-
در مورد نمره عملی کارگاه
سلام، استادم نمره ی کارگاهم رو نذاشته، یعنی هیچ نمره ای وارد نشده، می خوام بدونم با این اوصاف درس قابلیت پاس شدن داره یا نه؟
-
06-05-2014 10:23 AM
# ADS
نشان دهنده تبلیغات
-

نوشته اصلی توسط
dazzle
سلام، استادم نمره ی کارگاهم رو نذاشته، یعنی هیچ نمره ای وارد نشده، می خوام بدونم با این اوصاف درس قابلیت پاس شدن داره یا نه؟
خب باید استاد نمرات رو درج کنه
2 کاربر پست sunyboy عزیز را پسندیده اند .
dazzle, McQueen
-
بله می دونم، اما جای نمره خالیه، می خوام بدونم اینطوری کل نمره از ورقه حساب میشه؟ یا اینکه بهتره حذف کنم ؟
کاربر مقابل پست dazzle عزیز را پسندیده است:
McQueen
-

نوشته اصلی توسط
dazzle
بله می دونم، اما جای نمره خالیه، می خوام بدونم اینطوری کل نمره از ورقه حساب میشه؟ یا اینکه بهتره حذف کنم ؟
این درس هم عملی داره هم تئوری!! باید بدونید که فقط برای شما وارد نشده یا همه همکلاسیا!! اگر برای شما وارد نشده علت چیه؟ توی ازمون عملی شرکت نکردین؟ اگر برای همه وارد نشده خب استاد وارد میکنه
2 کاربر پست sunyboy عزیز را پسندیده اند .
dazzle, McQueen
-

نوشته اصلی توسط
sunyboy
این درس هم عملی داره هم تئوری!! باید بدونید که فقط برای شما وارد نشده یا همه همکلاسیا!! اگر برای شما وارد نشده علت چیه؟ توی ازمون عملی شرکت نکردین؟ اگر برای همه وارد نشده خب استاد وارد میکنه
بله در آزمون عملی شرکت نکردم
کاربر مقابل پست dazzle عزیز را پسندیده است:
McQueen
-
منظورتون درس کارگاه یا شیشه گری رشته شیمیه؟
منم این ترم برداشتم اما هنوز استاد نمره هاشو نذاشته با اینکه خیلی وقته امتحانشو دادیم!
-

نوشته اصلی توسط
dazzle
بله در آزمون عملی شرکت نکردم
اگر شرکت نکردین حذف کنید. چون نمره عملی شما صفر میشود و هر چی نمره تئوری بگیرید فایده نداره!!
کاربر مقابل پست sunyboy عزیز را پسندیده است:
dazzle
-

نوشته اصلی توسط
sunyboy
اگر شرکت نکردین حذف کنید. چون نمره عملی شما صفر میشود و هر چی نمره تئوری بگیرید فایده نداره!!
ممنون، انگار خواست خداست که من قبل از مدرک گرفتن برم خدمت، هر قدرم از استاد خواهش کردم هم قبول نکرد. مرسی از پاسختون دوست عزیز