-
سوال تغییر رشته(فوری)
سلام .مرسی از سایت خوبتون.چند تا سوال در مورد رشته هنر اسلامی(نگارگری)دارم.این رشته از کی در دانشگاه ارائه شده؟کلاسهای اون در کدوم واحد تشکیل میشه؟امکان تغییر رشته از رشته فیزیک به اون هست؟اگه هست چه شرایطی نیاز داره؟لطفا کمکم کنید.
-
10-03-2010 12:17 AM
# ADS
نشان دهنده تبلیغات
-

نوشته اصلی توسط
هانیه جون
سلام .مرسی از سایت خوبتون.چند تا سوال در مورد رشته هنر اسلامی(نگارگری)دارم.این رشته از کی در دانشگاه ارائه شده؟کلاسهای اون در کدوم واحد تشکیل میشه؟امکان تغییر رشته از رشته فیزیک به اون هست؟اگه هست چه شرایطی نیاز داره؟لطفا کمکم کنید.

با سلام
صفحه ي و تاپيك به ادرس زير در اين زمينه كمتون مي كند
قوانین و ضوابط و شرایط تغییر رشته در دانشگاه پيام نور
موفق باشيد
روزگار خوش
کاربر مقابل پست Borna66 عزیز را پسندیده است:
saeed_cool68
-
سلام :
به توجه به آخرین اخباری که آقا طه قرار دادن !!!! این تغییر رشته برداشته شده !!!!! 
در تاپیک انتقال مهمان و....
-
ممنون از کمکتون Borna66.اما این لینک غیر فعاله.
-
هانیه جان امکان تغییر رشته از علوم پایه به هنر و بالعکس وجود نداره. تغییر رشته فقط در گروههای خودش امکان پذیره.
-
سلام من مهر ماه وارد پیام نور شدم ولی به دلیل مشکلاتی که داشتم در ترم 2 مشروط شدم و در تر م 2 برای ازمون تغییر رشته بند ج ثبت نام کردم و ترم اول معدلم بالا شد ایا مشکلی واسه شرکت در ازمونش پیدا نمی کنم
-

نوشته اصلی توسط
e1m2s3
سلام من مهر ماه وارد پیام نور شدم ولی به دلیل مشکلاتی که داشتم در ترم 2 مشروط شدم و در تر م 2 برای ازمون تغییر رشته بند ج ثبت نام کردم و ترم اول معدلم بالا شد ایا مشکلی واسه شرکت در ازمونش پیدا نمی کنم
با سلام
دوست گرامی
برای تغییر رشته یک حد نصاب درسی باید پاس کنید.. اگر اون خدنصاب واحد درسی را پاس کرده باشید مشکلی ندارد
روزگار خوش
-
سلام - ببخشید سوالاتی برام پیش اومده . حالا که ما از طریق سیستم گلستان ثبت نام کردیم برای تغییر رشته - دیگه نیاز به انتخاب دروسی که باید برای تغییر رشته پاس کنیم نداریم یعنی انتخاب واحدو دیگه نیاز نیست تو دانشگاه فرمی چیزی پر کنیم - و چه زمانی باید شهریشو پرداخت کنیم - و از زمان دقیق امتحاناش باید از کجا مطلع بشیم . با تشکر از شما بابت سایت خوبتون
-

نوشته اصلی توسط
e1m2s3
سلام - ببخشید سوالاتی برام پیش اومده . حالا که ما از طریق سیستم گلستان ثبت نام کردیم برای تغییر رشته - دیگه نیاز به انتخاب دروسی که باید برای تغییر رشته پاس کنیم نداریم یعنی انتخاب واحدو دیگه نیاز نیست تو دانشگاه فرمی چیزی پر کنیم - و چه زمانی باید شهریشو پرداخت کنیم - و از زمان دقیق امتحاناش باید از کجا مطلع بشیم . با تشکر از شما بابت سایت خوبتون
چرا حتما لازمه
همزمان با شروع ثبت نام ترم تابستون شما هم انتخاب واحد انجام میدید و همونجا هم زمان امتحاناتتون رو مطلع میشید
زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن
.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن
-
ممنون .چه زمانی ترم تابستون شروع میشه . و فرم تغییر رشته در دانشگاه هم هست به غیر از سامانه گلستان که ثبت نام کردیم باید پر بشه ؟ اگر امکانش هست شماره مرکز پیام نور رو هم بدید چون دانشگاه خودمون پاسخ تلفن نمیدن . آخه تو بخش نامه اومده پس از بررسی و تایید مرکز واحد مربوطه دروس دانشپذیری باز تارخ 1/3 لغایت 10/3ه صورت سیستمی انتخاب میشوند و دانشجویان از تاریخ 2/4 با مراجعه به سامانه گلستان نسبت به پرداخت شهریه اقدام نمایند. حالا که ما اینکارا رو نکردیم چون نمیدونستیم . چه باید بکنیم ؟ حالا اگر امکانش هست توضیح بدین که بعد از ثبت نام در سیستم اموزشی گلستان دقیقا چه کاری رو چه زمانی باید انجام بدیم ؟ یدونم بیشتر دانشجوها مشکل بنده رو دارن اگر امکانش هست به صورت واضح و ساده تمام مراحل رو بگید . با تشکر