-

نوشته اصلی توسط
alexis
سلام من از چه سایتی میتونم اپدیت های آفلاین رو خیلی سریع و به موقع گیر بیارم؟ یا به میلم فرستاده شه؟؟
راهی به غیر از این روش شما هست؟
اگر آپدیت به میل فرستاده شه خیلی عالی میشه ممنون میشم یکی بگه
با سلام
Nod32 Username and Password - Kaspersky Keys - TrialReset روزانه می تونید استفاده کنید سایت جالب در مورد ارایه اپدیت های همه انتی ویروس ها می باشد
روزگار خوش
کاربر مقابل پست Borna66 عزیز را پسندیده است:
saeidking
-
05-02-2011 11:57 PM
# ADS
نشان دهنده تبلیغات
-
جالبه,کاسپرسکی,این سایتی که گفتی رو جزء سایت های خطرناک میدونه
-
سلام
ببخشید می خواستم بدونم آیا بدون داشتن و وصل شدن به اینترنت میشه آنتی ویروی آویرا رو نصب کرد.
و مشکل دیگه اینکه خیلی از آنتی ویروسها کرک ها و بعضی برنامه های سالم رو بعنوان ویروس شناسایی می کنند باید چکار کرد؟
آیا avast بهتره یا آویرا؟
باتوجه به مشغله کاری من اگه امکانش هست اطلاعاتتون رو به ایمیلم yakooza1982@yahoo.com ارسال کنید ممنون می شم
-

نوشته اصلی توسط
yakooza1982
سلام
ببخشید می خواستم بدونم آیا بدون داشتن و وصل شدن به اینترنت میشه آنتی ویروی آویرا رو نصب کرد.
و مشکل دیگه اینکه خیلی از آنتی ویروسها کرک ها و بعضی برنامه های سالم رو بعنوان ویروس شناسایی می کنند باید چکار کرد؟
آیا avast بهتره یا آویرا؟
باتوجه به مشغله کاری من اگه امکانش هست اطلاعاتتون رو به ایمیلم
yakooza1982@yahoo.com ارسال کنید ممنون می شم
بله میشه
خب باید زمان نصب کرک اون برنامه انتی ویروس رو غیر فعال کرد! جز این نمیشه کاری کرد!!
هر دو انتی ویروس خوب هستند زیاد باهم فرق ندارن هر کدوم رو دوست دارین میتونین نصب کنید
موفق باشید
کاربر مقابل پست sunyboy عزیز را پسندیده است:
yakooza1982
-
ممنون از پاسخ سریعتون
ببخشید دوست عزیز آیا راهنمای کاملی از نصب آنتی ویروس آویرا بدون نیاز به اینترنت سراغ دارید.
یه سوال دیگه من آوست رو نصب کردم ولی خیلی از نرم افزارهایی رو که قبلا تو کامپیوترم به راحتی نصب می کردم الان اجازه نصب نمی ده و کرک بعضی از بازیها رو
راه حلش چیه؟
با تشکر فراوان
-
این کرک رو چطوری باید غیر فعال کرد آنتی ویروس آویرایی که من دانلود کردم فقط یک فایل داره؟
آیا با dial up هم میشه کاری صورت داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-

نوشته اصلی توسط
yakooza1982
ممنون از پاسخ سریعتون
ببخشید دوست عزیز آیا راهنمای کاملی از نصب آنتی ویروس آویرا بدون نیاز به اینترنت سراغ دارید.
یه سوال دیگه من آوست رو نصب کردم ولی خیلی از نرم افزارهایی رو که قبلا تو کامپیوترم به راحتی نصب می کردم الان اجازه نصب نمی ده و کرک بعضی از بازیها رو
راه حلش چیه؟
با تشکر فراوان
آموزش نصب در لینک زیر امده است
http://pnu-club.com/pnu.thread9520.html
عرض کردم موقع نصب بازیهای و کرک ها باید انتی ویروس رو ابتدا غیر فعال کنید بعد از نصب کرک دوباره فعال کنید!!
-
با سلام می خواستم بدونم چجوری میشه فهمیدویندوز xp سیستم 32 بیتی هست یا 64 و چه فرقی با هم دارند.
-

نوشته اصلی توسط
yakooza1982
با سلام می خواستم بدونم چجوری میشه فهمیدویندوز xp سیستم 32 بیتی هست یا 64 و چه فرقی با هم دارند.
ویندوز 32 بیتی فقط تا حدکثر 4 گیگ رم رو ساپورت میکند یعنی اگر رم کامپیوتر شما 6 گیگ باشه اگر ویندوز 32 بیتی نصب کنید 4 گیگ بهتون نشون میده و باید ویندوز 64 بیتی نصب کنید. ویندوز 64 بیتی نیاز به رم بالای 4 گیگ دارد باید سی پی شما ان را ساپروت کند و حداقل 2 هسته ای باشه در کل نسب به کارایی اگر سیستم جدید و قوی با قطعات گران قیمت دارید بهتر است ویندوز 64 بیتی نصب کنید تا از حداکثر سرعت و قدرت سخت افزاری سیستم خود بهره بگیرید!! برای فهمیدن اینکه ویندوز شما 32 بیتی است یا 64 بیتی روی ایکون مای کامیپوتر خود راست کلیک کرده و اولین گزینه از پایین را انتخاب کنید تا وراد سیستم شوید در انجا نوشته است ویندوز 32 بیتی است یا 64 بیتی
موفق باشید