-
سنوات تحصیلی
میخواستم بدونم حداکثر سنوات تحصیل برای ورودی های 88 رسمی چقدره 6 سال یا 5 سال؟
-
05-21-2013 10:12 PM
# ADS
نشان دهنده تبلیغات
-

نوشته اصلی توسط
aaz0991
میخواستم بدونم حداکثر سنوات تحصیل برای ورودی های 88 رسمی چقدره 6 سال یا 5 سال؟
با سلام سنوات 5 سال هست رزگار خوش
-

نوشته اصلی توسط
Borna66
با سلام سنوات 5 سال هست رزگار خوش
من سال 88 که وارد دانشگاه شدم گفتن 12 نیم سال فرصت هست . من دوترم مرخصی داشتم 1 ترمم مشروط با این حساب یعنی اخراج؟؟
خوب چرا تو خود سایت پیام نور زده 6 سال ؟؟؟؟
جریان چیه ؟؟
یعنی این قانون جدیده برای ورودی های قدیمم حساب میشه ؟
-

نوشته اصلی توسط
aaz0991
من سال 88 که وارد دانشگاه شدم گفتن 12 نیم سال فرصت هست . من دوترم مرخصی داشتم 1 ترمم مشروط با این حساب یعنی اخراج؟؟
خوب چرا تو خود سایت پیام نور زده 6 سال ؟؟؟؟
جریان چیه ؟؟
یعنی این قانون جدیده برای ورودی های قدیمم حساب میشه ؟
با سلام
دوست گرامی اگر شما مشکل سربازی ندارید حرفشون درسته... و می تونید ادامه تحصیل بدید و ایرادی ندارد
ضمنا در پیام نور اخراجی فعلا وجود ندارد و کلا وقتی یک سوال را ناقص می پرسید همین طور می شود که هم شما گیچ می شوید !!
روزگار خوش
-

نوشته اصلی توسط
Borna66
با سلام
دوست گرامی اگر شما مشکل سربازی ندارید حرفشون درسته... و می تونید ادامه تحصیل بدید و ایرادی ندارد
ضمنا در پیام نور اخراجی فعلا وجود ندارد و کلا وقتی یک سوال را ناقص می پرسید همین طور می شود که هم شما گیچ می شوید !!
روزگار خوش
ببین داداش گلم . من فقط میخوام بدونم سنوات تحصیل برای ورودی 88 رسمی (با کنکور) که از معافیت تحصیلی استفاده میکنن چند ساله ؟
تو سایت رسمی خود دانشگاه زده 6 سال و تو قانون جدید نظام وظیفه سال 92 زده 5 سال کدومش درسته ؟
مرسی از چوابت
-

نوشته اصلی توسط
aaz0991
ببین داداش گلم . من فقط میخوام بدونم سنوات تحصیل برای ورودی 88 رسمی (با کنکور) که از معافیت تحصیلی استفاده میکنن چند ساله ؟
تو سایت رسمی خود دانشگاه زده 6 سال و تو قانون جدید نظام وظیفه سال 92 زده 5 سال کدومش درسته ؟
مرسی از چوابت
با سلام
خب دوست گرامی شما وقتی ورودی 88 هستی مطمئنا سنوات همون 6 سال هست و مشکلی پیش نمیاد چون یکی از ودوستانم مثل شما بوده.
بعدش ما از اول نگفتید معافیت تحصلیتون چطور بوده و ترم مرخصی هم گرفتید و کلا هرچه جزییات ارایه شده در مورد سوالتون کامل باشه طبیعتا ما هم بهتر می تونیم پاسخ گو باشیم
روزگار خوش
کاربر مقابل پست Borna66 عزیز را پسندیده است:
saeid3240
-
سلام
من از دانشگاه پرسیدم گفتند سنوات تحصیلی (مقطع کارشناسی) برای ورودیهای قبل از مهر 90 دوازده ترم و برای ورودیهای بعد از این تاریخ 10 ترم هست
-

نوشته اصلی توسط
saeid3240
سلام
من از دانشگاه پرسیدم گفتند سنوات تحصیلی (مقطع کارشناسی) برای ورودیهای قبل از مهر 90 دوازده ترم و برای ورودیهای بعد از این تاریخ 10 ترم هست
با سلام
تشکر دوست گرامی از اطلاع رسانی تون و همون حرف ما شد
روزگار خوش
کاربر مقابل پست Borna66 عزیز را پسندیده است:
saeid3240