بالا
لامپ رشد گیاه

دانلود نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور با پاسخنامه

دانلود نمونه سوالات فراگیر پیام نور

فروشگاه پایان نامه و مقاله

تایپ متن و مقاله و پایان نامه

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 2 از 3 اولیناولین 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 23

موضوع: فیس بوک خطرناک است ! در نظرسنجی های فیس بوک شرکت نکنید !

fr.chemi3t آواتار ها
    • 7,477
    • 5,387
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    تهران
    راه های ارتباطی
    تشکر ها
    2,486
    پست های وبلاگ
    359

اون وقت این اثرات مخرب رو از کجا جمع آوری کردین؟ میشه منبع رو هم ذکر کنید؟ حتما یا خبرگزاری مهر هست یا فارس دیگه!!!
    زیاد نیازیم به اینا نیست اثراتش انقده زیاده که با نگاه به جامعه کاملا برامون مشهوده .
    حذر از عشق میسر بود؟آری! آندم...

که جهان را بتوان دید به چشمان عدم!!!

http://www.ayehayeentezar.com/galler...9572229400.gif

2. # ADS
    نشان دهنده تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی

Intellectual آواتار ها
    • 86
    • 104

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    Wizardry School
    شغل , تخصص
    Mind Reading & Exorcism
    رشته تحصیلی
    Extrasensory Perception
    راه های ارتباطی
    تشکر ها
    44

نقل قول نوشته اصلی توسط fr.chemi3t نمایش پست ها
    زیاد نیازیم به اینا نیست اثراتش انقده زیاده که با نگاه به جامعه کاملا برامون مشهوده .
    به هرحال بنده حاضر هستم برای هر کاربر عزیزی که احساس میکنه نیاز به دیدن اسناد و شواهد در هر قسمتی از حرفای بنده داره، این اسناد و شواهد رو از وب سایت های معتبر علمی و خبری دنیا در اختیارش قرار بدم تا خودش به قضاوت بشینه و تصمیم نهایی رو بگیره. با تشکر

یکی مثل خودت
    یکی مثل خودت آواتار ها
    • 0
    • n/a

نقل قول نوشته اصلی توسط Intellectual نمایش پست ها
    لطفا بحث رو به بیراهه نکشونید و اسپم ندید.
    با نهایت احترام اگه شما هم بلد بودید به نظر دیگران احترام بذارید از واژه اسپم استفاده نمیکردید

این مستند رو دیدید ؟

http://www.pnu-club.com/pnu.thread71992.html

fatemeh you3fi آواتار ها
    • 6
    • 4

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    موسیقی - ورزش -فیلم
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    مهندسی کشاورزی
    راه های ارتباطی
    تشکر ها
    0
    پست های وبلاگ
    2

این مطالبی ک شما گفتید تا حدودی درست بود اما باید توجه داشته باشید ک اگه یکی پروفایلشو دی اکتیو کنه قبلش میتونه تمام اطلاعاتی ک داده رو حذف یا غیر واقعی کنه و بعد دی اتیو کنه تا ب قول شما حتی همون 10 نفر هم نتونن اطلاعاتشو ببینن .. یه موضوع دیگه ای هم هس اینه ک ب راحتی میتونیم عکس ها و مطالب و لیست دوستان رو قفل کنیم ک افراد خاصی بتونن بینن .. اینطوری نیس ک هر کی دلش خواست بتونه ب پروفایل ما دسترسی داشته باشه .. در مورد انتخاب دوستان هم درسته بعضی افراد هرکسی رو add میکنن اما خیلی از افراد هم هستن ک فقط با اشنایان و دوستان خودشون در ارتباطن ...
    2 کاربر پست fatemeh you3fi عزیز را پسندیده اند . Intellectual, javad jan

Intellectual آواتار ها
    • 86
    • 104

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    Wizardry School
    شغل , تخصص
    Mind Reading & Exorcism
    رشته تحصیلی
    Extrasensory Perception
    راه های ارتباطی
    تشکر ها
    44

نقل قول نوشته اصلی توسط یکی مثل خودت نمایش پست ها
    با نهایت احترام اگه شما هم بلد بودید به نظر دیگران احترام بذارید از واژه اسپم استفاده نمیکردید

این مستند رو دیدید ؟

http://www.pnu-club.com/pnu.thread71992.html
    سلام. بنده قصد توهین نداشتم. بله بنده مستند The Arrivals documentary رو دیدم و شاید 5 6 بار دیدم. این مستند اگه دقیق یادم باشه در سال 2008 اومد و حدود 7 ساعت بود. بنده با این مستند کاملا مخالف هستم دلایلم رو ذکر میکنم: اول اینکه در این مستند از آهنگ هایی به عنوان آهنگ زمینه استفاده میشه که همه آهنگ های غربی هستند جالب هست در این مستند اشاره میشه که موسیقی یکی از دام هاس شیطان هست ولی خود مستند سرتاسر ازآهنگ های خواننده های غربی هست. این فیلم سعی میکنه هالیوود رو سینمایی شیطانی معرفی کنه ولی در سرتاسر فیلم خودش از تصاویر غیر واقعی و وحشتناک استفاده میکنه به طوریکه یه حالت پارانوئیدی در بیننده ایجاد میکنه واگه فیلم های هاللودی به قول دوستمون باعث ایجاد بلوغ زودرس در بچه ها میشه این فیلم کاری میکنه که بچه که هیچی آدم بزرگسال هم شبا میترسه تنهایی بخوابه!!! در این فیلم فراماسونرها با مسیحسون مرتبط نشان داده میشن در حالیکه مسیحیون نیز مانند مسلمانان از فراماسونری ها دل خوشی ندارند ....در این فیلم اشاره میشه که هرم موزه لوبر 666 تا پنل شیشه داره و اون رو مرتبط با شیطان میدونه در حالیکه این اشتباه است و هرم مزه لوبر 673 تا پانل شیشه ای داره ...در این فیلم به رابطه خونی و شجره ای رئیس جمهوران آمریکا اشاره میشه ، در حالیکه هر چه قدر من و شما بهم مرتبط هستیم آقای اوباما و استالین هم به هم مرتبط هستند. و اینکه در آخر این رو بگم من هم میتونم فیلمی در مورد بابا نوءل بسازم و در اون فیلم ثابت کنم که بابا نوئل وجود داره، ممکنه اون فیلم به نظر خنده دار بیاد ولی شما نمیتونید به هیچ نوعی ثابت کند که من دروغ میگم. اینگه شما مدام بیادبه محققین و دانشمدان مسلمان اشاره کنید ولی هیچ تصویر روشنی از اونها ندید که نمیشه!!! در این فیلم به پروتکل بزرگان صهویون اشاره میکنه تنها به این دلیل که میخواد تنفر از یهودیون رو اشاعه بده.در این مستند به نظم نوین جهانی (تئوری توطئه)( پیدایش حکومتی تمامیت‌خواه برای سلطه بر تمام دنیا اطلاق می‌گردد)اشاره میکنه که کاملا سندی جعلی است و جعلی بودن این سند در تمام مجامع آزادیخواه به اثبات رسیده...لطفا به مقالات زیر نگاهی بیندازید...
    کاربر مقابل پست Intellectual عزیز را پسندیده است: javad jan

O M I D آواتار ها
    • 18,250
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی
    تشکر ها
    3,267
    پست های وبلاگ
    555

سلام
    لطف کنی هر بحثی انجام میدید اون رو سیاسی نکنید چون تاپیک بسته میشه و به نفر متخلف تذکر خواهم داد و در پروفایل شخص هم ثبت میشه
    با تشکر
    زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن
    کاربر مقابل پست O M I D عزیز را پسندیده است: javad jan

یکی مثل خودت
    یکی مثل خودت آواتار ها
    • 0
    • n/a

سلام. بنده قصد توهین نداشتم. بله بنده مستند The Arrivals documentary رو دیدم و شاید 5 6 بار دیدم. این مستند اگه دقیق یادم باشه در سال 2008 اومد و حدود 7 ساعت بود. بنده با این مستند کاملا مخالف هستم دلایلم رو ذکر میکنم: اول اینکه در این مستند از آهنگ هایی به عنوان آهنگ زمینه استفاده میشه که همه آهنگ های غربی هستند جالب هست در این مستند اشاره میشه که موسیقی یکی از دام هاس شیطان هست ولی خود مستند سرتاسر ازآهنگ های خواننده های غربی هست. این فیلم سعی میکنه هالیوود رو سینمایی شیطانی معرفی کنه ولی در سرتاسر فیلم خودش از تصاویر غیر واقعی و وحشتناک استفاده میکنه به طوریکه یه حالت پارانوئیدی در بیننده ایجاد میکنه واگه فیلم های هاللودی به قول دوستمون باعث ایجاد بلوغ زودرس در بچه ها میشه این فیلم کاری میکنه که بچه که هیچی آدم بزرگسال هم شبا میترسه تنهایی بخوابه!!! در این فیلم فراماسونرها با مسیحسون مرتبط نشان داده میشن در حالیکه مسیحیون نیز مانند مسلمانان از فراماسونری ها دل خوشی ندارند ....در این فیلم اشاره میشه که هرم موزه لوبر 666 تا پنل شیشه داره و اون رو مرتبط با شیطان میدونه در حالیکه این اشتباه است و هرم مزه لوبر 673 تا پانل شیشه ای داره ...در این فیلم به رابطه خونی و شجره ای رئیس جمهوران آمریکا اشاره میشه ، در حالیکه هر چه قدر من و شما بهم مرتبط هستیم آقای اوباما و استالین هم به هم مرتبط هستند. و اینکه در آخر این رو بگم من هم میتونم فیلمی در مورد بابا نوءل بسازم و در اون فیلم ثابت کنم که بابا نوئل وجود داره، ممکنه اون فیلم به نظر خنده دار بیاد ولی شما نمیتونید به هیچ نوعی ثابت کند که من دروغ میگم. اینگه شما مدام بیادبه محققین و دانشمدان مسلمان اشاره کنید ولی هیچ تصویر روشنی از اونها ندید که نمیشه!!! در این فیلم به پروتکل بزرگان صهویون اشاره میکنه تنها به این دلیل که میخواد تنفر از یهودیون رو اشاعه بده.در این مستند به نظم نوین جهانی (تئوری توطئه)( پیدایش حکومتی تمامیت‌خواه برای سلطه بر تمام دنیا اطلاق می‌گردد)اشاره میکنه که کاملا سندی جعلی است و جعلی بودن این سند در تمام مجامع آزادیخواه به اثبات رسیده...لطفا به مقالات زیر نگاهی بیندازید...
    به وجود خدا اعتقاد دارید؟
    کاربر مقابل پست یکی مثل خودت عزیز را پسندیده است: javad jan

Intellectual آواتار ها
    • 86
    • 104

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    Wizardry School
    شغل , تخصص
    Mind Reading & Exorcism
    رشته تحصیلی
    Extrasensory Perception
    راه های ارتباطی
    تشکر ها
    44

دیگه اینجا وارد جزئیات نشید... اگه تمایل داشتید از طریق پیام جوابتون رو میدم.

یکی مثل خودت
    یکی مثل خودت آواتار ها
    • 0
    • n/a

دیگه اینجا وارد جزئیات نشید... اگه تمایل داشتید از طریق پیام جوابتون رو میدم.
    این جزئیاته ؟
    ببینید وقتی دوتا انسان در کلیت یه مقوله باهم توافق نداشته باشن بحثشون بی نتیجه است
    کاربر مقابل پست یکی مثل خودت عزیز را پسندیده است: javad jan

Intellectual آواتار ها
    • 86
    • 104

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    Wizardry School
    شغل , تخصص
    Mind Reading & Exorcism
    رشته تحصیلی
    Extrasensory Perception
    راه های ارتباطی
    تشکر ها
    44

موافقم. ولی من در مورد بی اساس بودن این مستند دلایلم رو ارائه کردم که به خود فیلم مربوز بود و مدارک لازم رو هم پایین براتون گذاشتم. شما هم در مورد این مستند میتونید همین کار رو بکنید و دلایلتون رو (نه نظرات شخصیتون) رو همونجا شرح بدید. اگه پست من رو خونده باشید میبینید که من جوری مطالبم رو دادم که هیچ ربطی به دین و مذهب شخصی من نداره و علمی حرف زدم. شما هم همینکار رو کنید.

صفحه 2 از 3 اولیناولین 123 آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع