-
بعد از مشروطی چی میشه
از طریق فراگیر کارشناسی پیام نور قبول شدم .
الان که من 4 ترم مشروط بشم یعنی اجازه تحصیل دیگه توی این رشته بهم نمی دن یا کلا دیگه نمی زارن توی ازمون فراگیر پیام نور برای یه رشته دیگه شرکت کنم .
الان تکلیف من چی میشه
-
06-28-2013 12:39 PM
# ADS
نشان دهنده تبلیغات
-

نوشته اصلی توسط
apadana34
از طریق فراگیر کارشناسی پیام نور قبول شدم .
الان که من 4 ترم مشروط بشم یعنی اجازه تحصیل دیگه توی این رشته بهم نمی دن یا کلا دیگه نمی زارن توی ازمون فراگیر پیام نور برای یه رشته دیگه شرکت کنم .
الان تکلیف من چی میشه
بارها در این مورد بحث شده است بهتر بود قبل از ایجاد موضوع از کادر بالایی باشگاه جستجو میکردین!
توی پیام نور فعلا قانونی برای اخراج دانشجویان مشروطی وجود ندارد!
2 کاربر پست sunyboy عزیز را پسندیده اند .
mohsen100, pitersongvs
-

نوشته اصلی توسط
sunyboy
بارها در این مورد بحث شده است بهتر بود قبل از ایجاد موضوع از کادر بالایی باشگاه جستجو میکردین!
توی پیام نور فعلا قانونی برای اخراج دانشجویان مشروطی وجود ندارد!
یعنی نهایتش اینه که قانونی می زارن که دانشجوهای مشروطی اخراج بشن . اونوقت فکر می کنید تکلیف واحدهایی که گذرانده چی می شه ایا می تونه دوباره قبول بشه و ان واحدهای گذرانده شده را تطبیق بزنه
-

نوشته اصلی توسط
apadana34
یعنی نهایتش اینه که قانونی می زارن که دانشجوهای مشروطی اخراج بشن . اونوقت فکر می کنید تکلیف واحدهایی که گذرانده چی می شه ایا می تونه دوباره قبول بشه و ان واحدهای گذرانده شده را تطبیق بزنه
قوانین جدید همیشه برای ورودی های جدید اعمال میشه نه ورودی های قدیمی!!!
کاربر مقابل پست sunyboy عزیز را پسندیده است:
mohsen100
-
سلام دوست من -- تقریبا 80 درصد دانشجویان پیام نور مشروط میشن --اگه قانون هم بزارن همه رو باید اخراج کنن-- اصلا تو فکر این مسائل نباش و سعی کن درساتو بخونی که دیگه مشروط نشی _______موفق باشی
2 کاربر پست کوشی عزیز را پسندیده اند .
Borna66, pitersongvs