-
برای ترم تابستان:سیستمهای چند رسانه ای یا گرافیک کامپیوتری؟؟؟
سلام دوستان خوب هستین؟
من میخواستم به من کمک کنید.
برای ترم تابستان انتخاب کدوم درس بهتره؟یعنی هم اسونتره و هم خواندنی تو این شرایط که هم هوا گرمه و از طرفی ماه رمضون هم هست
حالا به نظر دوستان من سیستمهای چند رسانه ای انتخاب کنم یا گرافیک کامپیوتری؟؟؟؟؟"
2 کاربر پست sara_2020 عزیز را پسندیده اند .
Borna66, reyhane92
-
07-21-2012 09:45 AM
# ADS
نشان دهنده تبلیغات
-

نوشته اصلی توسط
sara_2020
سلام دوستان خوب هستین؟
من میخواستم به من کمک کنید.
برای ترم تابستان انتخاب کدوم درس بهتره؟یعنی هم اسونتره و هم خواندنی تو این شرایط که هم هوا گرمه و از طرفی ماه رمضون هم هست
حالا به نظر دوستان من سیستمهای چند رسانه ای انتخاب کنم یا گرافیک کامپیوتری؟؟؟؟؟"
با سلام
سیستم های چند رسانه ای قطعا بهتر هست... چون گرافیک درسی تمام خواندنی نیست و علاوه بری خواندنی مباحث ریاضی و انتگرال و برنامه نویسی گرافیک در ان وجود دارد و همچنین خود منبع درس گرافیک کتابی سنگین و نایاب و گران قیمت هست و پیشنهاد همون درس چند رسانه ای می باشد.
اگر موردی دیگر هست بفرماییید در خدمتیم
موفق باشید
روزگار خوش
کاربر مقابل پست Borna66 عزیز را پسندیده است:
reyhane92
-
مرسی مرسی واقعا مرسی از کمک و راهنمایی شما
روزگار خوش
-
باسلام
از بین دروس پایگاه داده و گرافیک کدام یک اسان تر است؟
(این ترم به دلیل هم زمانی این دروس با امتحانات دیگر من باید آسون تر رو انتخاب کنم
پیشاپیش از جوابتان ممنونم
-
سلام
قطعا پایگاه داده آسونتره
درمقابل گرافیک آب خوردن!
-
سلام دوستان
کدام ازین 3 درس ساده تر هست برای ترم تابستون امسال؟
سيستمهاي اطلاعات مديريت ،شبیه سازی کامپیوتر ،سیستم چند رسانه ای،؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید میخام 2تاشو بردارم
واینکه من از معرف فقط اندیشه 1 روپاس کردم. 4واحد از معارف که برام نمره میاره رو بهم بگید چون باید ترم 92-1معدلم الف بشه
ممنونم ازین که راهنماییم میکنید
-
-

نوشته اصلی توسط
bahman2000
هدفتون از الف اوردن چیه؟
راستش دارم واسه ارشد میخونم
55 واحد دارم اگه تابستون امسال مهر بهار وتابستون سال دیگه هر کدوم 6 20 20 8 واحد بردارم 1واحد کم دارم و فارغ التحصیل نمیشم
پس باید یه جوری برنامه بریزم که تا 31-6-93 فارغ التحصیل بشم
حالا وقتی مهر معدلم اف بشه بهار میتونم 24 واحد بردارم و واسه الف شدن هم اینجوری برنامه ریختم
6 17 24 8اینجوری هم احتماله الف شدنم بالا تر میره هم زمانه ارشد برام زیادتر میشه 3 واحد کمتر خودش 3 واحده وگرنه میتونم 20 واحد بردارم اما تو تعداد ترم هام تاثیر نداره هر کاری کنم 4تا شهریه ثابت باید بد
-

نوشته اصلی توسط
alfa_0711
راستش دارم واسه ارشد میخونم
55 واحد دارم اگه تابستون امسال مهر بهار وتابستون سال دیگه هر کدوم 6 20 20 8 واحد بردارم 1واحد کم دارم و فارغ التحصیل نمیشم
پس باید یه جوری برنامه بریزم که تا 31-6-93 فارغ التحصیل بشم
حالا وقتی مهر معدلم اف بشه بهار میتونم 24 واحد بردارم و واسه الف شدن هم اینجوری برنامه ریختم
6 17 24 8اینجوری هم احتماله الف شدنم بالا تر میره هم زمانه ارشد برام زیادتر میشه 3 واحد کمتر خودش 3 واحده وگرنه میتونم 20 واحد بردارم اما تو تعداد ترم هام تاثیر نداره هر کاری کنم 4تا شهریه ثابت باید بد
ان شاء الله موفق می شوید.
کاربر مقابل پست bahman2000 عزیز را پسندیده است:
Borna66
-

نوشته اصلی توسط
bahman2000
ان شاء الله موفق می شوید.
mamnun ama soalamo javab nadadid
کدام ازین 3 درس ساده تر هست برای ترم تابستون امسال؟
سيستمهاي اطلاعات مديريت ،شبیه سازی کامپیوتر ،سیستم چند رسانه ای،؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید میخام 2تاشو بردارم
واینکه من از معرف فقط اندیشه 1 روپاس کردم. 4واحد از معارف که برام نمره میاره رو بهم بگید چون باید ترم 92-1معدلم الف بشه
ممنونم ازین که راهنماییم میکنید