بالا
لامپ رشد گیاه

 دانلود نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور با پاسخنامه

 دانلود نمونه سوالات فراگیر پیام نور

 فروشگاه پایان نامه و مقاله


 تایپ متن و مقاله و پایان نامه





 دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

 دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 از مجموع 1

موضوع: خواص نخودفرنگی

  1. #1
    l832l آواتار ها
    • 3,964
    • 2,134
    کاربر اخراجی

    عنوان کاربری
    كاربر اخراجي
    تاریخ عضویت
    Jul 2014
    محل تحصیل
    Iran
    شغل , تخصص
    کارشناس مبین نت
    رشته تحصیلی
    مهندسی صنایع
    راه های ارتباطی
    تشکر ها
    1,943
    پست های وبلاگ
    6

    پیش فرض خواص نخودفرنگی



    نخودفرنگی در واقع دانه یا تخم کروی شکل ریزی است که از گیاه نخود سبز حاصل می ‏شود.

    نخودفرنگی غنی از پروتئین می ‏باشد، مقدار زیادی ویتامینو املاحنیز در آن یافت می ‏شود.

    نخودفرنگی منبع بسیار خوبی از ویتامین‏های B9, B1, C, kو همچنین منیزیمو فیبر غذاییمی‏باشد.

    از آنجایی که این ماده غذایی کالری کمی دارد، مصرف آن برای افرادی که قصد کاهش وزندارند، مناسب است.

    نخودفرنگی غنی از فیبرهای غذاییاست، به همین دلیل برای کسانی که از یبوسترنج می‏برند، مفید است.

    مطالعات نشان داده است که مصرف نخود‏فرنگی برای افرادی که دارای کلسترول خون بالایی هستند، سودمند می‏باشد.

    وجود مقادیر زیادی ویتامینC و آهندر نخودفرنگی موجب شده است که این ماده غذایی به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند و برای کم خونی فقر آهنمناسب باشد.نخودفرنگی به عنوان یک پشتیبان برای تولید انرژی، عملکرد سیستم عصبی و متابولیسم کربوهیدرات‏ها شناخته شده است.

    لوتئین (رنگدانه گیاهی) موجود در نخودفرنگی به کاهش خطر ابتلا به بیماری های چشمیمانند دژنراسیون ماکولار وابسته به سن(AMD) و کاتاراکت (آب مروارید) کمک می ‏کند.
    نخود فرنگی موجب می ‏شود که قند خونبه آرامی در خون جریان یابد، از این رو می تواند سطح انرژی را در بدن ثابت نگه دارد.

    نخودفرنگی به واسطه آن سری از مواد مغذی که برای نگهداری و حفظ سلامت استخوان‏ هامهم و کارآمد می‏باشد به آمادگی بدن کمک می‏کند. این ماده غذایی سرشار از ویتامینK می ‏باشد.

    فولیک اسیدو ویتامینB6 موجود در نخودفرنگی برای ارتقای سلامت قلب و عروقافراد بسیار نافع است.

    نخودفرنگی‏ها به طور طبیعی حاوی موادی به نام پورین هستند. از آنجایی که پورین می‏تواند به اسید اوریک تبدیل شود، تجمع زیاد پورین در بدن می‏تواند به انباشته شدن زیاد اسید اوریک منجر شود. کسانی که بیماری نقرسدارند و افرادی که کلیه های شان سنگ‏ های اسیداوریکی می‏سازد، به دریافت زیاد پورین حساس هستند. به همین دلیل اشخاص مبتلا به مشکلات کلیوی و نقرس باید از غذاهایی که حاوی مقدار زیادی پورین هستند مانند نخودفرنگی، پرهیز نمایند.
    کاربر مقابل پست l832l عزیز را پسندیده است: SHaDLiN

  2. # ADS
    نشان دهنده تبلیغات
    تاریخ عضویت
    -
    محل سکونت
    -
    ارسال ها
    -

     دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
     

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •