-

نوشته اصلی توسط
yalda
سلام.یلدا هستم.دانشجوی رشته علوم کامپیوتر.من میگم ادم ها تو زندگی میتونن موفق باشن یا شکست بخورن این برمیگرده به تفکر ادم.وقتی فهمیدم رشته کامپیوتر البته علوم کامپیوتر قبول شدم راستش اولش اصلا خوشحال نشدم چون بهم میگفتن کامپیوتر علومش بدرد نمیخوره .از همون اول ناامیدم کردن.همه میگفتن کامپیوتر فقط نرم افزار سخت افزارش کاربرد داره. ناامید شدم اما الان میخوام به همه اونهایی که میگن این رشته کاربردی نداره نشون بدم تو دنیای ما کامپیوتر همه چیزهاش مفیده و لازم .اگه لازم نبود نیازی نبود کامپیوتر رو 3 بخشش کنن
سلام یلدا جان
خوشحال ام به این نتیجه رسیدی...
فقط بدان علاوه بر طرز فکر حتما تلاش هم خیلی می تونه موثر باشه ...
3 کاربر پست pdfstore.ir عزیز را پسندیده اند .
Fahime.M, shookh, yalda
-
07-07-2009 09:47 PM
# ADS
نشان دهنده تبلیغات
-
3 کاربر پست shookh عزیز را پسندیده اند .
Fahime.M, pdfstore.ir, yalda
-

نوشته اصلی توسط
pari
سلام یلدا جان
خوشحال ام به این نتیجه رسیدی...
فقط بدان علاوه بر طرز فکر حتما تلاش هم خیلی می تونه موثر باشه ...

سلام.ممنون.آره اولین و مهمترین قدم موفقیت تلاشه.ولی خوب پیدا میشن ادمهایی که با حرفهاشون حتی میتونن از زندگی هم بیزارت کنن اون موقه دیگه از همه چیز زده میشی. میخوام بگم اگه قرار باشه هر روز به حرف کسی گوش بدی که اره این رشته بده این خوبه از این حرفها. دیگه زندگیت مال خودت نیست پس بهتره به حرهفای دیگران زیاد اهمیت ندی...این که گفتم منظورم حرفهاشون و علایق خودشونه. به تجربه هاشون توجه کن و از اونا پند بگیر.
3 کاربر پست yalda عزیز را پسندیده اند .
Borna66, pdfstore.ir, shookh
-

نوشته اصلی توسط
shookh
با سلام
گفتید انتقادی دارید بگید.انتقادم در مورد تاپیکهاست که مثلا مطالبی در مورد یه موضوع دامپزشکی بجای اینکه تو یه تاپیک گفته بشه برای هر مطلبش تاپیک زده میشه. و مطالب دیگر دوستان تنها 5 دقیقه در موضوع گردان نشون داده میشه. اگه این مشکل برطرف بشه شاید تو این سایت موندگار شدم
من متوجه منظورت نشدم ... توی این تالار و همچنین فناوری اطلاعات که توی بخش کامپیوتر وجود داره من سعی کردم تمامی تاپیکهای با یک موضوع را مرتب کنم از این بعد قراره این روش را ادامه دهیم تا از ایجاد تاپیکهای تکراری خود داری بشه
امیدوارم مشکل شما حل بشه و در این سایت ماندگار باشید و ما خوشحال خواهیم شد
کاربر مقابل پست pdfstore.ir عزیز را پسندیده است:
shookh
-

نوشته اصلی توسط
yalda
سلام.ممنون.آره اولین و مهمترین قدم موفقیت تلاشه.ولی خوب پیدا میشن ادمهایی که با حرفهاشون حتی میتونن از زندگی هم بیزارت کنن اون موقه دیگه از همه چیز زده میشی. میخوام بگم اگه قرار باشه هر روز به حرف کسی گوش بدی که اره این رشته بده این خوبه از این حرفها. دیگه زندگیت مال خودت نیست پس بهتره به حرهفای دیگران زیاد اهمیت ندی...این که گفتم منظورم حرفهاشون و علایق خودشونه. به تجربه هاشون توجه کن و از اونا پند بگیر.
آفرین یلدا جان امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشی
2 کاربر پست pdfstore.ir عزیز را پسندیده اند .
shookh, yalda
-
خیلی ممنون از همه دوستان .
من خودم هم معتقدم اگر آدم چیز رو بخواهد و مطمئن هم باشه که بهش میرسه پس حتما بهش میرسه.
و منظورم از کلاس یک مثال برای روشن شدن وضعیت it اردبیل بود .
3 کاربر پست yashar عزیز را پسندیده اند .
Fahime.M, pdfstore.ir, shookh
-

نوشته اصلی توسط
yashar
خیلی ممنون از همه دوستان .
من خودم هم معتقدم اگر آدم چیز رو بخواهد و مطمئن هم باشه که بهش میرسه پس حتما بهش میرسه.
و منظورم از کلاس یک مثال برای روشن شدن وضعیت it اردبیل بود .
بعضی دانشگاهها دوره های مجازی مقطع کارشناسی و ارشد رو هم گذاشتند مثل دانشگاه شیراز که مقطع کارشناسی کامپیوتر و ارشدگرایش تجارت الکترونیک و آی تی و... رو داره. به آدرس زیر برید و خودتون از سر وتهش باخبر شید . در ضمن آزمونش رو هم خود دانشگاه میگیره و فقط برای بعضی کلاسها و آزمونهای پایان ترم لازمه دانشگاه برید
دانشگاه شیراز
البته دوره های مجازی در دانشگاههای تهران و شهرهای دیگر هم هست که فقط برای آزمون باید اونجا برید. بهتر است دوستان، سایتهای این دانشگاههای مجازی را در سایت برای معرفی بگذارند
کاربر مقابل پست shookh عزیز را پسندیده است:
pdfstore.ir
-

نوشته اصلی توسط
shookh
بعضی دانشگاهها دوره های مجازی مقطع کارشناسی و ارشد رو هم گذاشتند مثل دانشگاه شیراز که مقطع کارشناسی کامپیوتر و ارشدگرایش تجارت الکترونیک و آی تی و... رو داره. به آدرس زیر برید و خودتون از سر وتهش باخبر شید . در ضمن آزمونش رو هم خود دانشگاه میگیره و فقط برای بعضی کلاسها و آزمونهای پایان ترم لازمه دانشگاه برید
دانشگاه شیراز
البته دوره های مجازی در دانشگاههای تهران و شهرهای دیگر هم هست که فقط برای آزمون باید اونجا برید. بهتر است دوستان، سایتهای این دانشگاههای مجازی را در سایت برای معرفی بگذارند
shookh عزیز من شنیدم که هزینه اش خیلی زیاده و حتی از دانشگاه آزاد هم بیشتر است
یک پیشنهاد یک تاپیک با موضوع دانشگاه مجازی تاسیس کن و هر اطلاعاتی که داری توش قرار بده و بحث و گفتگو در این مورد راه بیانداز فکر کنم بحث خوبی خواهد شد
فروش آنلاین و سریع و راحت کلیه ی نمونه سوالات منتشر شده ی برای کلیه رشته های پیام نور در مقاطع مختلف تحصیلی (کارشناسی-ارشد- دکترا) و حتی کنکور های پیام نور و دولتی و دانشگاه آزاد و حتی نمونه سوالات آزمون های استخدامی قابل ارایه خواهدبود در pdfstore.ir
کاربر مقابل پست pdfstore.ir عزیز را پسندیده است:
shookh
-

نوشته اصلی توسط
pari
shookh عزیز من شنیدم که هزینه اش خیلی زیاده و حتی از دانشگاه آزاد هم بیشتر است.
یک پیشنهاد یک تاپیک با موضوع دانشگاه مجازی تاسیس کن و هر اطلاعاتی که داری توش قرار بده و بحث و گفتگو در این مورد راه بیانداز فکر کنم بحث خوبی خواهد شد

رشته شماست من براش تاپیک بزنم؟
فقط جهت اطلاع دوستان گفتم
کاربر مقابل پست shookh عزیز را پسندیده است:
pdfstore.ir
-
سلام
من امروز اینجا رو پیدا کردم و عضو شدم تو سایت های گفتمان زیادی فعالیت داشتم اما اینجا خیلی باحال و تخصصیه فکر کنم خیلی بشه استفاده کرد امیدوارم به هم کمک کنیم.
من منیره هستم ورودی 86 رشته فناوری اطلاعات از بچگی با کامپیوتر بودم و این رشته را برا دانشگاه انتخاب کردم.