-

نوشته اصلی توسط
شهر ساز
اقایون و بانوان پیام زوری ... ببخشید پیام نوری عزیز
خبری مسرت بخش و بسیار میمون و مبارک به دست مون رسید که هم اکنون عرض میکنیم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
اقا امید شخصا اعلام کردن که ایشون نهار و میوه و شیرینی ایضا بستنی مهمون ایشون هستیم پس همگی از شرق و غرب و شمال جنوب با خانواده و در همسایه حضور به هم برسانید
بنده به سرعت این خبر رو تکذیب میکنم
گردهمایی بعد از ناهار برگزار میشه
باشگاه هم به ما حقوق نمیده اگر توانشو داشتید ظهر که مدیر کل خودشون رسیدن ازشون درخواست پذیرایی بفرمایید
زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن
.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن
کاربر مقابل پست O M I D عزیز را پسندیده است:
شهر ساز
-
04-26-2013 01:12 PM
# ADS
نشان دهنده تبلیغات
-
-

نوشته اصلی توسط
شهر ساز
اقا امید شما الان داغ ای نمی فهمی بذاری یخورده بگذره کم کم کنار میای باهاش

اقای مدیرکل دیگه معلومه از اسمشون مدیر کل هستن شما باید کنترل کنی دیگه که کسی کم و کسری نداشته باشه

جنا کنترل باشگاه دیگه تکذیب این خبر دیر شده همه الان عازم تهران شدیم ب امید خدا 5 شنبه نهار اونجاییم ترجیحا نهار فست فود نباشه ما رژیم داریم

خیر تقسیم وظایف شده و بنده هماهنگ کننده مکان و زمان نمایشگاه بودم و بقیه امور رو به مدیر کل میسپرم
-
من که میدونم میخواید ما رو با نهار سوپرایز کنید اما باشه دوستان این ها میخوان ما رو غافلگیر کنند همگی سر ساعت 12 اونجا باشید اون با من
-
خانم شهرساز همین چند لحظه پیش به بنده پیغام دادند ناهار دوستان رو شخصا تقبل میکنن
-
-

نوشته اصلی توسط
شهر ساز
من که میدونم میخواید ما رو با نهار سوپرایز کنید اما باشه دوستان این ها میخوان ما رو غافلگیر کنند همگی سر ساعت 12 اونجا باشید اون با من
ای ول از همین امروز هیچ چی نمیخورم!
-
-
-
اگه به شمامیده که تشریف بیار نمایشگاه ناهار بده اگه نمیای بریز ب حسابم تا من بدم