بالا
لامپ رشد گیاه

 دانلود نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور با پاسخنامه

 دانلود نمونه سوالات فراگیر پیام نور

 فروشگاه پایان نامه و مقاله


 تایپ متن و مقاله و پایان نامه





 دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

 دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 از مجموع 5

موضوع: چرا برخی ماست ها کش دار است؟

  1. #1
    javad jan آواتار ها
    • 28,451
    • 19,067
    مدیر بخش

    عنوان کاربری
    مدیر کل تالار فنی و مهندسی
    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    کارشناس کنترل پروژه
    رشته تحصیلی
    مدیریت اجرایی
    راه های ارتباطی
    تشکر ها
    11,406
    پست های وبلاگ
    564

    filish چرا برخی ماست ها کش دار است؟

    مطالعات جدید نشان می دهند گرانرو بودن بافت ماست الزاما به معنای افزودن ماده خاصی نیست.

    از نظر ویژگی بافتی، دو نوع ماست «قالبی» و «ماست هم‌زده» وجود دارد. در تولید ماست قالبی، مراحل ژل‌بندی و متعاقب آن سردکردن در ظروف بسته ‏بندی انجام می‏شود و بافت ماست، شکل ظرف را به خود می‏گیرد؛ به‌طوری که اگر بخواهید با قاشق مقداری از آن را بردارید، توده‏ ای ژل‌مانند وارد قاشق می‏شود.

    ماست قالبی از نظر بافت‌شناختی، برخلاف ماست هم‌زده ساختار ژل‌مانند دارد اما در تولید ماست هم‌زده، ابتدا مراحل تخمیر و همزنی ژل در مخزن تخمیر انجام و سپس وارد مرحله بسته ‏بندی می‌شود.

    مهم‌ترین ویژگی ماست‏ قالبی، «سفتی» و ویژگی ماست هم‌زده «گرانروی» بافت آن است. به محصولاتی که جریان ناروانی دارند و به راحتی جریان پیدا نمی‌کنند، «گرانرو» می‌گویند و برخلاف تصور عام، سفت یا شل‌بودن بافت ماست‌ الزاما به دلیل غلظت آن نیست، زیرا ممکن است ماستی غلظت کمی داشته باشد اما میزان «گرانروی» آن بالا باشد.

    گرانرو بودن ماست به چند عامل بستگی دارد: فرایند تولید (بدون اینکه ماده خاصی به آن اضافه شود)، درصد چربی (عامل مهمی در گرانرو بودن ماست است)، درصد ماده خشک شیری، درصد و نوع استارترها یا میکروب‏های به‏ کار رفته در تهیه ماست و افزودن پایدارکننده (افزودنی). بنابراین، گرانرو بودن بافت ماست الزاما به معنای افزودن ماده خاصی نیست و ممکن است بافت ماست در اثر فرایند تولید (درصد چربی و ماده خشک بالا) یا افزودن پایدارکننده سفت شده باشد.

    پایدارکننده‌‏ها (افزودنی‌های صمغی) پروتئینی یا کربوهیدراتی هستند که اگر به ماست اضافه شوند، باعث سفت ‏تر شدن آن می‏شوند. البته این مواد باید براساس استاندارد ملی فقط به ماست‌های همزده، آن هم به مقدار مشخص، اضافه شوند. افزودنی‌های صمغی که به ماست اضافه می‌شوند، کالری‏ ندارند و غلظتشان کم است، اما از آنجا که ماست با درصدهای چربی مختلف در بازار موجود است، بیشتر ماست‏های موجود پرچربند (4.5 تا 5 درصد) و در واقع ماهیت چرب بودن طوری است که بافت ماست سفت‌تر می‌شود، در نتیجه کالری آن قطعا افزایش خواهد یافت.

    البته ماستی خوب است که بدون استفاده از افزودنی و با روش‏های دیگر در فرایند تولید بتوان آن را «گرانرو» کرد. علاوه بر این، براساس استاندارد بهداشت موادغذایی، اگر پایدارکننده به ماست افزوده شده باشد، باید حتما روی بسته‏ بندی آن قید شود.


