-
باقی ماندن تنها دو درس عمومی تا فارغ التحصیلی
سلام دوستان من ورودی سال 86 هستم و سنوات مجاز من تا پایان تابستان مونده دو تا درس عمومی باید پاس کنم تا فارغ التحصیل بشم فارسی و تفسیر موضوعی قران ولی متاسفانه تفسیر موضوعی در ترم تابستان ارائه نمی شه حالا به نظر شما راهی نیست من بتونم این درس رو بردارم ؟ یه سوال دیگه این که اگر فارسی رو پاس کنم و تفسیر بمونه و مهر ارشد قبول بشم اون وقت تکلیفم چی می شه ممنون می شم راهنمایی کنید اخه طبق قانون جدید حتی اگر 8 واحد مونده باشه تا فارغ التحصیلی دانشگاه اون 8 واحد رو می ده ولی متاسفانه پیام نور دروس معارف رو در تابستان ارائه نمی کنه
کاربر مقابل پست hamidfa عزیز را پسندیده است:
alamatesoall
-
07-23-2013 11:57 PM
# ADS
نشان دهنده تبلیغات
-

نوشته اصلی توسط
hamidfa
سلام دوستان من ورودی سال 86 هستم و سنوات مجاز من تا پایان تابستان مونده دو تا درس عمومی باید پاس کنم تا فارغ التحصیل بشم فارسی و تفسیر موضوعی قران ولی متاسفانه تفسیر موضوعی در ترم تابستان ارائه نمی شه حالا به نظر شما راهی نیست من بتونم این درس رو بردارم ؟ یه سوال دیگه این که اگر فارسی رو پاس کنم و تفسیر بمونه و مهر ارشد قبول بشم اون وقت تکلیفم چی می شه ممنون می شم راهنمایی کنید اخه طبق قانون جدید حتی اگر 8 واحد مونده باشه تا فارغ التحصیلی دانشگاه اون 8 واحد رو می ده ولی متاسفانه پیام نور دروس معارف رو در تابستان ارائه نمی کنه
سلام
شما درسی که ارائه نشده رو میتونید معرفی به استاد بگیرید
-

نوشته اصلی توسط
alamatesoall
سلام
شما درسی که ارائه نشده رو میتونید معرفی به استاد بگیرید
ممنون از پاسختون ولی مگه برای درس عمومی هم معرفی به استاد می دن؟
-

نوشته اصلی توسط
hamidfa
ممنون از پاسختون ولی مگه برای درس عمومی هم معرفی به استاد می دن؟
تا اون جایی که من اطلاع دارم معرفی به استاد شامل تمامی دروس نظری میشه (به غیر از دروس عملی)