بالا
لامپ رشد گیاه

 دانلود نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور با پاسخنامه

 دانلود نمونه سوالات فراگیر پیام نور

 فروشگاه پایان نامه و مقاله


 تایپ متن و مقاله و پایان نامه





 دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

 دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 از مجموع 1

موضوع: تولید سوسیس و کالباس در ایران + عکس

  1. #1
    l832l آواتار ها
    • 3,964
    • 2,134
    کاربر اخراجی

    عنوان کاربری
    كاربر اخراجي
    تاریخ عضویت
    Jul 2014
    محل تحصیل
    Iran
    شغل , تخصص
    کارشناس مبین نت
    رشته تحصیلی
    مهندسی صنایع
    راه های ارتباطی
    تشکر ها
    1,943
    پست های وبلاگ
    6

    پیش فرض تولید سوسیس و کالباس در ایران + عکس


    کارشناسان تغذیه معتقدند سوسیس و کالباس هایی که از خمیر مرغ تهیه شده اند به دلیل استفاده از مرغ به همراه پوست، استخوان و چربی های موجود در دستگاه گوارش و لابه لای روده ها غیربهداشتی هستند و مصرف کننده باید توجه نماید، مواد غذایی خود را از کارخانه های شناخته شده و معتبری که مجهز به آزمایشگاه می باشند و دارای نام تجاری مطرح هستند تهیه نماید.





    مرغ های تخم گزار با تمام جزئیات به داخل دستگاه های تولید خمیر مرغ ریخته می شوند




    مرغ های بی کیفیت و پیر




    چربی ها و دیگر اجزای مرغ که عامل بسیاری از بیماریهاست































    چند سال قبل، ساندویچی زده بودیم. اون موقع هر کیلو کالباس، بسته به مارکش ، بین ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ و ۱۳۰۰ تومن قیمت داشت.

    یه روز یه فروشنده اومد به مغازه و گفت که کالباس می ده به ما به قیمت ۳۸۰ تا ۴۴۰ تومان.

    طبیعتا ما هم استقبال کردیم و خریدیم و بعد از چند بار رفت و آمد و خرید، چون آدم خوش مشربی بود، باهاش رفیق شدیم و رفته رفته کارمون کشید به این که شراکت کنیم و سرمایه از ما و کار و تجربه از اون و کارخانه تولید سوسیس و کالباسش رو توسعه بدیم و خلاصه این که راه صد ساله رو، یک ساله بریم.

    برای بازدید رفتیم کارخونش. کارخونه که چه عرض کنم؟ یک کارگاه در بیرون شهر بود در کمال کثافت و تعفن.
    یه سالن پر بود از نون خشک های کپک زده و مونده که توش موش هم دیدم.
    یه سالن هم پر بود از تفاله های مرغ، از روده و امعا و احشای داخلی مرغ تا کثافت های داخل شکم مرغ ها… کلی هم مگس برای خودشون داشتن کیف می کردن!
    بوی گند همه جا رو پر کرده بود.

    کمی آن طرف تر، چند تا گالن بودن که می گفت حاوی مواد ضدعفونی کننده و معطر کننده و طعم دهنده است و موقع میکس، محلول داخل گالن ها رو با نون خشک ها و مرغ ها قاطی می کرد. البته، کمی هم گوشت مرغ واقعی در سردخانه اش داشت!

    به جای پسته هم که بعضا روی کالباس ها می ریزن، اینا باقالی ها رو خرد می کردند.

    خلاصه اینکه همه اینا در نهایت تبدیل می شدن به کالباس.

    اونجا بود که نه تنها باهاش به هم زدم و قید شراکت رو هم زدم، بلکه به خودم لعنت فرستادم که خدای من! همه این مدت، من این آشغال ها را به مردم می فروختم؟!

    البته نمی دونم در کارخانه های رسمی واقعا چی می گذره ولی نهاتا اونا هم سوسیس و کالباس تولید می کنن که ضررهای خاص خودش رو داره.

    شما وقتی به یه ساندویجی میرین و ساندویچ هایی مانند کالباس، ژامبون ، بندری، هات داگ و نیز پیتزا سفارس می دین، واقعا از کجا می دونین که صاحب مغازه، از کی خریده و اونی که می خورین، در چه شرایطی تولید شده و با طعم دهنده و معطر کننده ها، خوش خوراک شده است؟!

    من چند ماه بعد از اون ماجرا، کلا ساندویچی رو تعطیل کردم و الان لوازم کادویی می فروشم و خوشحالم که لااقل به مردم، غذاهای بیماری زا نمی فروشم و البته سال هاست که وقتی سوسیس و کالباس می بینم، یاد اون کارگاه متعفن می افتم، انگار بوی تعفن آشغال مرغ ها، همین الان توی دماغمه!


  2. # ADS
    نشان دهنده تبلیغات
    تاریخ عضویت
    -
    محل سکونت
    -
    ارسال ها
    -

     دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
     

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •