-
نحوه محاسبه سود وامهاي بانكي
فرمول متداول براي محاسبه سود وامهاي بانكي عادي عبارت است از:
نحوه محاسبه مبلغ سود وامهای اقساطی :
(مبلغ وام x (تعداد اقساط+۱) x نرخ سود ) تقسیم بر ۲۴۰۰
حال به مساله ابتدايي بحث باز ميگرديم: شخصي مبلغ پنجاهميليون ريال با نرخ بهره 15درصد، وام پنج ساله دريافت كرده است. با استفاده از رابطه فوق، سود كل عبارت است از:

با افزودن اين مبلغ به اصل وام، بانك در طول 5 سال ياد شده مبلغ 69062500ريال دريافت ميكند. از تقسیم این مبلغ بر تعداد اقساط که ۶۰ ماه می باشد مبلغ پرداختی برای هرقسط حاصل می شود .
اما
محاسبه مبلغ سود وام های یک سررسید با فرمول زیر صورت می گیرد.
(مبلغ وام x مدت به روزx نرخ سود ) تقسیم بر ۳۶۵۰۰

من همچنان بی امضاء
کاربر مقابل پست مژگان عزیز را پسندیده است:
faridpourahm
-
12-12-2010 01:26 PM
# ADS
نشان دهنده تبلیغات
-
سلام به نظر من طبق فرمول npv(فرمول جهانی ) نرخ درصد هم به اضافه یک میشه
مبلغ وام *(نرخ سود+1)*(تعدادماه+1)/ 2400
کاربر مقابل پست fvidia عزیز را پسندیده است:
مژگان
-
سلام دوستان، من برای انجام کارای فارغ التحصیلی بدهیمو با دانشگاه تسویه کردم، ولی از حرف مسئول امور مالی سردرنیاوردم. من 650 تومن وام گرفتم؛ یه وام 150 هزار تومنی و دوتا 250 تومنی. اولیشو ترم اول 90 گرفتم و باقیش رو ترمهای بعد از اون. ولی کل بدهی من موقع تسویه حساب تقریبا 679000تومن شد . هرچی هم پرسیدم ، طرف گفت: کارمزد وامه، سیستم اینطور میگه، سیستم! قضیه چیه؟! فرمول محاسبه وام چجوریه مگه؟! میشه لطف کنین بهم بگین. ممنون
-

نوشته اصلی توسط
kamyar77
سلام دوستان، من برای انجام کارای فارغ التحصیلی بدهیمو با دانشگاه تسویه کردم، ولی از حرف مسئول امور مالی سردرنیاوردم. من 650 تومن وام گرفتم؛ یه وام 150 هزار تومنی و دوتا 250 تومنی. اولیشو ترم اول 90 گرفتم و باقیش رو ترمهای بعد از اون. ولی کل بدهی من موقع تسویه حساب تقریبا 679000تومن شد . هرچی هم پرسیدم ، طرف گفت: کارمزد وامه، سیستم اینطور میگه، سیستم! قضیه چیه؟! فرمول محاسبه وام چجوریه مگه؟! میشه لطف کنین بهم بگین. ممنون
دوست عزیز هر وامی سودی دارد!! شما 650 گرفتین که با سودش شده 679 تومن یعنی 29 تومن سودش توی این مدت بوده!!
کاربر مقابل پست sunyboy عزیز را پسندیده است:
donya88
-
ممنون که پاسخ دادید. ولی یه اشتباهی شده. اون اینکه مسئول وام گفت کارمزد وامها 4درصده، ولی بدهی من 769000 حساب شدیعنی 93 تومن از اون مبلغی که فکر میکردم(676تومن) بیشتر بود. با کارمزد سالیانه ای که خودش گفت هم حساب کردم ولی بازم جور در نمیاد مگه کارمزدش بیشتر از این حرفا باشه.مثلا 8% باشه یا اینکه فرمول خاصی داشته باشه یا ....