-
دانلود رایگان نمونه سوالات نيمسال اول 92-91 كليه رشته هاي مقطع کارشناسی پيام نور
باشگاه دانشجویان پیام نور همانند ترمهای گذشته بعنوان اولین سایت دانشجویی پیام نور مجموعه نمونه سوالات نیمسال اول 91-92 دانشگاه پیام نور در مقطع کارشناسی در اختیار قشر پیام نوری قرار داده است.
لطفا به موارد زیر توجه کنید:
1- ابتدا اگر در باشگاه ثبت نام نکردین ثبت نام کنید.
2- برای وارد شدن به رشته مورد نظر روی آن کلیک کنید.
3- هر چه نمونه سوال در اختیار داشتیم و داشته باشیم درج خواهیم کرد لطفا صبور باشید و از درخواست نمونه سوال نیمسال اول 91-92 خودداری کنید.
4- همه رشته هایی که در اختیار داریم کم کم به محض آماده شدن درج خواهند شد لطفا صبور باشید.
5- برای دلگرمی ما برای ادامه این روند و تهیه نمونه سوال و درج رایگان ان در باشگاه لطفا از گزینه می پسندم زیر پست ها استفاده کنید.
برای تهیه نمونه سوالات + پاسخنامه به فروشگاه آنلاین باشگاه مراجعه فرمایید.

www.pdfstore.ir
نمونه سوالات رشته های پیام نور نیمسال اول 91-92 پیام نور در مقطع کارشناسی
31 کاربر پست sunyboy عزیز را پسندیده اند .
4432767820, amin11, Anna**, Borna66, fereshteh71, hadis_mf3, hammmyd, jervis, joojooo, lov, mahdifmf, mjr3d, mok11, momo2, mr.behzad, Narges.b, rahnemoun, setayesh*, shima_glk, tapesh4832, فینا, م.زادشیر, محمد1366, پورحمید, zahra 1360, zahra1980, آرش کفایی, انشتين, حدیثه 11, دایی شاهین, سوزانه
-
05-06-2013 07:16 PM
# ADS
نشان دهنده تبلیغات
-
سلام.لطفا نمونه سوالات رشته علوم تربیتی(مدیریت و برنامه ریزی آموزشی)رو هم بگذارید.
خسته نباشید
-

نوشته اصلی توسط
فینا
سلام.لطفا نمونه سوالات رشته علوم تربیتی(مدیریت و برنامه ریزی آموزشی)رو هم بگذارید.

خسته نباشید

شرمنده من درخواست کردم.اینجارو نخونده بودم
-

نوشته اصلی توسط
فینا

خسته نباشید

نوشته اصلی توسط
فینا
شرمنده من درخواست کردم.اینجارو نخونده بودم

با سلام
کاربران و بازدیدکنندگان گرامی لطفا صبور و شکیبا باشید و دقت کنید نمونه سوالات جدید سایر رشته های دیگر درحال اماده سازی می باشد و به محض درج ،در همین تاپیک و بخش مربوطه درج و اطلاع رسانی می شود.
موفق باشید
روزگار خوش
کاربر مقابل پست Borna66 عزیز را پسندیده است:
فینا
-
لطفا اشنایی با هنر در تاریخ 1 جدید بگذارید ممنون
-
سلام
انگار علوم سیاسی اصلا رشته نیس
چرا هرجا میری فقط واسه همین رشته های کلیشه ای همه چی هس اما واسه ما ...
-

نوشته اصلی توسط
saley
سلام
انگار علوم سیاسی اصلا رشته نیس
چرا هرجا میری فقط واسه همین رشته های کلیشه ای همه چی هس اما واسه ما ...

شما متن بالا رو نخوندین؟
3- هر چه نمونه سوال در اختیار داشتیم و داشته باشیم درج خواهیم کرد لطفا صبور باشید و از درخواست نمونه سوال نیمسال اول 91-92 خودداری کنید.
علوم سیاسی هم درج خواهد شد!
کاربر مقابل پست sunyboy عزیز را پسندیده است:
Borna66
-
با سلام و تشکر فراوان از زحماتتون.
لطفاً "زبان انگلیسی" رو هم بذارید.
-
زبان و ادبیات فارسی محض
با سلام و خسته نباید
لطفا نمونه سوالات رشته زبان و ادبیات فارسی محض( کارشناسی) هم بذارید
-

نوشته اصلی توسط
ژیب
لطفا اشنایی با هنر در تاریخ 1 جدید بگذارید ممنون

نوشته اصلی توسط
kook
با سلام و تشکر فراوان از زحماتتون. لطفاً "زبان انگلیسی" رو هم بذارید.

نوشته اصلی توسط
aazam61
با سلام و خسته نباید
لطفا نمونه سوالات رشته زبان و ادبیات فارسی محض( کارشناسی) هم بذارید
با سلام
دوستان خواهشنا دقت کنید به نکات ارایه شده در پست اول
روزگار خوش