-
یکی مثل خودت
حسین علیه السلام امام و پیشوای کیست؟
-
11-23-2012 01:25 AM
# ADS
نشان دهنده تبلیغات
-
واقعا متاسفم واسه اینطور ادما
4 کاربر پست nerisious عزیز را پسندیده اند .
negar92, saeidking, غریب آشنا
-
دلت پاک باشه و حسینی تنها کسی حق اعتراض و انتقاد از دیگرون رو داره که خودش عاری از هر گونه گناه باشه هر وقت تونستی در برابر ظلم بگی یا حسین و حق خودتو از ظالم بگیری اون وقت بیا به من بگو امام حسین واسه چی و کی قیام کرد
5 کاربر پست alamatesoall عزیز را پسندیده اند .
negar92, O M I D, RAHA Vampire, شب بارانی, غریب آشنا
-
به نظرم کسی باید اعتراض کنه که خودش اول تو صف باشه فقط حرف نیست بیا یک عملی هم داشته باشیم
به حرف من و شما هم نیست
یک ملت وجود دارد نه 10 نفر ادم
باید خالصانه و پاک فکر کرد وگرنه اینجور ادما زیادن متاسفانه
2 کاربر پست negar92 عزیز را پسندیده اند .
غریب آشنا
-
جالب بود ولی نمیتونیم با دیدن ظاهر ادماها راجع اعتقاداتشون قضاوت کنیم....
2 کاربر پست شب بارانی عزیز را پسندیده اند .
غریب آشنا
-
یکی مثل خودت
-
یکی مثل خودت
من یه جمله یی رو همیشه برای خودم تکرار میکنم اونم اینه
چه بسیار به چاه افتادگانی که به راه افتن و چه به بسیارتر به راه افتادگانی که به چاه افتن
امام و سرور شیعیان امیر المومنین علیه السلام وقتی که ضربت جهل بر سر مبارکشان اصابت کرد فرمودند به خدای کعبه که رستگار شدم
چرا که تا آدمی از این قفس دنیا بر نکشیده هنوز بیم گمراه شدنش هست پس ادعایی ندارم اما این خانمها که شما از ایشان حمایت میکنید وقتی با ظاهرشون دارن افکار دیگران رو آلوده میکنن اونم تو مجلس آقا امام حسین علیه السلام آیا میتونن دل خودشون رو پاک نگه دارن (هر کس ظاهرش باعث آلودگی باطن دیگریست ،باطنش از آلودگی در امان نخواهد ماند ،از هر دست که بدهی از همان دست پست دهند)...
باشه فرض میکنیم باید دلمون پاک باشه فقط یه سوال پاک
با این همه دل پاک چرا هنوز 313 نفر یار و یاور برای آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه شریف پیدا نشده ؟ !!!
-
یکی مثل خودت

نوشته اصلی توسط
شب بارانی
جالب بود ولی نمیتونیم با دیدن ظاهر ادماها راجع اعتقاداتشون قضاوت کنیم....
بله موافقم ،اما دین اسلام یک سری ضوابطی دارد که باید رعایت شود هم اکنون بر ان شدم تا در باره حجاب روایاتی رو جمع آوری کنم و برایتان ارسال کنم قضاوت با خودتان دوستان .
-
گوش دادم ولی کاشکی نمیشنیدم چون به این نتیجه رسیدم که بحث من و شما به هیچ جایی نمیرسه
-

نوشته اصلی توسط
BISOOTOON
بله موافقم ،اما دین اسلام یک سری ضوابطی دارد که باید رعایت شود هم اکنون بر ان شدم تا در باره حجاب روایاتی رو جمع آوری کنم و برایتان ارسال کنم قضاوت با خودتان دوستان .
دقیقا منم معتقدم حجاب با تعریف شما ربطی به اعتقادات ادمها نداره...این که موی بلند داره یا موهای دختری بیرونه دلیلی بر حسینی نبودن نیست...خدا هم اجازه نداده راجع ادمها قضاوت کنیم .....اونم تازه از روی عکس....چه بسا از من و شما بیشتر حسینی باشن..و البته خداشناس تر.....و نزدیکتر...هم به خدا و هم به اهل بیت