بالا
لامپ رشد گیاه

دانلود نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور با پاسخنامه

دانلود نمونه سوالات فراگیر پیام نور

فروشگاه پایان نامه و مقاله

تایپ متن و مقاله و پایان نامه

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 از مجموع 1

موضوع: رابطه هایی که سرانجام نخواهند داشت.

ستاره ی سهیل 10 آواتار ها
    • 580
    • 356

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی
    تشکر ها
    880
    پست های وبلاگ
    8

پیش فرض رابطه هایی که سرانجام نخواهند داشت.

اول سلام خدمت همه ی دوستان .

مطلبی که برای شما گذاشتم قسمتی از کتاب "آیا تو آن گمشده ام هستی " نوشته ی باربارا دی آنجلس است ، امیدوارم مفید باشد.

10 نوع رابطه ای که سرانجام نخواهد داشت:

1- رابطه ای که در آن بیش از آنچه نامزد/ همسرتان به شما عشق می ورزد، شما به او عشق می ورزید.
    شاید شما الگویی را از دوران کودکی خود تکرار میکنید.اگر یکی از والدینتان عشق و توجهی را که نیاز داشتید به شما نمیدادند و شما این تصمیم ناخودآگاه را گرفته اید که باید سخت تلاش کنید تا دوستتان بدارند. و شما این الگوی ناخودآگاه را همچنان تکرار می کنید.
    یا این الگو را از والدین خود آموختید که مادرتان به طور مدام به دلیل توجه در تعقیب پدرتان بود ، یا برعکس.
    صرف نظر از هر دلیلی که شما را به این کار وا میدارد، نتیجه همیشه یکسان است.
    -احساس خواهید کرد شما را کنترل میکنند.
    -خود را تشنه ی عشق میابید.
    - ازاینکه به اندازه ی کافی به شما عشق نمی ورزند عصبانی می شوید.
    - احساس می کنید به شما خیانت می کنند.
    - احساس در ماندگی می کنید.

2- رابطه ای که در آن کمتر از آنچه نامزد / همسرتان به شما عشق می ورزد ، شما به او عشق می ورزید.
    چرا اینگونه رفتار میکنید؟
    - شاید شما رفتاری را می کنید که دیگران با شما داشته اند و اینگونه ناخودآگاه انتقام رفتارهای قبلی خود را می گیرید.
    - تا دیگران را کنترل کنید.
    -شاید از کودکی با شما اینگونه رفتار نموده اند. ویا در خانواده ی خود شاهد این رفتار از والدین خود بوده اید و می خواهید نقش کسی را انتخاب کنید که به نظر شما آسیب کمتری می بیند.

3- رابطه ای که در آن شما عاشق توانایی های بالقوه ی نامزد / همسرتان هستید.
    شما در این مورد عاشق طرف مقابل خود نیستید و در واقع عاشق آن فرد هستید که امیدوارید همسرتان به آن بدل شود.

4-رابطه ای که در آن شما ماموریت نجات نامزد / همسرتان را داشته اید.
    در این رابطه شما با کسی روبرو شده اید که شکننده است، اورا دوست نداشته اند و سپس شدیدا احساس می کنید که باید به او محبت کنید.و این کار را نیز می کنید. و این کار را ادامه میدهید تا آنجا که بالاخره خود را در یک ماموریت نجات میابید.
    چرا این کار را می کنید؟
    - کار ناتمام دوران کودکی را کامل کنید.شما یک رابینهود روحی در خود دارید و عادت دارید کسانی را پیدا کنید که به کمک نیاز دارند.
    - نیاز دارید احساس اهمیت و برتری کنید. وقتی کسی را پیدا میکنید که از هم پاشیده است ،این موضوع خود به خود شما را در موضع برتری نسبت به او قرار می دهد. شما را فردی عاقل ، برتر و منسجم تر نشان می دهد. شما با بازی کردن نقش قهرمان در رابطه ، از رویارویی با کاستی ها بی کفایتی ها و ضعف های خود سر باز میزنید.
    - نیاز دارید گه به همه چیز کنترل داشته باشید.

5- رابطه ای که در آن به نامزد/ همسرتان به عنوان یک الگو یا آموزگار چشم دوخته اید.
    چرا این کار را می کنید؟
    عاشق پدر یا مادر خود شده اید.اگر آن عشق و علاقه ای که از والدین خود خواسته اید را دریافت نکنید فرد ذی صلاحی را انتخاب می کنید که در نهایت آن حمایت و هدایتی را که فقدان آن را حس میکنید به دست آورید.
    - نقطه ی مقابل این قضیه هم ممکن است صادق باشد . یعنی زمانی که شما بیش از اندازه محبت و علاقه از خانواده و والدین دریافت کنید از لحاظ روحی به آنان وابسته می شوید و به راحتی خود را از تبادلات و ارتباطات " والد، کودک" رها نمی کنید و بدین ترتیب شخصیت قدرتمند را به خود جذب می کنید.

6-رابطه ای که در آن به دلایل بیرونی شیفته ی او شده اید.
    شما میگویید او استعدادعجیبی در موسیقی دارد، او چشمان آبی دارد. و به این دلیل عاشق او شده اید. یا او شعبده باز ماهری است و مرا مجذوب شعبده بازی خود کرده است.

7- رابطه ای که در آن شما با او از تفاهم جزئی برخوردار هستید.

8- رابطه ای که از روی سرکشی و عصیان ، طرف مقابل را انتخاب کرده اید.
    پدر و مادرم میخواهند با کسی ازدواج کنم که سفید پوست باشد ، پس من یک زن سیاه پوست انتخاب میکنم.
    آنها می خواهند من زنی با ایمان و محجب داشته باشم پس من همسری بی ایمان انتخاب میکنم.
    خانواده ی من می خواهند من با یک خانواده ی ثروتمند وصلت کنم من هم یک خانواده ی ور شکسته را انتخاب کردم.
    این نوع ازدواج ها نیز می تواند نافرجام باشد.

9- رابطه ای که در آن طرف مقابل را به عنوان عکس العملی در مقابل همسر قبلی یا نامزد و دوست قبلی خود انتخاب کرده اید.
    من سارا را انتخاب کردم چون او برعکس مریم که زنی پرخرج بود ، زنی کم خرج است.
    یا دوست قبلی من شخصی وابسته بود و من از او خسته شدم پس کسی را انتخاب میکنم که انسانی مستقل باشد.

10- رابطه ای که در آن نامزد / همسرتان در دسترس شما نیست.
    با مثال این مورد را توضیح می دهم:
    - او الان با کس دیگر است ولی می گوید که اورا به زودی ترک میکند
    - متارکه کرده است ولی طلاق نگرفته است.
    - با او هست ولی با او همبستر نمی شود.
    - او اکنون با کسی است ولی می گوید او را دوست ندارد. و به زودی فقط با من خواهد بود.
    به این اشخاص اصطلاحا میگویند که در دسترس نیستند.

آنچه برای شما انتخاب کرده ام قسمتی کوچک و خلاصه شده ی کتاب باربارا دی آنجلس بود . برای اطلاعات کامل تر پیشنهاد میکنم این کتاب مفید را به طور کامل مطالعه نموده و از این متن مختصر برای نتیجه گیری استفاده نکنید.

همیشه موفق و پیروز باشید...
    کاربر مقابل پست ستاره ی سهیل 10 عزیز را پسندیده است: اقاقی

2. # ADS
    نشان دهنده تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی

برچسب برای این موضوع