بالا
لامپ رشد گیاه

 دانلود نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور با پاسخنامه

 دانلود نمونه سوالات فراگیر پیام نور

 فروشگاه پایان نامه و مقاله


 تایپ متن و مقاله و پایان نامه





 دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

 دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 از مجموع 1

موضوع: چاپ مستقيم ديودهاي نورافشان روي کاغذ

  1. #1
    fr.chemi3t آواتار ها
    • 7,477
    • 5,387
    مدير بازنشسته

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    محل تحصیل
    تهران
    راه های ارتباطی
    تشکر ها
    2,486
    پست های وبلاگ
    359

    خبر چاپ مستقيم ديودهاي نورافشان روي کاغذ

    گروهي از محققان سوئدي براي اولين بار توانسته‌اند با استفاده از روش‌هاي شيميايي ديودهاي نورافشان آلي را به‌طور مستقيم روي کاغذ چاپ کنند.

    تصور کنيد يک پرده درخشان و نوراني داشته باشيد که با حرکت نسيم موج مي‌زند، يا يک کاغذ ديواري که اتاق شما را با نور سفيد روشن مي‌کند. اين کاربردها خيلي دور از دسترس نيستند. گل امين، دانشجوي دکتراي سابق دانشگاه لينکوپينگ در سوئد در پايان‌نامه خود نشان داده است که مي‌توان LEDهاي سفيد ساخته شده از اکسيد روي و يک پليمر رسانا را به‌طور مستقيم روي کاغذ نشاند.

    گل امين که اخيراً مدرک دکتراي خود را از گروه الکترونيک فيزيکي و فناوري نانو دريافت کرده است، در پايان‌نامه خود نشان داده است که چگونه مي‌توان ديودهاي نورافشان سفيد را به‌طور مستقيم روي کاغذ رشد داده و آنها را روي کاغذ ديواري چاپ کرد. درخواست ثبت اختراع مربوط به اين روش قبلاً توسط اين گروه انجام شده است.

    اجزاي فعال اين ديودها نانوميله‌هاي اکسيد روي هستند که روي لايه نازکي از پليمر رساناي پلي‌دي‌اتيل‌فلوئورن (PFO) قرار گرفته‌اند. اين کاغذ ابتدا با يک لايه نازک آبگريز و محافظ از سيکلوتن که يک رزين است، پوشانده مي‌شود.

    پروفسور مگنوس ويلاندر که رهبري اين تحقيق را بر عهده داشته است، مي‌گويد: «اين اولين باري است که کسي توانسته است قطعات نيمه‌رساناي معدني الکترونيکي و فتونيکي را به‌طور مستقيم و با استفاده از روش‌هاي شيميايي روي کاغذ بنشاند».

    گل امين همچنين نشان داده است که مي‌توان نانوميله‌ها را روي کاغذ رشد داده، آنها را با استفاده ازامواج ماوراي صوت (اولتراسونيک) از کاغذ جدا کرده و به‌صورت پودر جمع‌آوري کرد. بدين ترتيب مي‌توان از اين پودرها براي چاپ نانوميله‌هاي اکسيد روي، و در نتيجه ديودهاي نورافشان روي کاغذ يا پلاستيک با استفاده از روش‌هاي چاپ معمولي استفاده کرد. درخواست ثبت اختراع مربوط به اين روش نيز انجام شده است.

    جزئيات اين کار در مجله Status Solidi - Rapid Research Letters منتشر شده است.
    حذر از عشق میسر بود؟آری! آندم...

    که جهان را بتوان دید به چشمان عدم!!!


    http://www.ayehayeentezar.com/galler...9572229400.gif

  2. # ADS
    نشان دهنده تبلیغات
    تاریخ عضویت
    -
    محل سکونت
    -
    ارسال ها
    -

     دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
     

برچسب برای این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •