بالا
لامپ رشد گیاه

 دانلود نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور با پاسخنامه

 دانلود نمونه سوالات فراگیر پیام نور

 فروشگاه پایان نامه و مقاله


 تایپ متن و مقاله و پایان نامه





 دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

 دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 از مجموع 1

موضوع: از سیر تا پیاز پروفایل فایرفاکس!

  1. #1
    Borna66 آواتار ها
    • 26,854
    • 55,397
    مدير بازنشسته

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Mar 2009
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    طراح و تحلیل گر حرفه ای وب
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی
    تشکر ها
    10,523
    پست های وبلاگ
    29

    Icon19 از سیر تا پیاز پروفایل فایرفاکس!

    پروفایل فایرفاکس از مهمترین های بخش آن است. تمامی موارد مهم از قبیل افزونه ها ، بوکمارک ها ، تنظیمات ، هیستوری و … در آن جای دارند پس مطمئنا نیاز است که با مباحث مربوط به آن آشنا شوید چرا که با تسلط بر پروفایل فایرفاکس ، خود می توانید به عیب یابی آن بپردازید و یا از قسمت های مختلف آن پشتیبان تهیه کنید.
    فایرفاکس یک مرورگر رایگان و متن باز (Open Source) است که امکان سفارشی کردن و نصب پلاگین ها و افزودنی های مختلف بر روی آن وجود دارد. فایرفاکس جایگزین بسیار مناسبی برای Internet Explorer بوده که با آن صفحات وب را مرور می کنید. دریافت فایرفاکس

    ابتدا باید بدانید که پروفایل فایرفاکس در ویندوز XP در مسیر زیر قرار دارد:
    C:\Documents and Settings\[YourUsername]\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\o9oclim0.default
    و اگر از ویندوز ۷ یا ویستا استفاده می کنید در مسیر زیر:
    C:\Users\[YourUsername]\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\o9oclim0 .default
    که به جای [YourUsername] نام کامپیوتر شما قرار داشته و o9oclim0.default مطمئنا برای شما متفاوت است. در ضمن دقت کنید که پوشه Application Data به طور پیشفرض Hidden می باشد.
    در اینجا چند پوشه و فایل مهم در پروفایل را معرفی می کنم، توجه کنید که با توجه به کاربرد آنها در مواقع نیاز می توانید فایرفاکس را عیب یابی کنید و یا از آیتم موردنظرتان پشتیبان تهیه کنید.
    bookmarks.html : این فایل مخزن بوکمارک های شما بوده بنابراین اگر می خواهید از بوکمارک هایتان پشتیبان تهیه کنید از این فایل کپی بردارید. البته بخشی از بوکمارک ها به دلایل نامعلومی در فایل places.sqlite نیز قرار دارند.
    places.sqlite : این فایل همان History شما است. در بعضی مواقع کند شدن و هنگ کردن فایرفاکس ناشی از همین History است که افراد ، بدون اطلاع ، از منوی clear resent history تاریخچه یا همان History خود را به امید درست شدن مشکل، پاک می کنند و آن را از دست می دهند در حالی که نیازی به پاک کردن نیست بلکه کافیه این فایل را در جایی cut کنید و اگر مشکل درست نشد دوباره آن را باز گردانید.
    extensions : در این پوشه تمام افزونه های شما قرار دارند. جالبه بدانید که فایل اصلی افزونه که دانلود می شود و با پسوند xpi است را خودتان می توانید ایجاد کنید به این صورت که در این پوشه افزونه مورد نظرتان را پیدا کرده و به درون پوشه آن بروید، دکمه ترکیبی ctrl+A را زده و حالا تمامی فایل ها را با پسوند zip فشرده کنید. حالا پسوند zip را پاک کرده و جای آن بنویسید xpi . برای نصب افزونه ساخته شده تان مثلا به فایرفاکس دوستتان رفته و فایل افزونه با پسوند xpi که ساخته اید را به درون صفحه مرورگر بکشید و مراحل نصب را طی کنید.
    prefs.js : این فایل محل اصلی تنظیمات فایرفاکس است.
    stylish.sqlite : با نصب افزونه stylish این فایل ایجاد شده و محل ذخیره استایل های شماست پس برای پشتیبان گیری از استایل ها از این فایل کپی بردارید.
    gm_scripts : با نصب افزونه Greasemonkey این پوشه ایجاد می شود که محل ذخیره اسکریپت ها می باشد پس اگر قصد پشتیبان گیری از اسکریپت های Greasemonkey را دارید از این پوشه کپی بردارید.
    cookies.sqlite : این فایل محل ذخیره کوکی ها می باشد.
    signons.sqlite : این فایل محل ذخیره آی دی ها و پسوردهایی است که در مرورگر ذخیره کرده اید البته چون بوسیله الگوریتم مخصوصی نوشته شده است نمی توانید در آن پسوردهای خود را ببینید. اگر می خواهید این فایل را به پروفایل جدید یا جای دیگه منتقل کنید باید فایل key3.db را نیز همراه آن منتقل کنید چون این فایل الگوریتم decode کردن کدها را در بر دارد.
    menuedit.rdf : با نصب افزونه menuedit این فایل در پروفایل ایجاد شده که تغییرات ایجاد شده در منوها بوسیله افزونه را در بردارد.
    formhistory.sqlite : برای ذخیره سازی عبارات وارد شده در فیلدها و کادرهای جستجو می باشد.
    Localstore.rdf : این مورد هم برای آرایش نوار ابزار ، نوار آدرس ، جستجو و … است.
    با کمی دقت می توانید فایل های بخش های دیگر را پیدا کنید مانند : ScrapBook ، searchplugins و …
    ساخت پروفایل جدید و انتقال فایل ها به آن
    فرض کنید فایرفاکستان به بیماری صعب العلاجی دچار شده است! منظورم اینه که از هیچ راهی مشکل ایجاد شده رفع نمی شود پس راه آخر چیه؟ احتمالا شما تا حالا این اشتباه بزرگ را انجام می دادید که فایرفاکس را uninstall و دوباره نصب می کردید اما باید بگم که این کار هیچ کمکی نمی کنه! راهش اینه که پروفایل جدیدی بسازید.
    برای اینکار از منوی start به run رفته و بنویسید firefox -p ، با این کار یک پنجره کوچک مدیریت پروفایل می آید که در آنجا می توانید یک پروفایل را پاک کرده، نام آن را تغییر دهید و یا پروفایل جدیدی ایجاد کنید. پس از ساخت پروفایل جدید به پوشه ی پروفایل قبلیتان بروید و فایلهای places.sqlite , bookmarks.html , cookies.sqlite , localstore.rdf , formhistory.sqlite , places.sqlite , prefs.js را به پوشه ی پروفایل جدید منتقل کنید.
    البته انتقال فایل ها با توجه به مشکلتان متفاوت است و خودتان باید تشخیص دهید برای مثال چندی پیش برایم مشکلی در بخش نوار منوها (Files ، Tools ، Bookmarks و …) پیش آمد به این صورت که پس از نصب افزونه compact menu نوار منوها در یک گزینه قرار گرفت اما بعد از غیرفعال کردن افزونه نوار منوها برنگشت! پس طبعا با پاک کردن فایل Localstore.rdf مشکل حل شد.
    اگر میخواید اکستنشنها را هم به پروفایل جدید منتقل کنید باید پوشه ی extentions را هم به پوشه ی پروفایل جدید بفرستید.
    فایده دیگر ساخت پروفایل جدید برای افرادیست که مشترکا از یک کامپیوتر و فایرفاکس استفاده می کنند. مطمئنا آنها دوست ندارند که با افزونه ها ، بوکمارک ها و پسوردهای یکدیگر کار کنند پس کافیه با دو پروفایل متفاوت کار کنند.
    برای ساختن یک شورتکات دسترسی آسان به این صفحه مدیریت پروفایل در دسکتپ راست کلیک کرده و New>Shortcut را انتخاب کنید سپس در کادر “Type the location of item” متن زیر را بنویسید:
    “C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe” -p
    دقت داشته باشید که اگر مسیر نصب فایرفاکستان چیز دیگریست در کد بالا مسیر را تغییر دهید.
    پشتیبان گیری از کل پروفایل
    راه اول: می توانید پوشه پروفایل که مسیر آن در ابتدای مطلب ذکر شد را کپی بگیرید.
    راه دوم: از نرم افزار عالی BackupFox استفاده کنید. خودم از این نرم افزار استفاده می کنم.
    راه سوم: از نرم افزار محبوب دیگیری به نام MozBackup می توانید استفاده کنید.
    خب امیدوارم آموزش کاملی شده باشه. موفق باشید!




    فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی



    دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور





    http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
    برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

    به ادرس زیر مراجعه کنید

    نمونه سوالات رایگان پیام نور



    کاربر مقابل پست Borna66 عزیز را پسندیده است: اقاقی

  2. # ADS
    نشان دهنده تبلیغات
    تاریخ عضویت
    -
    محل سکونت
    -
    ارسال ها
    -

     دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
     

برچسب برای این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •