات مخرب ويروس را از روي سيستم شما پاك مي كنند.
کاربر مقابل پست Borna66 عزیز را پسندیده است:
smmmm
-
امروز يك برنامه كم حجم ديگر قرار مي دهم براي آن دسته از دوستاني كه نمي توانند وارد رجيستري شوند و به نوعي رجيستري آنها قفل شده است.
اين دسته از دوستان هر گاه در منوي RUN عبارت RegEdit را تايپ مي كنند با پيغام Registry editing has been disabled by your administrator مواجه مي شوند.
برنامه پيوست را دانلود كرده و فقط با يك بار اجرا (در صورت عدم وجود ويروس روي سيستم) مشكل خود را حل كنيد.
http://shahramvb.persiangig.com/docu...irRegTools.exe
کاربر مقابل پست Borna66 عزیز را پسندیده است:
smmmm
-
يكي ديگر از مشكلات كاربران حذف پنجره RUN در سيستم آنهاست.پنجره اي كه با استفاده از آن مي توان بسياري از برنامه هاي ويندوز را اجرا كرد.
فايل ذيل در صورت اجرا شدن روي سيستم آسيب ديده پنجره Run را بر مي گرداند.
http://shahramvb.persiangig.com/document/ShShowRun.exe
2 کاربر پست Borna66 عزیز را پسندیده اند .
smmmm