-
اجرای آهنگ «تولدت مبارک»، 35 ثانیه، 45 هزار و 500 دلار!
این خواننده مشهور همچنین برای یک اجرای زنده 25 دقیقهای 3 میلیون و 250 هزار دلار دستمزد دریافت كرده، به عبارت دیگر او برای هر دقیقه اجرا 130 هزار دلار گرفته است.
اطلسATLAS ( از القاب حضرت عباس به معنی بسیار شجاع )
کاربر مقابل پست javad jan عزیز را پسندیده است:
Borna66
-
03-17-2013 06:04 PM
# ADS
نشان دهنده تبلیغات
-
«اَدل» خواننده فیلم «اسكای فال» طی یك اجرای 25 دقیقه ای 3 میلیون و 250 هزار دلار دستمزد دریافت كرد. ادل كه به تولد یك تاجر ثروتمند آفریقایی دعوت شده بود، برای اجرای 25 دقیقه و همچنین آواز «تولد مبارك» 3 میلیون و 250 هزار دلار دستمزد دریافت كرد. به عبارت دیگر او برای هر دقیقه اجرا 130 هزار دلار گرفته است.
اَدل برای خواندن آواز در فیلم پرفروش «اسكای فال» جایزه اسكار بهترین آواز را دریافت كرد ، او همچنین چندین جایزه «گرمی» را طی دو سال گذشته از آن خود كرده است.
او اخیرا گفته بود برای اجرای 35 ثانیه ای آواز «تولد مبارك» 45 هزار و 500 دلار دریافت كرده است.
کاربر مقابل پست javad jan عزیز را پسندیده است:
Borna66
-
ولی در کل خواننده ی خوبی هست و نوشه جانش و صدای به نظره من قشنگه و کوبنده هست ، لهجه اش هم هم دیگه خوراکمه
روزگار خوش
کاربر مقابل پست Borna66 عزیز را پسندیده است:
javad jan
-

نوشته اصلی توسط
Borna66
ولی در کل خواننده ی خوبی هست و نوشه جانش و صدای به نظره من قشنگه و کوبنده هست ، لهجه اش هم هم دیگه خوراکمه
روزگار خوش
بر زیبا بودن و گیرایی صداش که شکی نیست داداش
اما جالب بود این همه پول واسه 1 اجرا
اونوقت من از 7 صبح تا 6 بعد از ظهر پای کامپیوتر دارم برنامه میچینم و چندر قاز میگیرم که اونم طلا میشه سر ماه واسه همسر محترمه