-
علی کریمی:چطور به خودتان اجازه می دهید درباره تیم ملی حرف بزنید؟
علی کریمی:چطور به خودتان اجازه می دهید درباره تیم ملی حرف بزنید؟
من نميگويم كسي انتقاد نكند اما انتظارم اين است كساني انتقاد كنند كه خودشان كارنامه موفقي دارند.
وقتي ميگويد برد ما به مذاق بعضيها خوش نيامد، اين پرسش به وجود ميآيد كه چه كساني باعث شدند تا علي كريمي بعد از برد شيرين برابر ازبكستان اينطور واكنش نشان بدهد. حرفهاي علي كريمي حكايت از ناراحتي اين بازيكن ارزنده دارد اما ميتوان در خلال صحبتهايش به نكتههاي جالبي رسيد.
او بعد از اينكه تيم ملي سه امتياز از بازي نخست در مرحله نهايي رقابتهاي مقدماتي جام جهاني به دست ميآورد، ميگويد: «بازي سختي بود اما مهم سه امتياز مسابقه بود كه خوشبختانه توانستيم آن را كسب كنيم.» او در اين بخش از گفت و گو جمله جالبي را به زبان ميآورد: «تا كور شود هر آنكه نتواند ديد. به هر حال خوش شانس بوديم يا نه اما توانستيم اين بازي را ببريم، با اين حال مثل اينكه برد تيم ايران به مذاق بعضيها خوش نيامد. ما گام اول را محكم برداشتيم، البته اگر بعضيها ناراحت نشوند و به آنها برنخورد!»
كريمي در اين بخش منظورش را شفافتر بيان ميكند: «منظورم مردم ايران نيستند. خوشحالم كه مردم از پيروزي ايران خوشحالند. آنها هميشه به تيم ملي لطف داشتهاند. من اميدوارم به كوري چشم كساني كه نميتوانند موفقيت تيم ملي را ببينند به جام جهاني برويم. در بازيهايي كه به صورت رفت و برگشتي برگزار ميشود يك امتياز هم در خانه حريف حكم برد دارد اما بعضيها معلوم نيست كه از چه چيزي راضي ميشوند.»
اين بازيكن به بازي با آلباني اشاره ميكند: «ما در بازي با آلباني خوب بازي كرديم اما كسي نگفت خوب بوديد. من نميگويم كسي انتقاد نكند. اتفاقا ميگويم كه بايد حق را بگوييم اما در اين شرايط بايد همه جوانب را ببينيم. ما در نخستين بازي برديم و سه امتياز با ارزش به دست آورديم آن هم در شرايطي كه بازيكنان خسته بودند و زمان كمي دور هم جمع شدند. ضمن اينكه چند بازيكن مصدوم هم داشتيم. ما در اين بازي مساوي را به برد تبديل كرديم كه اين كار ارزشمند است. من نميگويم كسي انتقاد نكند اما انتظارم اين است كساني انتقاد كنند كه خودشان كارنامه موفقي دارند. من نميدانم افرادي كه هيچ موفقيتي با تيم ملي نداشتند، چطور به خودشان اجازه ميدهند درباره تيم ملي حرف بزنند.»
كريمي در اين بخش از حرفهايش به انتقادهاي سازنده هم اشارهاي دارد: «البته ما انتقادهاي سازنده هم داريم كه بايد قدر افرادي كه اينطور انتقاد ميكنند را هم بدانيم اما بقيه افراد فوتبالي بايد پيش از انتقاد به موقعيت خودشان در فوتبال و نتايجي كه به دست آوردند، نيز توجه داشته باشند.»
اين بازيكن تيم ملي فوتبال ميگويد: «90دقيقه زير فشار بوديم و با اين وضعيت بازي را با برد پشت سر گذاشتيم، حالا نميخواهيم از تيم ملي تعريف كنند اما حداقل بگويند اين برد شيرين مبارك مردم ايران.»
Contact me
ttrasn[at]Gmail[dot]com
ttrasn_moon[at]yahoo[dot]com
ttrasn[at]live[dot]com
ترجمه تخصصی
-
06-06-2012 08:56 PM
# ADS
نشان دهنده تبلیغات