-
جز 30 قران و تاثير 100%در معدل
نحوه محاسبه درس جز30 قرآن كريم به شرح زير مي باشد:
1- درس مذكور در در صورت اخذ نمره قبولي در معدل كل 100% داراي تاثير مثبت ميباشد وباعث افزايش در ميانگين كل مي گردد.
2- تعداد واحد درس فوق در سقف واحد اخذ شده در نيمسال جاري محاسبه نخواهد شد.
3-درس مذكور فاقد شهريه متغير ميباشد.
تذكر: شايان ذكر است دانشجوياني كه در نيمسال هاي گذشته نسبت به اخذ درس جز 30 قرآن كريم اقدام نموده اند ميتوانند در گزارش 100 "كارنامه كلي" ->خلاصه وضعيت تحصيلي ->معدل كل ، نسبت به مشاهده تغييرات مثبت درس مذكور در معدل كل اقدام نمايند.
متن بالا در سايت گلستان درج شده
شرايطش چيه؟
اگه بيفتيم چي؟
كسي نمونه سوال داره ازش؟
يا كسي هست امتحن داده باشه؟؟
-
01-27-2014 02:49 PM
# ADS
نشان دهنده تبلیغات
-

نوشته اصلی توسط
take_off
نحوه محاسبه درس جز30 قرآن كريم به شرح زير مي باشد:
1- درس مذكور در در صورت اخذ نمره قبولي در معدل كل 100% داراي تاثير مثبت ميباشد وباعث افزايش در ميانگين كل مي گردد.
2- تعداد واحد درس فوق در سقف واحد اخذ شده در نيمسال جاري محاسبه نخواهد شد.
3-درس مذكور فاقد شهريه متغير ميباشد.
تذكر: شايان ذكر است دانشجوياني كه در نيمسال هاي گذشته نسبت به اخذ درس جز 30 قرآن كريم اقدام نموده اند ميتوانند در گزارش 100 "كارنامه كلي" ->خلاصه وضعيت تحصيلي ->معدل كل ، نسبت به مشاهده تغييرات مثبت درس مذكور در معدل كل اقدام نمايند.
متن بالا در سايت گلستان درج شده
شرايطش چيه؟
اگه بيفتيم چي؟
كسي نمونه سوال داره ازش؟
يا كسي هست امتحن داده باشه؟؟
همه دانستنیها در رابطه با درس حفظ جز سی قرآن کریم / نمونه سوال + پاسخنامه
چگونگی عدم تاثیر نمره درس حفظ جز۳۰ قرآن کریم در میانگین کل
کاربر مقابل پست sunyboy عزیز را پسندیده است:
take_off
-

نوشته اصلی توسط
sunyboy
فقط 1 بار ميشه اين درسو گرفت؟
-
اگه نريم سر جلسه چي ميشه؟
-

نوشته اصلی توسط
take_off
فقط 1 بار ميشه اين درسو گرفت؟
فکر نمیکنم
-

نوشته اصلی توسط
take_off
اگه نريم سر جلسه چي ميشه؟
بنده بالا لینک های در رابطه با این درس قرار دادم اگر مراجعه میکردین و مطالعه میکردین متوجه میشدین قید شده اگر بالای 17 بگیرین توی معدل تاثیر داره اگر زیر 17 باشه خیر!! سر جلسه هم نرین صفر میدین یعنی زیر 17 که تاثیر نداره
-

نوشته اصلی توسط
sunyboy
بنده بالا لینک های در رابطه با این درس قرار دادم اگر مراجعه میکردین و مطالعه میکردین متوجه میشدین قید شده اگر بالای 17 بگیرین توی معدل تاثیر داره اگر زیر 17 باشه خیر!! سر جلسه هم نرین صفر میدین یعنی زیر 17 که تاثیر نداره
ممنون زا شما
بنده قوانين رو نه فقط از اين سايت از ساير سايت ها هم مطالعه كردم و در خصوص 2 سوالي كه پرسيدم چيزي مكتوب نشده بود
و اينكه نوشته اگه زير 17 بشيم تو معدل كل اثر نداره چون قانون بند 3 اعمال ميشه اما تو معدل ترم اثر ميزاره
اگه صفر رد كنن كه انگار يه درس 1 واحدي رو صفر شديم پس خيلي بده
و شك دارم
در مورد ساير دروس وقتي نريم سر جلسه غيبت ميزنن و نمره اي رد نميشه
شبهه ام به اين خاطره
کاربر مقابل پست take_off عزیز را پسندیده است:
zahra1980
-
ایا درمقطع کارشناسی ارشد هم یک واحد محسوب میشود یا خیر !!!!!!!!!!یهنی من اگه 31 واحد بگذرونم میتونم این درسو بعنوان یک واحد انتخاب کنم !که 32 واحدم کامل بشه
-

نوشته اصلی توسط
zahra1980
ایا درمقطع کارشناسی ارشد هم یک واحد محسوب میشود یا خیر !!!!!!!!!!یهنی من اگه 31 واحد بگذرونم میتونم این درسو بعنوان یک واحد انتخاب کنم !که 32 واحدم کامل بشه
با سلام
کلا این درس جز دروس واحد هر ترم نمی باشد و درس کاملا اختیار هست
روزگار خوش