بالا
لامپ رشد گیاه

 دانلود نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور با پاسخنامه

 دانلود نمونه سوالات فراگیر پیام نور

 فروشگاه پایان نامه و مقاله


 تایپ متن و مقاله و پایان نامه





 دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

 دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 از مجموع 1

موضوع: نكات مهم درمورد تهيه و نگهداري مواد اوليه -

  1. #1
    negar92 آواتار ها
    • 2,687
    • 2,576

    عنوان کاربری
    باز نشسته بخش زبان و ادبیات انگلیسی
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    شغل , تخصص
    دانشجو مترجمی زبان انگلیسی
    رشته تحصیلی
    مترجمی زبان انگلیسی
    راه های ارتباطی
    تشکر ها
    3,653
    پست های وبلاگ
    24

    پیش فرض نكات مهم درمورد تهيه و نگهداري مواد اوليه -


    كليه مواد اوليه مـورد مصرف از منابع توليد داخلي، بايد داراي پروانه ساخت از وزارت بهداشت
    بوده و مواد اوليه وارداتي بايد داراي مجوز ورود از اداره كل نظارت يا اداره هاي نظارت تابعه در دانشگاههاي علوم پزشكي ذيربط باشند. - مواد اوليه خريداري شده صرفا پس از آزمايش و تاييد مسئول فني، اجازه نگهداري در انبار و مصرف را دارند. - مواد اوليه بايد داراي شناسنامه كه مشخصات لازم از جمله شكل فيزيكي، شماره سري ساخت يا بهر، نام علمي و شيميايي ، دستورالعمل شرايط نگهداري و نمونه برداري، دستورالعمل ايمني براي نحوه مصرف، موارد مصرف، تاريخ توليد و انقضاء و . . . بر روي آن درج شده باشند. شناسنامه كليه مواد اوليه براي هر بهر بايد در مستندات كارخانه نگهداري شود. - كليه مواد اوليه جهت مصرف بايد تحت نظارت و كنترل مسئول فني بوده و تصوير پروانه ساخت و مجوز ورود آنها در اختيار مسئول فني باشد. - مواد اوليه بايد داراي فاكتور خريد باشد. - چرخش مواد اوليه در انبار بايد بر اساس تاريخ ورود و تاريخ توليد و انقضاء باشد. - ظروف بسته بندي مواد اوليه در موقع ورود به انبار بايد سالم و بدون نقص باشند. - مواد اوليه تاريخ مصرف گذشته و يا غير قابل قبول و رد شده بايد از انبار خارج و در انبار ضايعات تا تعيين تكليف نگهداري شوند. . فضاي لازم و امكانات مناسب جهت انجام توزين در نظر گرفته شود. - توزين مواد اوليه بايد با توجه به دستورالعمل و فرمولاسيون بچ توليدي توسط فرد مسئول انجام شود. - مواد اوليه توزين شده در ظروف كاملاً در بسته و مناسب نگهداري و برچسب زني شود و موادي كه فوراً مصرف نمي شود، بايد داراي برچسب اطلاعات لازم باشد ( نام مواد اوليه، مقدار وزن و شماره بهر ) و بايد درظروف ويا مخازني كه مناسب با نوع محصول مي باشند نگهداري شوند. ·
    نكات مهم در مورد نگهداري محصول نهايي -
    محصول توليدي قبل از توزيع از نظر قابليت مصرف به تاييد مسئول فني رسيده باشد.
    - مستندات انجام آزمايشات محصول در آزمايشگاه موجود باشد. - نوع و جنس ظروف بسته بندي محصول، مورد تاييد مسئول فني با توجه به مندرجات پروانه ساخت و از درجه غذايي ( Food grade) باشد. - بسته بندي محصول بدون عيب و نقص بوده و تحت شرايط بهداشتي و بدون تاخير انجام گيرد. - برچسب گذاري به استناد ماده 11 قانون مواد خوراكي، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي مطابق با دستورالعمل وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشكي رعايت گردد. همچنين مي بايست ازدرج اطلاعات گمراه كننده بر روي برچسب محصول اجتناب گردد. - ميزان ماندگاري ، نحوه مصرف ، شرايط نگهداري محصول و هشدارها برروي برچسب بسته بندي يا برگه راهنماي مصرف قيد گردد. - كد گذاري محصول بايد به نحوي باشد كه براي هرمحصول كاملاً انحصاري بوده و از دريافت مواد اوليه تا محصول نهايي وضعيت فرآوري قابل رديابي باشد و درصورت بروز هرگونه مخاطره بررسي شرايط توليد و برقراري اقدامات اصلاحي ميسر گردد. ضمناً پس از عرضه محصول به منظور بررسي فرآوري درصورت نياز واحد توليدي بتواند فراخوان محصول را داشته باشد.
    - ظروف بسته بندي مي بايست قبل از پرشدن مورد كنترل بهداشتي قرار گرفته و درصورت لزوم نسبت به نصب سيستم چشم الكترونيك در مسير پر كردن ظروف ويا گماردن افرادي جهت نظارت به موضوع فوق اقدام نمايند.


    طــــروات زندگـــی در جریان یادگیری است
    ذهن های بسته بوی مـــــرگ میدهند...

    http://up.pnu-club.com/images/vce8ofsvkn51mo3s63t.jpg

  2. # ADS
    نشان دهنده تبلیغات
    تاریخ عضویت
    -
    محل سکونت
    -
    ارسال ها
    -

     دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
     

برچسب برای این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •