-

نوشته اصلی توسط
zireshabnam
سلام از برنامه هی خوب سایتتون متشکرم.من بیت دیفندر 2010 نصب کردم نمیدانم آنلاین چرا آبدیت نمیشه؟ لطفا را هنمایی کنید
دوست عزیز اگر کد سریال یا رجیستر و یا کی درستی را وارد این برنامه کنید قطعا درست اپدیت میشود.
بنابراین باید بدنیال کی کد درست و معتبر باشید که با کمی جستجو در گوگل براحتی پیدا می کنید.
موفق باشید
روزگار خوش
-
04-14-2011 11:27 PM
# ADS
نشان دهنده تبلیغات
-
با سلام و خسته نباشید
من ورژن توتال سکوریتی 2013 این انتی ویروس رو نصب کردم بعد نرم افزار pro-xi-fier (قند شکن)از کار افتاد به هیچ عنوان دیگه کار نمیکنه با هیچ مرورگری تنظیمات فایروال رو با استفاده از راهنما تنظیم کردم ولی وصل نمیشه . نرم افزار تو یه سیستم دیگه که انتی ویروس دیگه داره مثل نود32 به راحتی کار میکنه مشکل از کجاست ممنون میشم راهنمایی کنید
-

نوشته اصلی توسط
transporter
با سلام و خسته نباشید
من ورژن توتال سکوریتی 2013 این انتی ویروس رو نصب کردم بعد نرم افزار pro-xi-fier (قند شکن)از کار افتاد به هیچ عنوان دیگه کار نمیکنه با هیچ مرورگری تنظیمات فایروال رو با استفاده از راهنما تنظیم کردم ولی وصل نمیشه . نرم افزار تو یه سیستم دیگه که انتی ویروس دیگه داره مثل نود32 به راحتی کار میکنه مشکل از کجاست ممنون میشم راهنمایی کنید
قبل از اجرای قند شکن انتی ویروس رو غیرفعال کنید. احتمال انتی ویروس اجازه اجرا ی درست برنامه قند شکن رو نمیده