    اطلسATLAS ( از القاب حضرت عباس به معنی بسیار شجاع )



    3 کاربر پست javad jan عزیز را پسندیده اند . demah, Invisible2, MOOJTABA SH

  2. # ADS
    نشان دهنده تبلیغات
    تاریخ عضویت
    -
    محل سکونت
    -
    ارسال ها
    -

     دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
     

  3. #2
    MOOJTABA SH آواتار ها
    • 2,340
    • 1,183

    عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    محل تحصیل
    دماوند
    شغل , تخصص
    طراح
    رشته تحصیلی
    مهندسی نرم افزار
    راه های ارتباطی
    تشکر ها
    2,427

    پیش فرض

    اتفاقا دیشب ازین ماست داشتیم مثه خامه میموند خوشمزه ام بود ینی این ماستا خوب نیستن؟؟؟؟
    کاربر مقابل پست MOOJTABA SH عزیز را پسندیده است: javad jan

  4. #3
    javad jan آواتار ها
    • 28,451
    • 19,067
    مدیر بخش

    عنوان کاربری
    مدیر کل تالار فنی و مهندسی
    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    کارشناس کنترل پروژه
    رشته تحصیلی
    مدیریت اجرایی
    راه های ارتباطی
    تشکر ها
    11,406
    پست های وبلاگ
    564

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط MOOJTABA SH نمایش پست ها
    اتفاقا دیشب ازین ماست داشتیم مثه خامه میموند خوشمزه ام بود ینی این ماستا خوب نیستن؟؟؟؟
    والا عموی خانوم بنده شاید اولین پزشک تغذیه ایران باشه
    ایشون به هیچوجه این ماست ها رو توصیه نمیکنند
    و هرگز اجازه نمیدن خونوادشون حتی یه قاشق ازین ماست ها بخورند
    البته از حق نگذریم خداوکیلی خوشمزن اما انگار خیلی مضر و بی فایده هستند


    اطلسATLAS ( از القاب حضرت عباس به معنی بسیار شجاع )



    2 کاربر پست javad jan عزیز را پسندیده اند . MOOJTABA SH, محدیس

  5. #4
    MOOJTABA SH آواتار ها
    • 2,340
    • 1,183

    عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    محل تحصیل
    دماوند
    شغل , تخصص
    طراح
    رشته تحصیلی
    مهندسی نرم افزار
    راه های ارتباطی
    تشکر ها
    2,427

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط javad jan نمایش پست ها
    والا عموی خانوم بنده شاید اولین پزشک تغذیه ایران باشه
    ایشون به هیچوجه این ماست ها رو توصیه نمیکنند
    و هرگز اجازه نمیدن خونوادشون حتی یه قاشق ازین ماست ها بخورند
    البته از حق نگذریم خداوکیلی خوشمزن اما انگار خیلی مضر و بی فایده هستند
    خونه ما بیشتر مادرم درست میکنه ولی بعضی وقتا خریده میشود دیگر

    ممنون از راهنماییت داداش
    کاربر مقابل پست MOOJTABA SH عزیز را پسندیده است: javad jan

  6. #5
    javad jan آواتار ها
    • 28,451
    • 19,067
    مدیر بخش

    عنوان کاربری
    مدیر کل تالار فنی و مهندسی
    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    کارشناس کنترل پروژه
    رشته تحصیلی
    مدیریت اجرایی
    راه های ارتباطی
    تشکر ها
    11,406
    پست های وبلاگ
    564

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط MOOJTABA SH نمایش پست ها
    خونه ما بیشتر مادرم درست میکنه ولی بعضی وقتا خریده میشود دیگر

    ممنون از راهنماییت داداش
    خدا مادتو برات نگه داره و سلامتی بده بهشون

    فدات داداش وظیفه بود


    اطلسATLAS ( از القاب حضرت عباس به معنی بسیار شجاع )



    کاربر مقابل پست javad jan عزیز را پسندیده است: MOOJTABA SH

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •