-
عجب سوسک با خیر و برکتی!!!!
از این سوسکها سراغ داشتین ما رو هم خبر کنید روح و روان کیلویی چند
زن و شوهری كه سوار بر یك هواپیمای مسافربری در خطوط داخلی امریكا بودهاند، به خاطر وجود سوسك در هواپیما با شكایت به دادگاه، مبلغی معادل 10 میلیون دلار از این شركت هواپیمایی به عنوان خسارت دریافت كردند.
قاضی دادگاهی كه به نفع این زوج مسافر رأی داده گفته است: این مبلغ به خاطر خسارت وارده به روح و روان و آرامش این زن
و شوهر جوان و همچنین بهای پرداخت شده بلیتشان تعیین شده است.
این زن و شوهر در دادگاه گفتند: با دیدن چندین سوسك در هواپیما دچار وحشت و حالت چندشآوری شدهاند، به طوریكه حتی سوسكها به داخل وسایلشان رخنه كرده بودند.
زن جوان گفته: با دیدن سوسكها دچار حالت تهوع شدیدی شده و حتی پس از پرواز دو روزی بیمار
بوده است.
به گزارش ایران، شوهر این خانم در پایان سفرشان با استخدام یك وكیل علیه شركت هواپیمایی شكایت كرده و به قاضی گفته بود: وقتی سوسكها را در هواپیما دیدم جریان را به خدمه و مهمانداران گوشزد كردم ولی آنها انگشتان خود را به نشانه سكوت روی لبهایشان فشردند و حتی وجود سوسكها را هم انكار كردند.
2 کاربر پست Borna66 عزیز را پسندیده اند .
alamatesoall, sunyboy
-
11-19-2011 01:53 AM
# ADS
نشان دهنده تبلیغات
-
تابلویی که در اتاق خواب دختران وجود دارد
I
U
PNU
http://najvayemehrbani.blogfa.com/
-
دو روز که سهله
حاضرم دو هفته بیمارستان اعصاب و روان بستری شم فقط به خاطر اینکه مبلغ خسارت وارده به روح و روانم رو بگیرم (حالا کیه که بده) 