-
-
06-28-2009 06:52 PM
# ADS
نشان دهنده تبلیغات
-
مطالب شمارونم تونم دانلود کنم کمک کنید باتشکر ازشما
-

نوشته اصلی توسط
razegh
مطالب شمارونم تونم دانلود کنم کمک کنید باتشکر ازشما
با سلام
از مرورگر فايكرفوكس كمك بگيريد مشكلتون حل مي شود.
-
سلام .خسته نباشيد.
چطوري ميتونم بدون استفاده از اينتر نت آنتي ويروس AVIRA آبديت كنم.اگه آبديت جديد روهم دارين برام بفرستين. ورژن9
hamra2000021360@yahoo.com
متشكر
-

نوشته اصلی توسط
ali2000
سلام .خسته نباشيد.
چطوري ميتونم بدون استفاده از اينتر نت آنتي ويروس avira آبديت كنم.اگه آبديت جديد روهم دارين برام بفرستين. ورژن9
hamra2000021360@yahoo.com
متشكر
با سلام
دوست عزيز براي اپديت شدن انتي ويروس حداقل يكبار نياز هست وصل بسيد به اينترنت /كه با راه حل بالا ما اين مدت زمان رو كاهش داديم
-
سلام
مجید هستم سلام خسته نباشید
من تا حالا NOD داشتم بعد Avira primumm security souit 9.0.387 نصب کردم بعد مشکل کم شدن سرعت دانلودواینترنت را پیدا کردم
سرعت دانلودم از 140 اومده پایین
کلا تا استارت بزنه برای دانلود طول میکشه !!
مشکل چیه؟ بعدش دیدم سرعت اینترنتم خیلی پایین اومده و سرعت دانلودم از 120 رسید به 10 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی فکر میکنم این انتی ویروس پدر اینترنت و دانلود رو در میاره
تنظیمات خاصی داره؟ لطف کنید سریع پاسخ مرا بدهید
-

نوشته اصلی توسط
majid_1859
سلام
مجید هستم سلام خسته نباشید
من تا حالا nod داشتم بعد avira primumm security souit 9.0.387 نصب کردم بعد مشکل کم شدن سرعت دانلودواینترنت را پیدا کردم
سرعت دانلودم از 140 اومده پایین
کلا تا استارت بزنه برای دانلود طول میکشه !!
مشکل چیه؟ بعدش دیدم سرعت اینترنتم خیلی پایین اومده و سرعت دانلودم از 120 رسید به 10 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی فکر میکنم این انتی ویروس پدر اینترنت و دانلود رو در میاره
تنظیمات خاصی داره؟ لطف کنید سریع پاسخ مرا بدهید
نه دوست عزيز كندي سرعت اصلا ربطي به انتي وبروس ندارد.مشكل سيستم خود شما هست
-
سلام
من ادی اس ال 512دارم سرعت دانلودم قبلا از نود 32 استفاده می کردم140 کیلوبایت بود آویرا پریمیوم سیکوریتی سویت را نصب کردم سرعت دانلود وپایین امد می خواستم بپرسم تنظیم خواصی می خواهد لطفا راهنمایی ام کنیدمشکل چیه؟ بعدش دیدم سرعت اینترنتم خیلی پایین اومده و سرعت دانلودم از 120 رسید به 10کیلوبایت سرعت اینترنت ودانلود را پایین می اورد بسته سیکوریتی آویرا را نصب کردم نه انتی ویروس ان را چه تنظیماتی باید انجام داد لطف کنید پاسخ مرا بدهید کجا ان راباید تنظیم کنم فایروال یا وب گراد مرا راهنمایی کنید باتشکر
-
-
سلام من از چه سایتی میتونم اپدیت های آفلاین رو خیلی سریع و به موقع گیر بیارم؟ یا به میلم فرستاده شه؟؟
راهی به غیر از این روش شما هست؟
اگر آپدیت به میل فرستاده شه خیلی عالی میشه ممنون میشم یکی بگه