-
-
03-11-2013 01:30 PM
# ADS
نشان دهنده تبلیغات
-
-
...
...
ﭠۄﺁטּὧـعــر بلندےکهﺁرزۄ میکنم امضاے ﻣـנּ زیر ﺁטּ باشد!
کاربر مقابل پست غریب آشنا عزیز را پسندیده است:
paksersht
-
عیب نداره چون کلاغ، شدش آدم حسابی
تا باشه بعد از این اون نخوره گول عشقی
-
1 روز من از یه دختری شنیدم گفت :
عشق فقط عادته
مهم پوله
گفت 3 تا معیار اول دخترا برای ازدواج اینه :
1. پول
2. پول
3. پول
اطلسATLAS ( از القاب حضرت عباس به معنی بسیار شجاع )
-
خیلی غمگین بود طنز نبود!!
جواد جان همه دخترا که اینجور نیستن
کاربر مقابل پست paksersht عزیز را پسندیده است:
javad jan
-
-

نوشته اصلی توسط
*مائده*
بیچاره کلاغه دست خودش نبوده که عاشق شده

ولی عشقی که به خاطر ظاهر باشه یه همچین سرانجامی هم داره

امیدوارم هیچ عاشقی تو عشقش شکست نخوره چون خیلی سخت جبران میشه یا شایدم اصلا جبران نشه

من حرف ندا رو قبول دارم چون خودم ابدا اینطوری نیستم
تو پسرا هم یه همچین افرادی پیدا میشن که فقط پول معیارشون باشه نمیشه گفت فقط دخترا اینطورین یا فقط پسرا
خیلی غمگین بود طنز نبود!!
جواد جان همه دخترا که اینجور نیستن
با نظر هر دو آبجی گلم موافقم
من نقل قول کردم فقط
ولی جامعمون خیلی داغون شده ، اینو دیگه قبول کنید
مائده گل ، این 1 استعاره بود وگرنه منظور عشق به صورت کلی بود نه اینکه از رو ظاهر باشه این عشق
کاربر مقابل پست javad jan عزیز را پسندیده است:
*مائده*
-
ببخشید اما حماقت از کلاغه بوده(کسانی که به چیزهای ایراد وارد میکنند که تضمینی برای ماندگاریشان وجود ندارد(پول و ظاهر) باید فهمید که فقط بهانه گیری هست و عیب کار از یه جایی دیگه است مطمئنا در صورت عدم وجود آنها در هر زمانی زود و راحت همه چیز را رها میکند )عشق زمانی که در کنار منطق و عقل باشه به حد کمال خودش میرسه و تضمین بیشتری برای پایداریش وجود خواهد داشت.
کسی که به خاطر پول یا ظاهر ازدواج میکنه فرق نمیکنه که این معیارهای یک مرد باشه یا زن؛ باید بدونه که هر زمانی امکان داره ثروتش را به سادگی از دست بده و یا در اثر یه حادثه ظاهرش هم از دست بده چون ثروت و زیبایی در ذات خودشون فانی هستند و آنوقت هست که عشق هم که معنی جز ظاهر و پول نداشت از دست میره و این فاجعه است.
من خودم تو هر مسئله ای که ابتدا عقلم رو جلو انداختم و پس از اطمینان نسبی از مسیر اجازه ورود احساسم را دادم نسبت به زمانی که بر اساس عقل مطلق یا احساس مطلق جلو رفتم موفق تر بودم.
متاسفانه الان دل شکستن اونقدر راحته که گاه حتی متوجه آنهم نمیشیم که دلی را شکستیم با یک کلمه با یک نگاه و ..... مراقب باشیم.
پروردگارا خواهان آن باش که دوستانم هرگز دل شکسته جز به درگاه تو نباشند و هیچگاه دلی شکسته از آنان نباشد.
دلشاد و بزرگ منش باشید.
2 کاربر پست elya tarlan عزیز را پسندیده اند .
*مائده*, javad jan
-

نوشته اصلی توسط
elya tarlan
ببخشید اما حماقت از کلاغه بوده(کسانی که به چیزهای ایراد وارد میکنند که تضمینی برای ماندگاریشان وجود ندارد(پول و ظاهر) باید فهمید که فقط بهانه گیری هست و عیب کار از یه جایی دیگه است مطمئنا در صورت عدم وجود آنها در هر زمانی زود و راحت همه چیز را رها میکند )عشق زمانی که در کنار منطق و عقل باشه به حد کمال خودش میرسه و تضمین بیشتری برای پایداریش وجود خواهد داشت.
کسی که به خاطر پول یا ظاهر ازدواج میکنه فرق نمیکنه که این معیارهای یک مرد باشه یا زن؛ باید بدونه که هر زمانی امکان داره ثروتش را به سادگی از دست بده و یا در اثر یه حادثه ظاهرش هم از دست بده چون ثروت و زیبایی در ذات خودشون فانی هستند و آنوقت هست که عشق هم که معنی جز ظاهر و پول نداشت از دست میره و این فاجعه است.
من خودم تو هر مسئله ای که ابتدا عقلم رو جلو انداختم و پس از اطمینان نسبی از مسیر اجازه ورود احساسم را دادم نسبت به زمانی که بر اساس عقل مطلق یا احساس مطلق جلو رفتم موفق تر بودم.
متاسفانه الان دل شکستن اونقدر راحته که گاه حتی متوجه آنهم نمیشیم که دلی را شکستیم با یک کلمه با یک نگاه و ..... مراقب باشیم.
پروردگارا خواهان آن باش که دوستانم هرگز دل شکسته جز به درگاه تو نباشند و هیچگاه دلی شکسته از آنان نباشد.
دلشاد و بزرگ منش باشید.
ایول دوست گلم
لاااااااااااااااااااااااا ااااااییییییییییییییییییی یییییک
خداییش گل گفتی
من الان عمریه دارم این حرفو میزنم باز همه میگم عقل و احساس باهم جور در نمیاد
هی من میگم اول عقل ، بعد از سبک سنگین کردن با معیارهای عقلی ، احساس رو دخالت بده
باز همه میگن نمیشه
خدا خیرت بده که اینقدر کارت درسته