-
کمک
این سیستم گلستان لعنتی نه با فایر فاکس باز می شه نه با اینترنت اکسپلورر9 و نه هیچ برنامه ی دیگه ای.افزونه ای ای هم به فایرفاکس زدم نمی شه .چی کار کنم.یا ایها المسلمون؟ هلپ! هلپ!
-
04-11-2013 07:27 PM
# ADS
نشان دهنده تبلیغات
-
زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن
.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن
کاربر مقابل پست O M I D عزیز را پسندیده است:
Borna66
-
سلام من مهر ماه وارد پیام نور شدم معدل ترمم بالا شد من برا تغییر رشته بند ج ثبت نام کردم ولی به دلیل مشکلاتی که داشتم بعضی دروس رو در ترم 2مشروط و یاپین شدم ایا مشکلی واسه تغییر رشته پیدا نمیکنم یعنی میتونم تو ازمونش شرکت کنم اگه معدلم 12 باشه
-

نوشته اصلی توسط
e1m2s3
سلام من مهر ماه وارد پیام نور شدم معدل ترمم بالا شد من برا تغییر رشته بند ج ثبت نام کردم ولی به دلیل مشکلاتی که داشتم بعضی دروس رو در ترم 2مشروط و یاپین شدم ایا مشکلی واسه تغییر رشته پیدا نمیکنم یعنی میتونم تو ازمونش شرکت کنم اگه معدلم 12 باشه
با سلام
دوست گرامی
برای تغییر رشته یک حد نصاب درسی باید پاس کنید.. اگر اون خدنصاب واحد درسی را پاس کرده باشید مشکلی ندارد
روزگار خوش
-
یعنی اگه بنده تا به حال 14 تا ترم 1 و 14 تا ترم دوم پاس کرد ه باشم و معدل ترم دومم پایین بشه چی
-

نوشته اصلی توسط
e1m2s3
یعنی اگه بنده تا به حال 14 تا ترم 1 و 14 تا ترم دوم پاس کرد ه باشم و معدل ترم دومم پایین بشه چی
با سلام
معدل کل را در نظر می گیرند و لطفا سوالاتتون هم واضح مطرح کنید
روزگار خوش
-
سوال
سیتم گلستان هرچی رمز رو میزنم وارد نمیشه
مشکلی پیدا کرده جدیدا ؟
-

نوشته اصلی توسط
davazdah
سیتم گلستان هرچی رمز رو میزنم وارد نمیشه
مشکلی پیدا کرده جدیدا ؟
با سلام
خیر دوست گرامی مشکل ندارد و براحتی باز می شود
مرورگرتون را ریست یا جدید کند درست می شود
روزگار خوش
-
سلام لطفا این مراحلی رو که میگم انجام بدین.
1- افزودنی های مرورگرتون رو باز کنین
2- در قسمت جست و جو این تایپک رو جست و جو کنین (in tab)
بعد in tab+4.0 به مرورگرتون اضافه کنید بعد آدرس سایت گلستان رو سرچ کنین اینجوری دیگه باز میشه .
بازهم اگه سوالی داشتین می تونین بپرسین
2 کاربر پست 54amir عزیز را پسندیده اند .
Borna66, شهر ساز