-
تفاوت دروس انتخابی و دروس اختیاری
سلام. من این ترم درس برنامه ریزی خطی رو برداشتم که یه درس تخصصی-انتخابیه. حالا سوالم اینه که این نوع دروس چه تفاوتی با دروس اختیاری داره؟ تا جایی که من میدونم باید واسه کارشناسی، 15 واحد اختیاری پاس کنیم اما دروس انتخابی رو چیزی ازش نمیدونم. اصلا اگه یه درس انتخابی رو پاس کنیم جزء دروس گذرونده حساب میشه یا نه؟
ممنون.
کاربر مقابل پست 1pnue عزیز را پسندیده است:
مرضیه2013
-
05-28-2011 09:33 AM
# ADS
نشان دهنده تبلیغات
-
4 کاربر پست Borna66 عزیز را پسندیده اند .
1pnue, NIMA.N, saeidking, آرزو2
-
با سلام
من نمیدونم جای درستی سوالم را طرح میکنم یا نه...اگه نه شما ببخشید
من رشته زیست شناسی عمومی می خونم. می خواستم ببینم تمام واحدهای اختیاری که دانشگاه تو این فایل http://www.pnu.ac.ir/portal/File/Sho...b-e2e2560c36bf تعیین کرده را باید پاس کنم؟ حدود 20 واحد هم میشه... اگه جواب نه پس چندتاشونا باید پاس کنم؟
-

نوشته اصلی توسط
imenam
با سلام
دوست گرامی واحدهای اختیاری یک سری واحد های هستند که از میان انها باید تعدادی اش را به انتخاب خودتون باید پاس کنید البته نه همشون اما تعداد واحد های که باید از میان دروس انتخاب پاس کنید پس به رشتتون هست و باید از لیست دروس رشتتون از سایت اصلی پیام نور انرا دریافت ، چون در انجا کامل نوشته
موفق باشید
روزگار خوش
-
با سلام
دانشجویان رشته کامپیوتر لطفا نظر بدهید. از بین دروس اختیاری رشته کامپیوتر (نرم افزار) کدام یک راحت تر پاس میشود: " محاسبات عددی" یا " نظریه گرافها " ؟ تشکر فراوان از راهنمایی دوستان گرامی
-
-
سلام
من دانشجوی کارشناسی رشته ی حسابداری هستم.فقط نمیدونم که سقف واحد اختیاری که تو این رشته باید پاس بشه چقدره اینو باید از "آموزش" بگیرم؟
-
سلام
تو حسابداری واحد اختیاری نداریم .