بالا
لامپ رشد گیاه

 دانلود نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور با پاسخنامه

 دانلود نمونه سوالات فراگیر پیام نور

 فروشگاه پایان نامه و مقاله


 تایپ متن و مقاله و پایان نامه





 دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

 دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 از مجموع 1

موضوع: بفرمایید کباب برگ کاملا خانگی

  1. #1
    javad jan آواتار ها
    • 28,451
    • 19,067
    مدیر بخش

    عنوان کاربری
    مدیر کل تالار فنی و مهندسی
    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    کارشناس کنترل پروژه
    رشته تحصیلی
    مدیریت اجرایی
    راه های ارتباطی
    تشکر ها
    11,406
    پست های وبلاگ
    564

    Pdf بفرمایید کباب برگ کاملا خانگی


    كباب برگ را نباید هیچ وقت لای نان قرار داد زیرا آب كباب به خورد نان می رود و خشك می شود.

    كباب برگ از جمله كباب های خوشمزه ای است كه معمولا در خانه تهیه نمی شود ، اما باید بدانید با كمی دقت و یاد گرفتن فوت كوزه گری آن می توانید اعضای خانواده را به خوردن یك كباب برگ خانگی و كاملا بهداشتی میهمان كنید .


    برای تهیه كباب باید از گوشت راسته گوساله یا گوسفند استفاده كرد، نكته قابل توجه برای تهیه كباب خوب انتخاب گوشت آن است كه باید نرم باشد ( به وسیله گردهای مخصوص نرم كننده گوشت نیز می توان گوشت را نرم و ترد كرد ) ولی بهتر است گوشت را باآب پیاز و فلفل 24 ساعت قبل آماده و نرم كنیم .توجه داشته باشید انواع كباب باید در عین پختگی زیاد خشك نشود.


    مواد لازم :

    گوشت راسته پاك كرده : یك كیلو و نیم
    پیاز : دو سه عدد
    روغن زیتون : یك استكان
    فلفل بو نمك : به مقدار كم

    طرز تهیه :
    كباب برگ را می توانیم به هر اندازه كه میل داریم پهن كنیم، به این ترتیب كه راسته را روی تخته می گذاریم به اندازه ای كه میل داریم پهنای كباب بشود یك قطعه جدا می كنیم مثلا پهنا چهار انگشت و آن قطعه را پهلوی قطعات دیگر گوشت می گذاریم وقطعات دیگر را می بریم ( با این عمل پهنای تمام گوشتها به یك اندازه می شود ) بعد گوشت را به قطر نیم سانتیمتر ورقه ورقه می كنیم و آماده می گذاریم.
    پیاز را نرم رنده می كنیم و روغن زیتون و فلفل را با پیاز رنده شده مخلوط می كنیم و گوشت را در این مایه می خوابانیم و می گذاریم یك شب بماند.
    بعد از ۲۴ ساعت گوشت ها را به سیخ كشیده و كمی روی آن را با كارد می كوبیم و روی حرارت ملایم كباب می كنیم و گاهی سیخهای كباب را بر می گردانیم كباب باید در عین پختگی زیاد خشك نشود و آبدار باشد .
    كبابها را در دیس می كشیم و روی آنها را كمی نمك می پاشیم و كمی هم كره روی آن می گذاریم و اطراف آن را با پیاز خلال كرده و جعفری تزیین می كنیم .


    كباب برگ را نباید هیچ وقت لای نان قرار داد زیرا آب كباب به خورد نان می رود و خشك می شود. در صورتی كه بخواهیم از گردهای نرم كننده مخصوص گوشت استفاده كنیم برای هر كیلو گوشت یك قاشق مربا خوری از گرد نرم كننده را با پیاز رنده شده مخلوط می كنیم و نیم ساعت قبل از كباب كردن گوشت را در این مایه می خوابانیم. می شود بدون روغن زیتون هم گوشت كباب را آماده كرد و در مایه از یك قاشق چایخوری زعفران سائیده استفاده نمود.
    كباب برگ را با چلو و گوجه فرنگی كباب شده سرو می كنند .








    اطلسATLAS ( از القاب حضرت عباس به معنی بسیار شجاع )




  2. # ADS
    نشان دهنده تبلیغات
    تاریخ عضویت
    -
    محل سکونت
    -
    ارسال ها
    -

     دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
     

برچسب برای این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •