-
نتایج نهایی آزمونهای فراگیر دانشگاه پیام نور 8 بهمن اعلام میشود
نتایج نهایی آزمونهای فراگیر دانشگاه پیام نور 8 بهمن اعلام میشود
مشاور عالی سازمان سنجش از اعلام نتایج نهایی دورههای مختلف فراگیر دانشگاه پیام نور در 8 بهمن ماه خبر داد. حسین توکلی در گفتوگو با خبرنگار «دانشگاهی» خبرگزاری (ایسنا)، با اشاره به اعلام نتایج نهایی آزمون دورههای کارشناسی پیوسته، ناپیوسته و کارشناسی ارشد در روز یکشنبه هشتم بهمن ماه، گفت: داوطلبان میتوانند برای مشاهده نتایج خود از ساعت 20 روز یکشنبه به سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org، مراجعه کنند.
وی افزود: فهرست اسامی پذیرفتهشدگان به همراه کارنامه نتیجه آزمون دورههای مختلف منتشر میشود و کلیه پذیرفتهشدگان باید بر اساس مفاد اطلاعیه برای ثبتنام اقدام کنند. بر اساس این گزارش، آزمونهای فراگیر مقاطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته و کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور 24 آذر ماه با شرکت حدود 240 هزار داوطلب برگزار شد./ایسنا
زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن
.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن
4 کاربر پست O M I D عزیز را پسندیده اند .
habib64, Nimak2012, pangoor, st55
-
01-20-2013 07:22 PM
# ADS
نشان دهنده تبلیغات
-
چشم به راهیم ببینیم چه کردیم؟
-
اون وقت چرا این سایت سنجش قطعه؟؟؟؟
-
واااااييييييييي بچه ها من خيلي خوشحالممممممممم چيز ميزام رو مي زنم بگين ببينم نظر بزرگان و بچه ها چيه؟
رتبه در سهميه:4
تراز كل:1717
رشته:زبان و ادبيات انگليسي
مركز تهران جنوب
15 تا واحد داشتيم كه همه اش ظاهرا پاس شده!
معدل كل هم نداشتش خودم حساب كردم 12.69
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
-
با درود
تبریک به کسانی که در آزمون فراگیر پذیرفته شده اند و امیدوارم دیگران هم با تلاشی بیشتر بتوانند به خواسته اشان برسند.
من در مورد دو بند زیر سوال داشتم.آیا منظور از این دو بند این هست که ترم یک شهریه نصف حساب میشه؟
1- مابه التفاوت شهريه دوره دانش پذيري متقاضياني كه موفق به ورود به دانشگاه گردند ، در اولين نيمسال دانشجويي به ميزان 50% شهريه ثابت و متغير متناسب با تعداد واحد انتخابي دوره دانش پذيري دريافت خواهد شد.
2- چنانچه دانش پذيران گرامي متقاضي استفاده از خدمات آموزشي دانشگاه پيام نور (كلاسهاي رفع اشكال گروهی ) باشند، ميتوانند براي اطلاع از نحوه ثبت نام و ميزان شهريه به مراكز استاني دانشگاه مراجعه و پس از ثبت نام و پرداخت شهريه در اين دورهها شركت نمايند.
این هم کارنامه من
6
|
5
|
4
|
3
|
2
|
1
|
|
2534
|
2530
|
2526
|
2533
|
2529
|
2525
|
کد رشته محل های انتخابی
|
31
|
50
|
50
|
31
|
50
|
49
|
رتبه در سهمیه
|
168
|
152
|
97
|
125
|
70
|
30
|
آخرین رتبه قبولی در سهمیه
|
|
|
|
|
* |
|
وضعیت قبولی: قبول (مهندسی نرم افزار ) ری
|
-
بچه ها خوب فكريست..من گفتم نتايجم رو بذارم بچه هاي ديگه هم ببنن!به هر جهت به سالهاي بعد و دوره هاي بعد هم كمك زيادي مي كنه:
نمرات خام |
تعداد واحد |
نام درس |
درس |
14/40 |
2 |
انديشه اسلامي //1 |
1 |
11/20 |
3 |
فارسي عمومي |
2 |
12/00 |
2 |
اشنايي باقانون اساسي جمهوري اسلامي ايران |
3 |
12/67 |
4 |
خواندن ودرك مفاهيم //1 |
4 |
13/33 |
4 |
فنون يادگيري زبان |
5 |
بر اساس ضوابط لازم است این درس یا دروس که دارای نمره کمتر از 10 است در مدت مجاز تحصیل با رعایت پیش نیاز دروس اخذ و با موفقیت(کسب حداقل نمره 10) بگذراند |
قبول |
وضعیت قبولی |
زبان وادبيات انگليسي مركزتهران جنوب |
نام رشته محل قبولی |
14947 |
کد رشته محل قبولی |
1 |
اولویت قبولی |
|
|
|
|
20 |
19 |
18 |
17 |
16 |
15 |
14 |
13 |
12 |
11 |
10 |
9 |
8 |
7 |
6 |
5 |
4 |
3 |
2 |
1 |
|
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
14948 |
15631 |
14767 |
14947 |
کد رشته محل های انتخابی |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
2 |
3 |
3 |
4 |
رتبه در سهمیه |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
71 |
54 |
65 |
39 |
آخرین رتبه قبولی در سهمیه |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
* |
نتیجه |
-

نوشته اصلی توسط
elya tarlan
با درود
تبریک به کسانی که در آزمون فراگیر پذیرفته شده اند و امیدوارم دیگران هم با تلاشی بیشتر بتوانند به خواسته اشان برسند.
من در مورد دو بند زیر سوال داشتم.آیا منظور از این دو بند این هست که ترم یک شهریه نصف حساب میشه؟
1- مابه التفاوت شهريه دوره دانش پذيري متقاضياني كه موفق به ورود به دانشگاه گردند ، در اولين نيمسال دانشجويي به ميزان 50% شهريه ثابت و متغير متناسب با تعداد واحد انتخابي دوره دانش پذيري دريافت خواهد شد.
2- چنانچه دانش پذيران گرامي متقاضي استفاده از خدمات آموزشي دانشگاه پيام نور (كلاسهاي رفع اشكال گروهی ) باشند، ميتوانند براي اطلاع از نحوه ثبت نام و ميزان شهريه به مراكز استاني دانشگاه مراجعه و پس از ثبت نام و پرداخت شهريه در اين دورهها شركت نمايند.
این هم کارنامه من
6
|
5
|
4
|
3
|
2
|
1
|
|
2534
|
2530
|
2526
|
2533
|
2529
|
2525
|
کد رشته محل های انتخابی
|
31
|
50
|
50
|
31
|
50
|
49
|
رتبه در سهمیه
|
168
|
152
|
97
|
125
|
70
|
30
|
آخرین رتبه قبولی در سهمیه
|
|
|
|
|
* |
|
وضعیت قبولی: قبول (مهندسی نرم افزار ) ری
|
نه ديگه يعني اين نيمسال دانش پذيري هرچي برداشتي و با احتساب شهريه ثابت و متغير جمع مي زنند و نصفش رو ما بايد پرداخت كنيم...!!!انگار اين ميشه ترم يك با 50% تخفيف!
-
سلام دوستان
ضمن عرض تبریک به همه دانش پذیران من هم تو رشته مورد نظرم یعنی مهندسی نرم افزار کامپیوتر قبول شدم.
-
منم زبان و ادبیات انگلیسی شیراز قبول شدم