بالا
لامپ رشد گیاه

 دانلود نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور با پاسخنامه

 دانلود نمونه سوالات فراگیر پیام نور

 فروشگاه پایان نامه و مقاله


 تایپ متن و مقاله و پایان نامه





 دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

 دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 از مجموع 1

موضوع: اتفاقی عجیب در اردوی ابی پوشان

  1. #1
    O M I D آواتار ها
    • 18,250
    • 15,114
    مدير بازنشسته

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    راه های ارتباطی
    تشکر ها
    3,267
    پست های وبلاگ
    555

    filish اتفاقی عجیب در اردوی ابی پوشان


    در اولین تمرین استقلال پس از 3 روز تعطیلی اتفاق جالبی رخ داد.

    درحالی که همه مربیان استقلال مشغول انجام امور محوله بودند و امیر قلعه نویی هم هر ازگاهی از جایش بلند می شد و با شاگردانش حرف می زد حمید بابازاده گوشه ای از زمین دست به کمر ایستاده بود و با عوامل اجرایی تیم مثل میرشاد ماجدی و مدد جباری گفت و گو می کرد.

    ابتدا تصور می شد بابازاده می خواهد دروازه بان های استقلال بدن های شان را گرم کنند و بعد کار تمرینی آن ها خود زیر نظر بگیرد اما بابازاده حدود 3 ساعت همان جا ایستاد و با عوامل اجرای حرف می زد و می خندید!

    این موضوع آن قدر عجیب بود که حتی سوال خبرنگاران حاضر در تمرین استقلال را هم در پی داشت. آن ها از خود می پرسیدند چرا بابازاده به دروازه بان های استقلال تمرین نمی دهد؟ یکی به شوخی گفت:« از نظر بابازده دروازه بان فقط رحمتی است. حالا که او با تیم ملی به اردن رفته پس بابازده هم کار را تعطیل کرده است!»

    راوی راست می گفت. بابازاده تا آخر تمرین حتی یک ضربه به توپ هم نزد تا دروازه بان های استقلال مثل لیام ردی، حسینی و ریش اصفهانی محک بخورند و این 3 در تمام طول تمرین خودشان یکدیگر را تمرین می دادند. این درحالی بود که حتی منصور پورحیدری که چند قدم این طرف تر از بابازاده قرارداشت نیز به این موضوع بی توجه بود و یک بار هم به بابازاده تذکر نداد که با دروازه بان ها کار عملی انجام دهد.

    شاید هم بابازاده قصد دارد از مربیگری استقلال استعفاء بدهد چون تا حالا حتی در تیم های لیگ یکی هم دیده نشده یک مربی دروازه بان 3 ساعت کنار زمین بگوید و بخندد و کاری با شاگردانش نداشته باشد! تصور کنید رحمتی خدای ناکرده مصدوم بشود. آن وقت روی کدام یک از دروازه بان های استقلال می توان حساب کرد؟





    زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

    .... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

  2. # ADS
    نشان دهنده تبلیغات
    تاریخ عضویت
    -
    محل سکونت
    -
    ارسال ها
    -

     دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
     

برچسب برای این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •