-
طرح سوالات خود راجع به شبکه
سلام به تمامی دوستان عزیز
از اینکه مدتی نبودم عذر می خوام . دیگه سعی میکنم ار این به بعد هر روز سر بزنم به این سایت و خلاصه تو قسمت شبکه و لینوس یه نوایی بدیم. با مطالب جدید و آموزنده . از همه دستان خواهش میکنم که هرگونه سوالی در مورد شبکه و سرور دارند در تالار شبکه در قسمت پرسش و پاسخ ، تاکیید می کنم در تالار پرسش و پا سخ شبکه ، سوالات خودشون رو مطرح کنن تا جواب بدم، در مورد سوال راجع به لینوکس هم در تالار لینوکس در قسمت پرسش و پاسخ مطرح کنید.
با سپاس فراوان
I'm not in competition with anybody But myself .. , My goal is to beat my last Performance
Safir Network Solutions
Cisco, Linux, Microsoft & Mikrotik
Contact
Mail : AliRezazadeh {AT} Live {DOT} com
MSN ID :
AliRezazadeh@live.com
Y! ID : Redalex2002
کاربر مقابل پست hiddenboy عزیز را پسندیده است:
ttrasn
-
05-03-2009 10:03 PM
# ADS
نشان دهنده تبلیغات
-
سلام
من می خواهم یک شبکه اینترانت ( کابلی شبیه کابل شبکه دارد ) را بین دو کامپیوتر به اشتراک بگذارم که هریک از این دو کامپیوترها 2تا کارت شبکه دارند آیا می شود چنین کاری کرد که یکی از کامپیوترها به شبکه اینترانت اصلی وصل و از کامپیوتر دوم به اینترنت وصل شد. چگونه ؟
با تشکر
-
سلام
سوال من در مورد مطلب Radmin می باشد.
طبق فرمایشات شما من راه را رفتم و فقط توانستم با Radmin با 2 تا از کامپیوترهای شبکه ارتباط برقرار کنم.
در صورتی که من در حالت معمولی همه کامپیوتر ها را می توانم ببینم.
اگر مشکل من را حل کنید بسیار سپاسگذار می شوم.
با تشکر
آرش
-
سلام. من میخوام دو تا کامپیوتر رو با کابل کراس به هم شبکه کنم. اینترنت هم بینشون شیر بشه... یکی از سیستمها 2تا پورت lan داره هم همین سیستم هم به اینترنت وصله... چیکار باید بکنم؟
-
-

نوشته اصلی توسط
samaneh2000
سلام
من می خواهم یک شبکه اینترانت ( کابلی شبیه کابل شبکه دارد ) را بین دو کامپیوتر به اشتراک بگذارم که هریک از این دو کامپیوترها 2تا کارت شبکه دارند آیا می شود چنین کاری کرد که یکی از کامپیوترها به شبکه اینترانت اصلی وصل و از کامپیوتر دوم به اینترنت وصل شد. چگونه ؟
با تشکر

نوشته اصلی توسط
arminrf
سلام
سوال من در مورد مطلب Radmin می باشد.
طبق فرمایشات شما من راه را رفتم و فقط توانستم با Radmin با 2 تا از کامپیوترهای شبکه ارتباط برقرار کنم.
در صورتی که من در حالت معمولی همه کامپیوتر ها را می توانم ببینم.
اگر مشکل من را حل کنید بسیار سپاسگذار می شوم.
با تشکر
آرش
با سلام
پاسخ سوالات شما در ادرس زیر می باشد
موفق باشید
رورگار خوش